Кичка към Рут: Просто момиче си!

Стенли напусна "Музикална академия"
27 ное 2013 10:13, Александър Попов
46
Кичка към Рут: Просто момиче си!
Снимка: TV7

Ветеранът Стенли напусна "Музикална академия" след оспорван двубой с тъмнокожата Прея. Пръв от елиминации се спаси Дичо, който бе третият застрашен, като журито отново бе поставено пред дилема дали той или Прея заслужават техния спасителен вот. В крайна сметка рокаджията остана в борбата за 100 000 лева.

При второто си изпълнение - на песента Brown Skin на India Arie, Прея остави отлични впечатления. Същото стори и Стенли с емблематичната "Жулиета" на група Тангра.

Зрителският вот също бе на кантар, но в крайна сметка от шоуто си тръгна Стенли. Той събра 49,26% от гласовете, срещу 50,74% за Прея.

Музикалният двубой между двамата обаче за пореден път бе засенчен от скандал между Рут Колева и Кичка Бодурова. Младата изпълнителка, в стил характерен за друго риалити, нападна Кичка, че е организирала отвън хора да гласуват за нея. Рут бе категорична, че има нещо гнило в мощната SMS подкрепа, при положение че тя пее старомодно и често фалшиво. Бодурова обаче хич не се трогна и на свой ред я атакува с хапливи думи.

"Колкото и да си талантлива, си много просто момиче!", отвърна й певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тая Рут ли е каква е,до това шоу въобще не бях я чувала даже,но явно е напориста и с доста високо самочувствие.Относно простотията и съм съгласна с Кичка.Че Кичка си има почитатели това е така,че малко хора я знаели това не е вярно.Че Прея я окачестви по близо до чалгата това също не е вярно,сигурно тази Прея е пяла много повече чалга/защото просто е нямала какво друго да пее за да се издържа/,но въпроса с Кичка не стои така.
3
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, честно казано, не го гледам това шоу, така че вероятно е така, както казваш, но това не променя нещата - тази е ужасна. Спомням си, че когато се появи за първи път, беше в друго шоу и публиката я изхвърли, но журито "промени правилата" и я върна, а тя каза "сега нещата си дойдоха на мястото". Беше просто отвратително нагла и продължава да е такава.
2
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма нужда да гласуват за нея по простата причина, че не е участник.
1
6
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тази грозна кифла Рут няма ли най-накрая да разбере че хората не гласуват за нея, защото не я харесват? Егати самочувствието, егати наглостта...