Кичка към Рут: Просто момиче си!

Стенли напусна "Музикална академия"
27 ное 2013 10:13, Александър Попов
46
Кичка към Рут: Просто момиче си!
Снимка: TV7

Ветеранът Стенли напусна "Музикална академия" след оспорван двубой с тъмнокожата Прея. Пръв от елиминации се спаси Дичо, който бе третият застрашен, като журито отново бе поставено пред дилема дали той или Прея заслужават техния спасителен вот. В крайна сметка рокаджията остана в борбата за 100 000 лева.

При второто си изпълнение - на песента Brown Skin на India Arie, Прея остави отлични впечатления. Същото стори и Стенли с емблематичната "Жулиета" на група Тангра.

Зрителският вот също бе на кантар, но в крайна сметка от шоуто си тръгна Стенли. Той събра 49,26% от гласовете, срещу 50,74% за Прея.

Музикалният двубой между двамата обаче за пореден път бе засенчен от скандал между Рут Колева и Кичка Бодурова. Младата изпълнителка, в стил характерен за друго риалити, нападна Кичка, че е организирала отвън хора да гласуват за нея. Рут бе категорична, че има нещо гнило в мощната SMS подкрепа, при положение че тя пее старомодно и често фалшиво. Бодурова обаче хич не се трогна и на свой ред я атакува с хапливи думи.

"Колкото и да си талантлива, си много просто момиче!", отвърна й певицата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
11
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 10 години
за джаз песен Рут е номер едно а Кичка която пее фалшиво и за чалга не става просто е останала от комунизма Кичка и това е а Рут си е певица не си кривете душата заради името Кичка Бодурова ади сега признайте си нее ли така !!!!!!!!!!!!!!!!
23
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Мария:Какъв "музикант" си ти ***? корабна мастийо! Пяла ми по кръчмите и "музикант" се нарича хахахахаКичка ко беше мноо голяма,щяха да я знаят като Тина Търнър. Кичка и цялата БГ "сцена" са мноо кухи,*** комунисти дето не дават шанс на младите таланти. 20 г. една и съща песен пеят! Като е мноо голяма къде са и песните? що пее една и съща! Аре стига *** ,фца!
22
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще кажа само няколко думи относно простотията. Преди 24 г. такива изказвания в ефир просто бяха немислими, бяха табу. Но сега този стил на общуване е издигнат в култ от политици, "бизнесмени", спортисти, журналисти и т. н. Всички чуваме нечуваните простотии в изказа на Боко Борисов, свидетели сме на обидите между политиците в парламента, така че нищо необичайно не се е случило. Просто Кичка е казала на въпросната Рут, че е куха като градинарска лейка. Какво толкова. Ние вече сме свикнали.
21
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТемеРут Колева наистина е рядко просто момиче.
20
1
 
25
 
! Отговори
ЗОРО преди 10 години
Не съм експерт да кажа кой как пее,но мога да видя простотията ИМ !!!
19
6
 
9
 
! Отговори
Мария преди 10 години
Безспорно Кичка е доказан талант, предимно обаче не в родината ни. Има моменти, в които всеки певец пее фалшиво, казвам го като музикант. И на тази сцена Кичка имаше песни, в които имаше интонационни проблеми - да, само на моменти, но не е да не се е случвало, особено в небългарските песни, които пя. Не подценявам в никакъв случай това, което е постигнала. Просто не и прави чест държанието и....
18
6
 
17
 
! Отговори
професор преди 10 години
Щото Кичето е изтънчена интелектуалка :) хаха, паднах от смях
17
5
 
10
 
! Отговори
До Мария преди 10 години
Драга Мария, да кажеш че Кичка пее фалшиво е образно казано за твърдиш, че Лили Иванова пее фалшиво. Аз не твърдя, че разбирам много от музика, но журитата по света, където са оценявани наши изпълнители, мисля че са достатъчно компетентни. А ти самата ако си по-добра от тях няма никакъв проблем да го докажеш на сцената. Дали даден стил на пеене се харесва на един човек е едно, но таланта на изпълнителя е съвсем друго нещо. Кичка Бодурова е доказан наш талант и изпълнител и не само в България.
16
7
 
8
 
! Отговори
Мария преди 10 години
О, Кичка далеч не е последната, която пее фалшиво... И като цяло този "скандал" между двете е тотално безсмислен, но дори на не е така не и прави чест на Кичка на годините и уж позицията и да класифицира и обижда другите без значение как! Това да можеш да си служиш с думи като "***", "глупав" и т.н., означава, че ти самият си не по-малко такъв. Защото умният човек ще изкара *** друг без обидни думи, а с повече финес, акъл и мъдрост.
15
10
 
15
 
! Отговори
Кмета преди 10 години
Кичка подала заявление за промяна на името си,по причина,че името автоматично водело до асоциации с недотам прилични думи. Молбата й била единодушно приета. На въпроса какво ново име си избрахте, тя отговорила - КУТКА!
14
8
 
48
 
! Отговори
Николет Лозанов преди 10 години
кой подяволите е този Рут и защо го дават по телевизията?
13
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 666Ти също имаш правописни и пунктуационни грешки, извода го оставям на теб. За съжаление си прав/а, че Рут Колева я знаят как изглежда, но това е само защото е нагла и се бута навсякъде, както и защото очевидно има кой да я лансира.
12
38
 
14
 
! Отговори
666 преди 10 години
До Зрител1) Доста хора, знаят Рут колева и са чували поне една нейна песен, докато на Кичка, са й чували само името, даже не знаят как изглежда!2) Имаш много правописни грешки, тоест ти си проста :) Дъа!
11
8
 
14
 
! Отговори
MIMI преди 10 години
Ryt da se obrazova, mnogo e prosta s visoko samo4uvstvie !!!tq ne moje da prikazva i kakto i da pee !qvno tq ima vrazki za da bade mentor ,v tova predavane Prea izob6to ne moje da pee i gre6kata na jurito sa6to e , 4e q lansira !dvete Rut i Preia sa adski nevazpitani i nahalni !!Prea da prestane da qde , 4e nikak ne e priatna za gledane !!!
10
29
 
15
 
! Отговори
Да преди 10 години
Не я харесвам тази Рут, нито я знам каква е, но е абсолютно права в спора си с Кичка. Това, което прави Кичка е морално остаряло. Да не говорим, че практически тя пее поп фолк.
9
10
 
43
 
! Отговори
Зрител преди 10 години
От къде го вади това самочувствие Рут - незнам. Направете си една анкета - попитайте хора на улицата - знаят ли коя е Рут и коя е Кичка... Отговорът мисля че се досещате сами какъв ще бъде. Незнам дали е талантлива тази Рут, но със сигурност е нахална, арогантна и както казва кака й Кичка - ПРОСТА
8
7
 
39
 
! Отговори
aaabb преди 10 години
ПРАВА Е КИЧКА!!!ИСТИНАТА БОЛИ!!!!
7
13
 
46
 
! Отговори
Аз преди 10 години
На малкия пръст на Кичка не може да стъпи тая ***. Никой не може да запее и половин нейна песен, а Кичка е звезда от десетиления. И точно па Кичка е последният човек, който пее фалшиво !!И да, Кичка е единствената, която изобщо Е звезда в това риалити.
6
2
 
53
 
! Отговори
Пеликана Грую преди 10 години
Темерут Колева - несъстоялата се олимпийска шампионка на България по щанги!
5
7
 
51
 
! Отговори
ЕВА преди 10 години
ТАЗИ РУТ НАПРАВО Е ПРОСТАЧКА . НЕ МОЖЕ ЛИ ДА РАЗБЕРЕ, ЧЕ ХОРАТА НЕ Я ХАРЕСВАТ И АКО ПРОДЪЛЖАВА ТАКА ПРОСТО ЩЕ ГИ ОТБЛЪСНЕ ОЩЕ ПОВЕЧЕ .