Суинг и цирк от началото на миналия век

The Smugglers Collective с парти на пътуващите циркове
18 фев 2014 17:17, Александър Попов
0
Суинг и цирк от началото на миналия век
Снимка: The Smugglers Collective

След кратка пауза, The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето за едно ново завладяващо пътешествие.

Тя ще ни отведе в края на 19-и и началото на 20-и век, когато пътуващите циркове и карнавали са били сред най-вълнувашите и зрелищни забавления. Smugglers Swing Club: Join The Circus ще се проведе на 1 март в традиционното за събитието място – столичния клуб Mixtape 5.

Партито ще въведе посетителите си в пъстрия и мистериозен свят на sideshow спектаклите и пътуващите циркове в Щатите, за една вечер, изпълнена с много музика, танци, зрелищни пърформанси и магия.

Зад пулта ще са DJ-те от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите на събитието към златните години на суинга и зората на рокенрола, a към края на вечерта ще господства electro swing - новата винтидж мания в цял свят.

За една единствена нощ клубът ще бъде преобразен в истински цирков манеж, изпълнен с клоуни, мимове, жонгльори, танцьори, екзотични животни и други интересни и невиждани персонажи.

Сред специалните гости на пътуващия цирк са невижданите досега The Tattooed Lady, The strongest man on Earth и винаги забавния Lord Somersby със своята любима напитка.

Вече по традиция гостите могат да се преобразят в специалния Винтидж будоар, както и да си направят винтидж фото сесия в оригинален ретро декор, вдъхновен отново от цирковите артисти.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички любопитни да видят пътуващия цирк на 1 март в 21:00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: суингThe Smugglers Collective
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари