Laibach идват за концерт в София

Словенците ще представят новия си албум Spectre
1
Laibach идват за концерт в София
Снимка: DNA

Легендарните словенци Laibach ще представят последния си албум Spectre в столичния Sofia Live Club. Концертът е на 21 май, а началото е предвидено за 20:00 часа.

Laibach пристигат у нас в пълния си състав, като концертът им е част от втората вълна участия на световното им турне, започнала на 2 април.

Българските зрители ще имат уникалната възможност да видят групата за първи път от толкова близо. За концерта си в София Laibach ще претворят светлинното и визуално шоу, което съпътства турнето им и ще създадат обстановка, която рядко се вижда по концертите им.

Spectre излезе на 3 март тази година, издаден от традиционния лейбъл на групата Mute Records. Пилотният сингъл е The Whistleblowers, а албумът включва общо 14 парчета. Това е и първият студиен албум на Laibach след издадения през 2006 г. VOLK.

Продажбата на билетите ще стартира на 10 април, четвъртък. Първите 100 билета ще са на цена 40 лева. След изчерпването им билетите ще са на цена от 45 лева и 50 лева в деня на концерта.

Пропуските са в предварителна продажба онлайн през мрежата на ePay.bg, а в деня на концерта – на входа на Sofia Live Club.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: концертLaibach
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари