На върха на удоволствието: Да пееш с вибратор

Женска формация вплете еротиката и музиката
Обновена: 12 май 2014 14:08 | 9 май 2014 13:16, Александър Попов
34
На върха на удоволствието: Да пееш с вибратор
На певицата не й е лесно. Снимка: YouTube

Холандската електронна денс група ADAM е напът да създаде ново течение в музиката, което е тясно свързано с еротиката. Дамите от формацията представиха своето ново видео към песента Go to Go, което на пръв поглед изглежда доста скучновато.

Певиците обаче решили да се забавляват по време на снимките и редят римите, докато получават оргазъм от вибратори.

Според повечето им почитатели най-забавната част е желанието на изпълнителките да не показват емоции по време на изпълнението, но възбудата от секс играчката все пак надделява.

Част от коментарите се обединяват в "Брилянтна концепция, перфектно изпълнение", други не са толкова възторжени от еротичната им игра.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това си е ексхибиционизъмПреход към изнасилванеТая гей група въобще нямат певчески талантАма сайта се поддържа от хора със странти вкусове
28
1
 
2
 
! Отговори
Рангироа преди 10 години
До НагоренПопокатепетълОтносно рускините е също толкова вярно,колкото факта,че българските,както и жените от всички народи също не изпускат случая щом стане въпрос за парици,защото кой лови маймуни с трици,а и теб те е родила жена,а не те еносил травестит в корема си,не е ли така?
27
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 23 На телевизора има копче - I/0. Като не ти харесва, сменяш канала.
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До онбашията Подозирам с 90% вероятност, че това си го правил ти като малък ама хайде...
25
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Яко!
24
3
 
4
 
! Отговори
НагоренПопокатепетъл преди 10 години
В отговор на любимите ми руски ***, отново плюещи по запада, но мечтаещи да отидат там и да забогатеят, ще цитирам един комичен съветски лозунг:"У СССР секс не было!"Това е. В целия свят хората се размножават със секс. В СССР, обаче, такива срамни неща не правят. Там се размножават по въздушно-капков път. Или пък са *** (двуполови като цветята и някои животни). Едно от двете ще да е. А дали е случаен фактът, че рускините са известни като леки жени, търсещи заможни мъже?
23
7
 
5
 
! Отговори
Win8 RTM преди 10 години
До до до 10таз глупост за православието дето ни съхранило си я наври някъде. как може една религия да те защити от друга такава?! Сички са маскари!
22
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Идеята е стараyoutube/watch?v=nHt4IEyYuyQ
21
11
 
6
 
! Отговори
онбашията преди 10 години
някой ден синовете им ще изровят тоя клип и после тайничко ще отидат в спалнята , ще им душат бикините и ще дялкат, а те кифлите *** ще има да се чудят - уж изпрани а лепнат.
20
4
 
10
 
! Отговори
Васко от Жабляно преди 10 години
И в Бахрейн могат да отидат да изнесат един концерт тези подмокрени каки. Там току-що приеха и вкараха в сила миролюбивия закон - Шариата, на миролюбивата, човеколюбива религия ислям (ако незнаете ислям означавало било любов, или поне така ме убеждава една колежка с бурка). Само едно не е ясно, дали ще ги обесят на някое игрище, или ще им резнат главите като на патки в петък сутрин пред джамията след сутрешна молитва (в Миролюбива Саудитска Арабия наблягат на второто).
19
5
 
9
 
! Отговори
до до 10 преди 10 години
холандците са пичове,а холандките значи са пичурки-тъй излиза?!А првославието на теб лично,както и на другите пърдели като теб,нищо не е навредило;и моля,не забравяйте,че иманно православието ни е съхранило през тъмните 500 години робство,или ти и подобните ти предпочитате да търкате на турчулята м.....тата!
18
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ако отидат да си направят промоцията на албума в саудитска арабия, гарантирано е и че без вибратори ще правят доста емоционални физиономии :)
17
4
 
8
 
! Отговори
до 10 преди 10 години
Боже,колко си кул,каква цивилизованост,какъв размах на модерната мисъл,счупила всички окови на предрасъдъците,мъчили хилядолетия земляните!Каква космополитност лъха словоблудството ти!Каква искрена възхита обзема нас,бедните чеда на Бай то ***,когато четем тоз мисловен твой щедьовър!Възхита пред туй,как ти,същото като нас Ганьово чедо,си успял да отхвърлиш бремето на провинциалната мисъл и естетика,за да навлезеш в глобалния мир на третия пол!Ашкулусм!Дай сега дупе!
16
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Щях да се изненадам,ако не бяха от некоя от страните на третия пол!
15
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До AnonНе знам за Ваш ***, но се отпусни малко и се посмей. Покажи, че имаш чувство за хумор дори и да не е много добро. Не се спичай толкова.
14
7
 
6
 
! Отговори
L преди 10 години
До открий разликитеЕ те това вече е проблем. Къде ще намерят хетеро мъже в Ниската земя.
13
5
 
6
 
! Отговори
открий разликите преди 10 години
"еротика" или порнография!?Но групата ще има по-голям успех с по един здрав юнак зад всяка от тях, вместо с вибратор.
12
1
 
20
 
! Отговори
Идея преди 10 години
Сега следва:Политици водят предизборен диспут с вибратори.Представям си как Съселу, Сидеру и *** спорят и се тресат. Хе-хе!!!
11
17
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
хахха, на тия урунгели вибраторите са им единственото спасение
10
26
 
15
 
! Отговори
Турчин с фес преди 10 години
Тия *** нямат ли бащи или братя да ги заколят?