"Нокаут" кръг в "Гласът на България"

За осем участници петък ще се окаже черен
30 окт 2014 13:37, Александър Попов
5
"Нокаут" кръг в "Гласът на България"
Отборът на Наско е почти изцяло дамски. Снимка: bTV

Утре вечер ще станат ясни финалистите в "Гласът на България". Вокалните двубои вече са в историята, но предстои поредното трудно решение за четиримата треньори. Десислава, Наско, Орлин Горанов и Миро ще трябва отново да направят своя избор, като всеки един от тях ще трябва да отстрани по двама души от отборите.

Към момента те имат по десет таланти, а след "нокаут" кръга ще останат по осем.

По традиция първи на сцената ще се качи отборът на Орлин Горанов, след което на музикалния ринг ще застанат избраниците на Десислава.

Трети ще бъдат кандидатите за слава на Наско, като любопитното в неговия тим е, че има само един представител на силния пол. Последен ще трябвада направи своя избор Миро.

Участниците, които той ще изпрати в „нокаут” кръга, ще направят такова шоу, което ще провокира публиката да скандира „Още, още”, но това съвсем няма да обърка Миро при взимането на неговото решение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Гласът на България
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Жестоко врещене!!!!!!! Оставам без уши. И пеят фалшиво..Повече няма да гледам.
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
И без да пеят мога да кажа кого ще изберат защото се превърна не в гласът на БЪЛГАРИЯ а в конкурс за красота.Нали само гласът имаше значение.ЗА ПРИМЕР избора на Миро
2
1
 
3
 
! Отговори
nelka преди 9 години
Гласът на България е пълна порнография след като допуснаха Невена Цонева!!!Предлагам в следващият сезон на Гласът участие да вземат: Тома Здравков, Маги Джанаварова, Рафи, Ангел и Мойсей и т.н.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До тайгатаДа бе това х фактора е голяма тъпотия и са големи смешници !Една от девойките която миналата година са я отрязали и отсфирили с обиди от X фактор тази година е финалист в "Гласът на България"