14-годишната Криси напусна със сълзи X Factor

Зрителите класираха напред Траян
Обновена: 28 ное 2014 11:19 | 28 ное 2014 08:16, Александър Попов
43
14-годишната Криси напусна със сълзи X Factor
Снимка: X Factor

14-годишната Кристина Дончева, която е едно от откритията през третия сезон на X Factor, неочаквано напусна надпреварата. Бургазлийката и нейният приятел Траян бяха изправени в директна елиминация, след като получиха най-малка зрителска подкрепа.

Криси поднесе изключително изпълнение на парчето на Кристина Агилера You lost me, докато Траян заложи на песен на Принс.

За първи път и журито не успя да вземе решение кой да продължи напред в шоуто. Мария Илиева и Заки дадоха своя глас за Траян, а Саня и Любо дадоха шанс на Кристина. Определящ се оказа вота на зрителите, които предпочетоха Траян.

Със сълзи на очи Кристина Дончева благодари на своята менторка Саня и заяви, че единствената й утеха от отпадането е, че е станало след двубой с Траян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още по темата: X FactorКристина Дончева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 9 години
Това момиче има глас и сценично поведение определено,има време пред нея сега да си гледа уроците,време е двете ''групи'' да си ходят,изключително неприятни лица,*** и превзети,талант никакъв ,а победителя силно се надявам ад е единствения достоен да спечели - СЛАВИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИННННННННННННН !!
40
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Номер 41, ти си едно голямо доказателство колко заблудена е масата народ, гледаща това предаване или подобното ! Това, което си изброил е всичко друго, но не и песни, а палячовщини. В тях няма музика, смислен текст, хармония, вокално майсторство, мелодия и куп неща, които да формират стойностна песен. Няма запеваемост!
39
0
 
3
 
! Отговори
до 40 преди 9 години
Е, реално няколко човека от X factor успяха да запишат песни отвъд формата, например Михаела Филева, Атанас Колев, Ангел и Мойсей. Вече доколко присъствието им в музиката има някаква стойност е съвсем отделен въпрос. Аз предполагам, че този сезон ще лансират момичетата от Sweet 16, както и Невена и Славин, и ще им напишат 1-2 сингъла и оттам нататък както потръгне. Михаела Маринова, колкото и хубаво пее, не виждам как би могла да се развива с това поведение на отегченост и безразличие.
38
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма никакво значение кой бил изгонен, кой победил накрая нищо няма да стане с никой от участниците, всичките ще потънат в забрава, както практиката е показала с този тип предавания.
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Няма нищо странно в гласуването,защото хората не искат да си харчат парите и непрекъснато да ги подсещат да пускат платни смс-и.Резултатите ще са по-добри когато хората гласуват не чрез смс-и,а безплатно на сайта им или журито да определя! Но Кристина на предния концерт според мен не трябваше да и дават тази проститутска песен!
36
2
 
11
 
! Отговори
diavolcheto преди 9 години
Грешка. Огромна грешка. Как е възможно двама от най-добрите да имат най-нисък вот? Нищо лично, но някой иска да ми каже, че Мирян и Георги Бенчев са по-добри от Траян и Кристина? И остават в шоуто? Хм, вече започвам да си мисля, че има нещо странно в " гласуването ". Очеизвадно е, че Кристина и Траян са на светлинни години преднина пред Бенчев и Мирян!
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Почти съм убеден, че елиминациите са нагласена работа. Славин, Невена и Кристина са с класи над другите. Затова не е учудващо, че имаме световно известни оперни изпълнители, а нито един естраден изпълнител. А това, че Кристина е 14 годишна няма никакво значение - миналогодишния холандски Х фактор спечели 9 годишно момиченце с оперно изпълнение, което нокаутира всички.
34
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ми заради тази Криси промениха правилата на играта и изгониха това момиче,което беше самоуко и пееше много добре(забравих и името) това беше регламент поставен от Халваджян,заради това,че Саня реши да остави уж малката Кристина и заради това и другите имаха право на още един участник,ама след една седмица трябвае да изгонят по един
33
4
 
6
 
! Отговори
еми преди 9 години
Ми как може да заложат на парче от "Мулен Руж" и то дете да го изпее с поведение на......сцената? За мен беше по-скоро отблъскващо,а Траян се представи по-добре от момиченцето
32
1
 
7
 
! Отговори
Циганин преди 9 години
Травма на детската душа -да се затвори това предаване а то цар "Парите" е над всички и всякого !
31
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя кривогледия кво му харесват ИЗГОНИХА ЕДИН ТАЛАНТ НА 14 години БРАВО СЕЛЯНИ !!!
30
0
 
11
 
! Отговори
гост преди 9 години
Последният концерт беше много скучен откъм песни, не знам защо им избират подобни шлагери, shape of my heart e омръзнала до болка, песента на lady marmalade също. А за стайлинга на горките участници даже не искам и да говоря, ужасни евтини костюми, кофти прически, тежък грим... Спомням си една от отпадналите певици от отбора на Любо, тя беше на 30, а на всеки концерт я правеха да прилича на някаква маман и я състаряваха ужасно.
29
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До хората, които ги дразни този или онзи певец - Хора за един изпълнител е важно да го запомните с изпълнението му и това дали е добро или не. Това че някой се дразни на външният вид на някого няма ама никаква връзка с това дали този някого има качества и потенциал да ги реализира. Както се казва пластичните хирурзи поне външно могат да коригират някои недостатъци но акъл и талант не могат да налеят на никого. Хайде със здраве и музиката е за слушане (ако ще я гледате - Планета Пайнер)
28
9
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 9 години
Няма лошо. А ако са й дали и един задвратник на изпроводяк - хептен хубаво. :)))
27
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
След политиката и футбола явно всички в България разбираме и от музика. Всеки си има вкус както за сладко и солено така и за хубава музика. До сега в предаването не е имало отпаднал участник за който да не е казвано "той трябваше да продължи" Как да продължи когато такива са правилата на играта(доста от които бяха нарушени от съдиите)Много харесвам Кристина но тя дори не трябваше да е в този формат според правилата. Успех и само нагоре на всички изпълнители които отпаднаха и които ще отпаднат.
26
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
заради кристина и славин го гледам тва предаване, другите са гола вода, а тая михаелка кво противно гадно момиченце е...
25
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аре на следващия концерт изгонете и славин,
24
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоя Мирян колко ме дразни леле леле леле...от първия път като му видях сладникавото, лицемерно усмихнато, мазно личице...леле леле леле, точно тоя тип "момченце" най-много мразя, винаги позитивни и готини, да не говориме, че няма грам талант за пеене и на всеки концерт с.ре на сцената.....п.миярче мамино, как бих го нокаутирал...
23
3
 
21
 
! Отговори
бай Атанас преди 9 години
Какво го пробутват тоя жираф! Как може да отпадне това момиче, което пее по-добре от жирафа, Мирян и Бенчев взети заедно?! Вече ми прилича на нагласена история.
22
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пробутват мазната усмивка на непевеца Мирян.Снощи той трябваше да е на елиминации и щеше да отпадне. Колко са достоерни съобщаваните данни за вота на зрителите, защото това е параванът зад който се крият предварително известните планове? Бенчев има разкошен глас, но не му се подбират подходящи песни. Михаела има силен глас, но това не значи, че е талантлива-има постановка на народна певица за шопски песни-гръдно гърлено пеене.Трябваше изборът да е Бенчев - Мазнян.