Наско от Б.Т.Р. с 12-сантиметров ток на сцената

20 000 лева и кола взима победителят в "Гласът на България"
30
Наско от Б.Т.Р. с 12-сантиметров ток на сцената
Снимка: bTV

Наско от Б.Т.Р. изненада зрители и публика, след като се появи на 12-сантиметров ток на петия концерт в "Гласът на България". Заедно с момичетата от отбора си той откри шоуто с песента Кiss и за да спази едно свое обещание, дадено преди време, излезе с висока платформа и леопардови мотиви.

Минути след това изпълнение водещите Вики и Мартен зарадваха участниците, като най-после разкриха така дълго пазената тайна каква е наградата за победителя в шоуто този сезон.

Освен най-желаното постижение - титлата „Глас на България”, победителят в третия сезон ще получи парична награда в размер на 20 000 лева, запис на сингъл и лек автомобил.

Кои изпълнители ще продължат към четвъртфиналите и кои ще отпаднат само три стъпки преди големия финал, зрителите на bTV ще видят в специалното издание този петък, 5 декември.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе това сега ***...си ли са ?Едно време какви ***..си имаше.Наистина през 70те се носеха обувки на високи платформи от мъже и жени,но никой не мислеше,че са гейове,щото това беше модата.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Наско от Б.Т.Р. с 12-сантиметров ток на сцената"или как да промием мозъка на българина по американски модел
18
0
 
3
 
! Отговори
Наско от Б.Т.Р. с 12 преди 9 години
Наско от Б.Т.Р. с 12-сантиметров .........
17
0
 
6
 
! Отговори
Аве... преди 9 години
Аре бе, сякаш през 70те не са се носили таквиз обувки, ама тогава не е било смятано за гейско.
16
1
 
5
 
! Отговори
миро преди 9 години
и тоя се ис*дирасчи
15
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не виждам какво чудно има в това, че се е качил на платформа за да излезе на сцената. Вече народа е тотално оглупял и само ръси злоба. Виж ако ходи по Витоша с тези обувки, тогава може да се коментира.
14
6
 
7
 
! Отговори
джуджето дългоноско преди 9 години
наската и на стълба да се качи пак ще си остане лилипут дългокосков
13
0
 
8
 
! Отговори
ая преди 9 години
Определено знаем кой ще е победителя,дали Невенка,която си е протеже на Слави,или бутаната още от кастингите Светлана ''българката'' айде нЕма нужда от смешното ви жалко предаване - нагласено,останалите пък няма ад ги коментирам ,със самочувствие все едно са Мадона,вият там нещо и си мислят,спрях да го гледам като усетих накъде отиват нещата,определено Х фактор е по - добрият избор ! И участниците по - хубави и по - талантливи и е по - интересно !
12
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
с тази дълга коса ...
11
0
 
9
 
! Отговори
бай иван преди 9 години
дет'са вика: "бетер Б.Т.Р."
10
11
 
15
 
! Отговори
Курнелио преди 9 години
тоя Наско има ужасен чалгарски тембър на гласа и си е един рок чалгар отсекъде
9
1
 
6
 
! Отговори
Турски сериал преди 9 години
Тия който коментират наградата трябва да помислят колко са участниците в това предаване.Колко са крайните финалисти, жури, беквокал и група.Също трябва да се отбележи и колко дни в седмицата се излъчва, кога се излъчва/дали е праймтайм-най греданото време и тн./Слави Трифонов си е бизнесмен и с това го показа, отново.Да не забравяме и колко формати имаше и се нови "звезди" и все толкова успешни"Нещо куца...А и следва България търси талант...зомбита пускайте си брадъри и айдъли куп глупост
8
10
 
23
 
! Отговори
Го4о преди 9 години
Наско от Б.Т.Р. нито е певец като певците, нито е мъж като мъжете! Второто се отнася и за Миро! Просто се учудвам няма ли нормални хора в България, та постоянно ни НАТРАПВАТЕ *** и травестити, некадърници и прости-тутки!
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
12-сантиметров ток на обувката, какво е странното?
6
11
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 9 години
АБЕ ИМА ЛИ НЯКОЙ ДА МИ ОБЯСНИ КАКВО Е 12 СМ ТОК...????? ЖУРНАЛИСТИТЕ ЯВНО САВСЕМ СА ОТНЕСЛИ ПЛУВКАТА..МОЛЯ ОСВЕДОМЕТЕ КАКВО ВСЪЩНОСТ Е ТОВА
5
3
 
16
 
! Отговори
зрител преди 9 години
Имах възможност да гледам и двете пеещи шоута - х-фактор, и гласът на Бг-я. Първото ми се струва някак по-свежо, докато второто е като, че ли насила го правят - водещи, публика и участници. А наградата наистина е много смешна .
4
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
защо да е малка наградата за пълен аматьор на невръстна възраст? Вие 20000 лв за харчене имате ли? И отгоре на това нова кола подарък? хайде да слезнем малко на земята, а? ;-))
3
17
 
7
 
! Отговори
Емо преди 9 години
Наградата е найстина доста малка
2
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
абе, ако е пял песен на КИСС, има логика в обувките за сценично изпълнение, но си е вярно, че за мнозина от "звездите" ни в популярната музика времето е спряло в модно отношение преди повече от 20-30 годинки ;-))
1
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
пфффуууууууууууууу 20 000 лева ?!?!!и лека кола за още 15-20 хил. Молим ?! Кво ? Наси мизерляка е тоя слави. Сега разбрахте, ли защо пазели толкова дълго в тайна наградата - защото ако бяха казали предварително, никой нямапе да им се запишен в вевтиното шоу