Мирян напусна X Factor след дуел с Георги Бенчев

Победата не е всичко за мен, заяви той на прощаване
Обновена: 21 яну 2015 07:37 | 21 яну 2015 07:37, Александър Попов
14
Мирян напусна X Factor след дуел с Георги Бенчев
Снимка: X Factor

Претендентите за победител в третото издание на X Factor останаха петима, след като снощи с шоуто се сбогува Мирян. Славин и Невена Пейкова бяха първите спасени от зрителите, след което с усмивка от сцената слязоха братята Добреви и Михаела.

Зрителите изправиха в пряк дуел Мирян и Георги Бенчев, след като им дадоха най-нисък вот.

След рок парчетата, които представиха на концертите, Мирян и Бенчев изпълниха български песни в опит да впечатлят журито. Първият заложи на "Облаче ле бяло", а Георги отново вдигна публиката с чувство за хумор и настроение с парчето "Обичам", което обяви за химн на Поморие.

В крайна сметка журито единодушно даде своя глас на Георги Бенчев и изпрати у дома на метри преди финала  някогашния уличен музикант от Лондон.

"Победата не е всичко за мен – искам да продължа напред и да радвам хората“, сподели Мирян на прощаване и бе убеден, че хубавото тепърва предстои.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Следаващия път братята и Бенчев на елиминации и да си ходят братята,много безлични фъфлещи лайненца. А ако не победи СЛАВИН ще е мнооого нагласено и не знам дали ще има друг такъв формат,защото няма кой да ви гледа,цяла България е за СЛАВИН !
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До АнонименАбсолютно,ама нали знаеш гейовете се подкрепят! :) Той ги видял и сега ги побутва,а те горките са толкова жалки,а се вживяжат в някакви,миналата година големия брат само плюел по предаването и по Атанас Колев ,който беше финалист,само и само защото него не го били избрали видиш ли,пълни деца и некадърници,Атанас беше такава класа,не могат ад му стъпят на малкия пръст ......просто,не знам много са ми неприятни и да ги слушам и да ги гледам,някак си лоши хора са личи им,много злоба.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да,изгониха едно страхотно и различно момче,различен глас,а трябваше тия двамата братя и Бенчев да отидат на елиминация.Бенчев горкия с тия маймунджулуци и братята,дето не могат ад говорят,обаче ще стават певци,а единия и актьор,а е толкова дървен горкия,добре,че май имат пари та да си плащат да са там,иначе щяха да работят в Макдоналдс,нищо де,скоро и те си тръгват :)))))
7
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До наблюдателмного хубаво, само че когато Рафи спечели Х фактор продуцент не беше Халваджиян
6
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не мога да повярвам как Заки пробутва двамата братя, нито са певци, нито хубавци, а по-малкия ще получи разрив всеки момент от напъване.
5
2
 
9
 
! Отговори
42687 преди 9 години
На тези елиминации виждам ръката на продуцентите (не, че и друг път не са се намесвали). Мирян като вокални данни е по-напред от Бенчев, но е пухльо, а Бенчев има рокаджийска харизма. За съжаление рокаджийството не е пазарно оправдано, та си мисля, че следващия път ще Бенчев го елеиминарт.
4
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Траян трябвало да продължи? ахахахахах, ти сериозно ли бе, човек? Траян е по-бездарен и от Цецка Цачева, а има вид на да не казвам какво...
3
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какви сте Вие бе хора, толкова негативни и от къде сте толкова навътре, че давате коментари като некадърник. Хората са казали, ако няма какво хубаво да кажеш за някого по добре замълчи.
2
16
 
13
 
! Отговори
друг наблюдател преди 9 години
Най-после го махнаха този некадърник. Разваляше цялото предаване. Остана още един такъв да махнат... Трябваше Траян да продължи а не този *** с гнусното си лигаво изражение и ужасни опити за пеене.
1
17
 
12
 
! Отговори
наблюдател преди 9 години
Няма случайни печеливши даже и на тези конкурси.От тогава подобни конкурси не ги гледам.Гледах само първия път като спечели некадърника Рафи арменеца.Естествено халваджиян и той е арменец.....