Faithless празнуват юбилей на Exit 2015

Вижте какво ни очаква на фестивала през лятото
27 фев 2015 15:13, Александър Попов
1
Faithless празнуват юбилей на Exit 2015
Снимка: Exit

Тазгодишното 15-то издание на Exit Festival се очертава вълнуващо и с много юбиляри на различните сцени.

Освен Motorhead, които ще отбележат на Главната сцена 40-ия си рожден ден, историческо парти се очертава и на Dance Arena, където една от най-големите електронни банди на всички времена – Faithless, ще празнуват с феновете 20-годишен юбилей.

Харизматичният фронтмен Maxi Jazz, мултиинструменталистът Sister Bliss и техният продуцент Rollo се събират за специална програма с кодово название “Faithless 2.0“, която съдържа съвременни версии на култови тракове като Insomnia, God Is A DJ, We Come One, като и чисто нова продукция.

Други вълнуващи артисти, които се присъединяват към вече обявения списък за втората по големина сцена на фестивала са машините за хитове Oliver Heldens и Kill The Buzz, датският продуцент Kölsch и един от най-търсените съвременни DJ-дуети - Catz ’n Dogz!

Награденият с BRIT изпълнител и текстописец Tom Odell пък ще гастролира на Main Stage на 10 юли. Определяният като "Младият Дейвид Бауи" спечели публиката и музикалната критика с дебютния си албум Long Way Down.

Само ден по-рано – на 9 юли, пак на главната сцена, публиката ще посрещне авторите на официално обявения за най-голям хит на Европа за миналата година Clean Bandit. Техният летен химн Rather Be, който спечели Грами за Най-добър денс запис, се окичи с титлата за най-въртяна песен, като остави зад себе си Happy на Фарел Уилямс.

Roni Size също ще се включи в празненството по случай 15-годишния юбилей на водещия европейски музикален фестивал заедно със супергрупата Reprazent и ще поведе списъка на тазгодишните X-bass изпълнители. Най-горещото ново име на дъбстеп сцената Zomboy пък ще довърши започнатото от Skrillex миналата година, като излезе на главната сцена на 12 юли. След полунощ Главната сцена ще бъде пометен от една от водещите в момента дами на бас музиката - Hannah Wants.

Това лято Exit приключението започва в Нови Сад на 9 юли и ще продължи повече от 10 дни, като ще приключи на плажа Яз в Черна Гора на 18 юли.

Exit 2015 отбелязва своето 15-годишно издание в Петроварадинската крепост, а новият Sea Dance празнува първата си награда за Най-добър средноголям фестивал в Европа.

EXIT Adventure 2015 вече е на хоризонта с изпълнители като Motorhead, Hardwell, Chris Liebing, Rudimental, Adam Beyer, Sigma, Eagles of Death Metal, Wilkinson, Octave One.

А всички от България, които биха искали да се включат в него, вече разполагат с разнообразни опции и пакети с билети за фестивалите, транспорт и настаняване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: MotorheadEXIT FestivalFaithless
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
1
 
! Отговори
Готино преди 9 години
Motorhead ? Ако имам възможност ще отида до Сърбия..