Михаела Филева сред звездите на "Фантомите на мюзикъла"

Днес спектакълът гостува в Русе
31 юли 2015 09:55, Александър Попов
0
Михаела Филева сред звездите на "Фантомите на мюзикъла"
Снимка: Монте мюзик

Михаела Филева беше звездата в концерт-спектакъла "Фантомите на мюзикъла", представен от Старозагорска опера. Поп дивата се включи в програмата, а премиерното представление в Стара Загора премина под бурните аплодисменти на публиката.

Певицата се включи от все сърце в репетициите за спектакъла, независимо от натоварения си график. Спектакълът ще бъде представен днес и пред русенската публика, в рамките на фестивала "Сцена край реката 2015".

Комбинацията от романтични любовни истории и вълнуваща музика в мюзикъла е зашеметяваща - звучат фрагменти от "Уестсайдска история", "Кабаре", "Коса", "Малка нощна музика", "Кандид", "Котките", "Фантомът на операта", "Вълшебникът от Оз", "Алис", и "Законът на джунглата".

Концерт-спектакълът се дирижира Маестро Любомир Денев. Михаела Филева работи активно с диригента, като изпълнява фрагментите "Maybe this time" от "Кабаре", "All that Jazz" от "Чикаго", "Send in the clowns" от "Малка нощна музика" и "Супа" от автора и композитора на "Алис" Любомир Денев.

Участието на Михаела във "Фантомите на мюзикъла" е само част от програмата ѝ, успоредно с непрестанните ѝ клубни участия по време на летния сезон. Тази година певицата издаде и дебютния си албум "Инкогнито".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари