Тейлър Суифт с 3 статуетки на US наградите

Куп звезди на червения килим в Лос Анджелис
23 ное 2015 15:52, Александър Попов
8

Крис Мартин от Coldplay. Снимка: Reuters

Тейлър Суифт спечели само в половината от 6-те категории на Американските музикални награди, за които бе номинирана, но все пак отнесе у дома най-много отличия от церемонията в Лос Анджелис, съобщиха световните информационни агенции.

25-годишната певица бе отличена с наградите за песен на годината за хита си "Blank Space", любим поп/рок албум за "1989" и любим съвременен изпълнител.

Тя загуби надпреварата с Ариана Гранде в категорията за любима поп/рок изпълнителка, със Скрилекс и Дипло с участието на Джъстийн Бийбър в категорията за сътрудничество на годината и в категорията за изпълнител на годината - най-високото отличие на церемонията, което за втора поредна година спечели групата One Direction. Наградата за любимо дуо или група също получи One Direction.

Канадският ар енд би певец Уикенд бе номиниран в 5 категории, но спечели само в две от тях - за соул/ар енд би изпълнител и за най-добър соул/ар енд би албум - "Beauty Behind the Madness". Ед Шийран спечели само един приз - за любим поп/рок изпълнител.

Кънтри певецът Сам Хънт получи наградата за най-добър нов изпълнител на годината, а Енрике Иглесиас спечели наградата за любим латино изпълнител.

Канадската дива Селин Дион се качи на сцената, за да отдаде почит към парижани. Тя изпълни песента на Eдит Пиаф "Hymne a l'Amour" на фона на снимки на френската столица.

Дженифър Лопес бе водеща на тричасовото шоу, което бе излъчено по телевизията от сцената в театър "Майкрософт". Сред знаменитостите, които пяха на церемонията, бяха Мегън Трейнър, Джъстин Бийбър, Ариана Гранде, One Direction, Гуен Стефани, Ник Джоунс, Аланис Морисет.

Учредени през 1973 г. като алтернатива на отличията "Грами", Американските музикални награди са най-голямото наградно шоу, чиито победители се определят с вота на феновете, припомниха организаторите, цитирани от БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Значи тая спечелила 3 статуетки, но нито една нейна снимка? Толкова ли не може да си подредите статията?
5
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 4:Каква е разликата между Джей Ло-то и пайнерките?Виждал ли си колко са огромни задните части на Джей преди да й измучат похирургичен път мазнините от задните бутове и корема. Тя има пластични операции на гърдите, опъване на лицето.Да не говорим за нашата любимка Кардашиянката.Пайнерките само си жкарват силикон в гърдите и джуките.Разликата е че в САЩ има около 200 милиона непретенциозна публика,докато чалгарите у нас са около 1 милион.
4
2
 
5
 
! Отговори
Жан Габен преди 8 години
Супер модела Джиджи Хадид е супер грозна. Ама на литър и половина водка, може и да я джасна, ше вкарам и малко фантазия и... те така
3
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До АнонименВсички без чалгарите
2
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тейлър Суифт е руса и красива.Има само един недостатък - няма глас и не може да пее.
1
1
 
4
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
трябва да си с мноо ниско ИКу ,за да отидеш да си вземеш наградата с ЖСМ-а в ръце , или просто да си Ники Минаж