Най-добрата. Вземи тия $120 млн.

Мадона доказа за пореден път, че е една от най-печелившите звезди
7 окт 2008 19:15,
59
Най-добрата. Вземи тия $120 млн.
Мадона доказа, че е най-добрата. И събра рекордни приходи. Снимка: БГНЕС

Мадона доказа за пореден път, че е една от най-печелившите звезди.

Турнето на Материалното момиче Sticky and Sweet вече е донесло приходи от 120 млн. долара, и то само от европейската обиколка, която приключи на 27 септември в Атина.

16 от 17-те концерта на звездата на Стария континент бяха напълно разпродадени, като дори бяха пуснати и допълнителни билети.

За разлика от предишните си турнета този път Мадона пя само на стадиони, без зали. По този начин тя събра и много повече публика.

Очаква се приходите й да се вдигнат още и да надминат предварителните очаквания от 350 млн. долара приходи.

Звездата започна в събота северноамериканската си обиколка и й предстоят още 30 концерта.

От тях два са в Мексико сити, където за двете дати са продадени общо 200 000 билета.

Следва Южна Америка, където има 11 концерта, а интересът е направо неописуем.

Очаква се посещаемостта в Южна Америка да е най-голяма и на всеки от концертите й в Рио де Жанейро, Сао Паулу, Сантяго и Буенос Айрес да присъстват не по-малко от 80 000 души.

Очаква се приходите от турнето да минат 500 млн. долара, което ще е прецедент в музикалната индустрия.

От тях Мадона ще получи (по неофициални данни) 20%, както и процент от рекламните материали около турнето,к оито свършват със завидна бързина на всяко турне.

Независими източници смятат, че печалбата на певицата може да достигне астрономическите 150 млн. долара.

За последните 4 години Мадона прекрои картата на музикалната индустрия и доказа, че приходите в днешно време идват не от продажби на албуми, а от турнета.

Мадона, която е един от най-креативните артисти в света, определено няма проблем да привлича огромна публика на концертите си, което е видно и по цифрите.

А иначе в Европа най-големи фенове се оказаха в Гърция, където Олимпийският стадион в Атина събра 75 637 души по официални данни, които надвишават доста предварителните цифри от 65 000. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
kojto ne iska da 4ete da ne gi 4ete - abe vie se kefite vseki den da 4etete za parnoto primerno, ama za nesto deto vu dyrpa ot siviya gaden jivot ne stete da 4etet - bylgarski ***.
37
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
E veche prekaliavate s taia madona postoianno nekvi reklamni statii, se edno vi plasta da gi pisheshe. Are stiga che pochva da me draznite s taia madona.
36
0
 
0
 
! Отговори
italia преди 15 години
BALGARINAT(V GOLIAM PROCENT) E NAI-PROSTOTO,ZAVISTLIVO,DOLNO,GLUPAVO I NI6TOZNO SAS6TESTVO....NIKOI OT DOLO PISA6TITE NE SA PRISASTVALI NA KONCERT NA MADONNA.ZA6TOTO AKO BE TAKA,NIAMA6E DA 4ETEM PROSTOTII OT SORTA....STOITE SI V BALGARIA,SLU6AITE SI I SE VAZHI6TAVAITE NA "IZKLIU4ITELNO INTELIGENTNITE I UMNI FOLK PEVICI"(KOITO NIKOI NE E 4UL I VIDIAL IZVAN BALGARIA) I ZIVEITE PROSTIAT SI I MIZEREN ZIVOT.....
35
0
 
0
 
! Отговори
фен преди 15 години
МАДОНА Е 1.Колкото и да не ви харесва това.Може и да няма гласът на Мария Калас, но фактите говорят сами.С годините става весе по-добра и по-добра.Да не забравяме, че тя е на 50 години, т.е много малко жени по света могата да се похвалят с нейната физика и енергия.Камо ли вие, които знаете само да плюете-едва ли ще изглеждата така или ще имате такива жени до себе си.Но продългавайте да я плюете, ВИЕ ДАМИ И ГОСПОДА НИКОМУ НЕ ИЗВЕСТНИ, ние пък ще продължаваме да я харесваме.ПО-ДОБРЕ НА ХОРАТА В УСТАТА ОТКОЛКОТО В КРАКАТА.
34
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Изпълнителката на какво е по-точно? На кича или на фалша? Може би за тебе е, защото си си я сложил над леглото на плакат за да си помагаш...
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Здравейте български комплексари. Когато за вас знаят повече от 100 човека, тогава можете да говорите. Все пак това е изпълнителката на 20-ти век. И да не ви се иска, така е.
32
0
 
0
 
! Отговори
ИИИИИИ преди 15 години
Мадона, която е един от най-креативните артисти в света, определено няма проблем да привлича огромна публика на концертите си, което е видно и по цифрите. ХАХАХАХАХАХАХАААА ХАААААААААказва се - видно и по числата. пояснявам- цифра е 5, число е 55
31
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В какво е най-добрата? Дали в клатенето на старчески бутове, или във така нареченото й пеене което прилича по-скоро на виене..? Или в някои други неща, за които не се иска много талант?
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Дъртата има да връща повече от колкото печели за това турне! Това знаехте ли го или ше чешите главите, чудейки се? А това, че пее фалшиво и кича е до спукване си го знаете отдавна.
29
0
 
0
 
! Отговори
arik преди 15 години
ЩОМ ТУРНЕТО И ВЪРВИ С ТАКЪВ УСПЕХ И СЪБИРА ПО 50-70 000 НА КОНЦЕРТ,ЗНАЧИ...ЧЕ Е НАИСТИНА Е ЕДНА ОТ НАЙ-ДОБРИТЕ! ЩЕ ВИДИМ НАПРОЛЕТ ТИНА ТЪРНЪР....
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Стига сте я обсъждали тази противна бабичка,че ми се догади вече...
27
0
 
0
 
! Отговори
дед преди 15 години
Мадона е една крава.От как я помня гащите не си е дигала.С тия жабешки баджаци и редки зъби си е един отврат!Слушат я само малограмотните и тия без мозък.Е нека се кълчи на глупацине.Между краката й може да мине куче с погача.Абе направо ***!
26
0
 
0
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
Баби тук няма. След 20-30 години може и да има, ама пак не се знае. Питай милионите фенове по света защо остават верни фенове на идолите си докрай. А как се наричат неграмотниците, които не могат да пишат на кирилица и чували ли са те какво е фонетична клавиатура? В нашия форум има снимки на Мадона - може да се види как изглежда - красива гледка ли е, не е ли?
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Kak se narichaha tezi kato - GlobalAdmin - deto se vazhishtavat ot babi?
24
0
 
0
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
За тъпан като теб може да звучи малоумно, важното е, че е вярно.
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който се интересува - може да намери в интернет филмчето където мадона "язди" (на ) гола единия *** от охраната и, а на друго филмче пък се вижда косматата и слива.... - грозна гледка!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** - нещо ти е много малоумно обяснението за осветлението и намаления брой цветове на снимката.
21
0
 
0
 
! Отговори
GlobalAdmin преди 15 години
Каква вена бе, това е от осветлението и намаления брой цветове на снимката. Я по-добре се научи как се ползва кирилицата на компютъра, че ми писна от неграмотни.
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Moga da si predstavia kolko godishni sa tezi koito se vazhishtavat na 50-godishnata Madonna....Samo kato i vidia krakata - s tazi izpuknala vena...- shok i ujas!
19
0
 
0
 
! Отговори
do 9 преди 15 години
Става ми гадно само като и гледам старческите бедра на снимката.--------------------------------------- -------------------------------------------------- --tva za tebe ako sa star4eski bedra na4i nqmash vrazka s glavniq