Джако пак кара феновете си да будуват

Опашките за билетите за филма на Краля на попа се увеличават
29 сеп 2009 12:12, Петя Славова
10
Джако пак кара феновете си да будуват
Снимка: БГНЕС

Центърът на Лос Анджелис се препълни от фенове на Майкъл Джексън, които чакат да се пуснат билетите за премиерата на филма за Краля на попа.

Продукцията е запечатала репетициите за серията от концерти в Лондон, осуетена от внезапната смърт на Краля на попа, предаде АФП.

Около 300 души вече се бяха наредили още от 26 септември на опашка пред Нокиа Тиътър, където в полунощ трябва да започне продажбата на билети за премиерния показ на "This Is It".

"Не спим, будни сме по цяла нощ", заявява Летисия Мартин, заела местенце близо до началото на опашката.

26-годишната медицинска техничка е прекарала изминалата нощ в разучаване на танцови стъпки от знаковата песен на Джексън "Thriller".

Някои фенове се сгушват в спални чували право на паважа, други дремят на сгъваеми столчета.

"Като едно голямо семейство сме", казва Мартин, оглеждайки импровизирания лагер.

Управата на театъра, очаквайки навалица, е използвала метални заграждения за осем реда, три от които са празни, оставяйки място за танцуване за група, напомняща малко племе от бежанци на поп музиката.

Феновете на Джако са нетърпеливи да грабнат в ръцете си някой от първите 500 билета, които според промоутърите на филма са в памет на планираната серия от концерти "This Is It" в Лондон.

За някои очакването тук, за да получат къс от историята на поп-музиката в стила на Джексън като билетите е нещо, което обществените тоалетни, отсъствието от работа и липсата на сън си заслужават.

Около 3 000 билета се пускат в продажба в първите минути на неделята за премиерата на 27 октомври в Лос Анджелис на филма за подготовката на неосъществените концерти на поп идола

Освен това стана ясно, че на 12 октомври ще се появи сингълът "This Is It" ("Това е положението") - парче от най-новия албум на Майкъл Джаксън, който предстои да бъде издаден.

В създаването на песента като бек-вокалисти са взели участие и братята на Джако.

По време на несъстоялата се серия концерти във Великобритания стана ясно, че Кралят на попа е трябвало да представи ново парче.

Песента ще докаже отново на всички, че Джако бе един от най-великите музиканти на всички времена. Че бе човек, надарен с талант от Бога!", казва Джон Маккейн, копродуцент на новия албум на Джексън.

Албумът ще бъде двоен, като в първото CD ще бъдат включени и най-популярните песни на певеца.

Вторият диск ще представя ранни и неизвестни версии на популярни парчета на Джако.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
y преди 14 години
do nomer 4Ei kelech kuto tie pisnalo na teb ne 4eti be, koi te kara na sila da 4ete6 , xorata pi6at i 6te pi6at za Jako godini na red , interesnomie tui kuto sega tie pisnalo , t sled 2 mesetsa kvo 6te tie nai veroiatno 6te iska6 da se grumne6 :D , kuto si umen ne 4eti i 6te ti olekne, tova 4e ti ne iska6 da slu6a6 za nego ne ti dava pravo da li6ava6 drugite ot informatziata , vse pak i te imat pravo , Zemi malko akul da si nalee6 v tikvarnika
8
0
 
0
 
! Отговори
MJGeorge преди 14 години
ДО НОМЕР 4 :абе оръфлек никой не те кара насила да четеш статиите за МАЙКЪЛ,щом не те интересува просто подмини.или е по-добре да влезеш,да си оставиш малоумния коментар и да чакаш медал да ти закачат.но какво може да се очаква от мишоци като тебе,робуващи на чалгата и шкембе чорбата.MISS YOU MIKE , ALWAYS IN MY HEART !
7
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
С това изказване,никак не съм сигурен че "сте от нормалните"Като не те кефи,просто поднмини поста..какво се превиш на велик??
6
0
 
0
 
! Отговори
някой преди 14 години
ами да..но има защо:)за теб безплатни билети да има,ни един няма да се раздаде...да знаеш
5
0
 
0
 
! Отговори
емичка преди 14 години
до: 4Не слагай епитети за хора,които не познаваш и когато нещо не те вълнува просто не чети и още по-малко си давай мнението.От поста ти си личи колко си посредствен/а.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Да, ти си част от една многобройна олигофренясала пасмина, която поради липсата на ясни цели и непосредствени перспективи търси заместител на смисленото ежедневно съществуване! Безделници! А и вече ми писна да ме заминават с Мумията! "Намериха тампон от *** на Майкъл" - новина! "Откриха последното парче употребена тоалетна хартия от Краля на попа" - новина! Писна ни на нормалните - да знаете!
3
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Милиарди, милиарди, колко милиарда да сте?! Не повече от 6 :))))))
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие не сте фенове, Вие сте истерични фанатици!!!M.J. беше велик,спор няма!!Ама вие сте луди...
1
0
 
0
 
! Отговори
емичка преди 14 години
Майкъл е Велик дори и след смъртта си.Само,който не разбира неговото творчество не може да разбере истерията на истинските му фенове,а ние сме милиарди по целият свят.