Милена го доказа. Да живее рокът!

Певицата навърши 25 години на сцената
30 ное 2009 16:31,
114
Милена го доказа. Да живее рокът!
Милена Славова и Стефан Германов. Снимка: Булфото

Казват, че в България звезди нямало. Е, в събота, 28 ноември, в столичната зала "Универсиада" се случи нещо, което направи това твърдение на пух и прах.

И главният виновник за това стопроцентово опровержение бе Грандамата на българския рок, вечната Милена Славова.

Певицата навърши 25 години на сцената и забърка такъв пънк-рок маратон, както само тя умее.

Много световни музикални величия вече са гостували в пословичната зала, но така пълна като че ли не бяхме я виждали никога.

Към 19 часа "Универсиада" вече буквално се пукаше по шевовете. На бунт и пого, като едно време, бяха дошли почти всички фенове на българската рок музика, като възрастовият диапазон бе от 7 до 65 години.

Нищо не бе в състояние да спре множеството, което се доказа, и изкупените до един билети, оценени на сериозната сума от 50 лева.

Многолюдната публика бе дошла да се забавлява точно както преди две десетилетия, когато времената и нравите бяха други, а „такива рок фестивали въртяхме...“ (както си припомни и Милена).

Вижте още
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


114
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
109
0
 
31
 
! Отговори
TOI преди 14 години
Спокойно, словото ти не беше толкова извисено, че да е останал някой да не те е разбрал! "Извисените рокаджийчета" не сме я докарали до там да подбираме музика по това колко ме дърви певицата! Ходи на дискотеки да плакнеш очите и да се топорчиш на PVC-та, и остави нас- "Извисените рокаджийчета" да се справяме с хормоните си по друг начин! Като идеш на дискотека следващия път поздрави МИЦИ от мен ;)
108
0
 
31
 
! Отговори
milena преди 14 години
do 108 - юнака а недей завижда де...
107
0
 
31
 
! Отговори
Нисан преди 14 години
XAXAXAXA
106
0
 
31
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
Относно статията - 25 години на сцената - добре, но беше само в началото на сцената, в едни далечни години, случайно да сте гледали скоро нов клип на Милена ? Или случайно в някой от малките ви градове да се ходили на неин концерт скоро ? Защо ли чувам отговори "Не" ?С музиката и израстнах, но това ме обижда - 25 години - къде ? В Лондон ? Не съм съгласен. Тук я нямаше, а трябваше тук да бъде.......
105
0
 
31
 
! Отговори
tz преди 14 години
keep on rockin' milena! the first and only lady of bg rock...
104
0
 
31
 
! Отговори
Мунчо преди 14 години
Това, че рока е вечен, е факт, както е вярно и твърдението, че чалгата е начин на живот на 80 % от населението на България. Но да ми кажеш, че слушаш метъл или рок, или класика, а веднъж в седмицата си позволяваш да отидеш на кръчма с пошлотия и чалга, щото видите ли, за кефа - еб***ал съм ги такива рок-фенове. СМЕШНИЦИ сте мили мои измислени "рок" фенове! Слюнкоотделители по силиконени *****ви .....Да живеят истинските хора ! Рока ще пребъде и у нас, въпреки че е поставен на колене в момента.
103
0
 
31
 
! Отговори
Косев преди 14 години
Брато връщай се във втори клас ,спешно !
102
0
 
31
 
! Отговори
Косев преди 14 години
На мен и пет лева вхот ми се вижда скъпо, камо ли 50. не мога със зъплата 350 лева като даржавен чиновник да си го позвола.
101
0
 
31
 
! Отговори
Бебето11 преди 14 години
леле тази лелка е изкукала
100
0
 
31
 
! Отговори
Сашо Роман преди 14 години
Голяма ама само откъм г*за !!!
99
0
 
31
 
! Отговори
Милена преди 14 години
Искам да се извиня на всички малки деца които са видели снимката ми и дълго време ще сънуват кошмари и най - вече на тези които ще получат психически увреждания.Искам също да се извиня на всички присъствали на концерта за ужасната долнопробна музика и гротескния си външен вид .Благодаря ви за разбирането !
98
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Goliama e Milena!
97
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Що не ходиш на... страшния си съд?
96
0
 
31
 
! Отговори
Страшния съд преди 14 години
!!! тяварп ог ад ис етирещъд и етарак и етатлъг елсоп и атечук ан етапаЛ .идорзи илетсълтаз инзорг етс янивс яат ан атечнеф икчисВ
95
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
25 г........ ХА НАКОЙ ДА ИЗДРЪНКА ЕДНО НЕИНО ПАРЧЕ...ОТ ДА РЕЧЕМ ПРЕДИ 10Г.. :)))))) СМЕХ НЕМА ТАКОВА НЕЩО ЛЕНЧЕ.... ИЗКАРА НЯКОЛО ПАРЧЕТА ПО ВРЕМЕТО НА МЛАДАТА ЛУДА ДЕМОКРАЦИЯ... И ОТИДЕ ДА СЕ ШИБА ПО ЛОНДОН С ЕДИН ГЕЙ ЗА КИНТИ... ...СМЕХ.... РОКАДЖИЙКА....СМЕХ... *** ДОБРЕ ЧЕ СИ ВЕРВАТ... ТО ТАКА СЕ ПРАВИ БИОГРАФИЯ.... СМЕХ... РОКАДЖИИКА... СМЕХ...
94
0
 
31
 
! Отговори
Entusiast преди 14 години
Повечето от Вас, големите фенчета с трайно акне, сигурно още не са били родени, когато Милена се е чудела на кого да врътне дудук за да й издаде безмислените парчета. Едно време да не мислите, че е било по-различно от сега? Просто времето на лелката мина и й биха шута в големия г ъз.
93
0
 
31
 
! Отговори
Entusiast преди 14 години
***, тея дето ги изброи и през ум не ми минава да ги слушам. Точно ти ли, с ограниченото мозъче, ще ми казваш къде ми е мястото, а? Пиклъо, като излушаш толкова музика колкото аз съм изслушал, тогава ела да ми отваряш приказка дали да се меся. Засега можеш да се радваш на измислената РОК сценичка, каквато е в БГ и да мълчиш! Много ли сте големи като слагате минуси и като не знаете защо го правите? Айде като сте толкова отворени ме опровергайте!
92
0
 
31
 
! Отговори
метал преди 14 години
Ами ти за какво ставаш бе селянин ***? Явно и за *** не ставаш. Хоси се надупи на азис.
91
0
 
31
 
! Отговори
Хатер преди 14 години
Всички рокери сте пълни смешници и гротескни карикатури !!!! Айде на минусите ....
90
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Колко си *** не е истина. Само рок и метал