Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"

"Ангел си ти" няма да ходи на финал
27 май 2010 23:20,
701
Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"
Снимка: БГНЕС

В четвъртък вечерта на сцената на "Теленор Арена" в Берум (предградие на норвежката столица) българският поп певец Миро участва под номер 13 във втория полуфинал на "Евровизия 2010". 

В Осло той изпълни песента си "Ангел си ти". Песента не се класира на финала.

Популярният в цял свят рускоезичен сайт Лента.ру публикува следния коментар след изпълнението на Миро:

В началото на изпълнението двама младежи с разголени тела прегърнаха краката на Миро. Когато момчетата се раздвижиха, започна тъп евроденс. И в нашия офис лети огромен комар. Всеки сам да се спасява.

За голямата награда за песен на "Евровизия 2010" тази година се конкурират участници от 39 страни. 

След двата полуфинала борбата продължават по 10 държави.

Общият брой на финалистите е 25.

В четвъртък вечерта, когато и българските зрители можеха да гласуват, до финал достигнаха: Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания.

Т.нар. Голяма четворка (Франция, Германия, Испания и  Великобритания) се класира автоматично за 29 май. 

Като страна-домакин Норвегия също е сигурен финалист, припомня ИТАР-ТАСС.

Събитието е в Осло благодарение на победата на Александър Рибак през 2009 г. с песента "Fairytale" (Приказка).

Това ще е третото домакинство на Норвегия. Първите две бяха през 1986 и 1996 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


701
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
563
7
 
4
 
! Отговори
Егати драмата преди 13 години
Ми голяма работа като не сме се класирали за някакво тъпо състезание за комерсиална музикална посредственост. От година на година става все по-*** този конкурс. А за българското участие какво очаквате ? Верно е *** евроденс. Само леви тротоари харесват такава музика.
562
6
 
3
 
! Отговори
rock преди 13 години
Определено Миро има много характерен и запомнящ се глас, жалко, че харесваш Дио, а това не си го забелязал.
561
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скапано и грубо заглавие......Особено след представянето на Миро, което определено беше на ниво.
560
7
 
3
 
! Отговори
Да..да... преди 13 години
Уникален глас? Я, пак!? Уникални гласове в БГ почти няма уникални гласове имаха: Бон Скот, Рони Джеймс Дио, от нашите: Кирил Маричков, да - уникален запомнящ се глас, Георги Минчев... Бог да го прости и него и тези, които вече не са сред живите... Но да се твърди, че гласа на Миро е уникален е мнооого пресилено. Пее добре, но нищо уникално няма в гласа му.
559
2
 
5
 
! Отговори
didi преди 13 години
Не мога да разбера нещо - не се класирала песента, добре. Ама що трябва да плюем по човека. На нас българите ни дай вместо да се защитаваме и намираме хубавото в хората и ситуациите, да плюем. Ту по Миро, ту по Бурбатов, ту по Стоичков. Затова е светът не ни уважава, защото самите ние не се уважаваме.Не пеел хубаво човек, ами Вие пейте другия път. Хайде кажете кой е достоен да ни представи.
558
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Напротив, Миро има уникален глас, а Елица и Стунджи само дрънкаха на барабани, а тя извиваше, нищо кой знае какво. Добре, че имаше етно елементи.
557
7
 
1
 
! Отговори
Ами да преди 13 години
Вижте сега, хубавото никой не го отрича, ако наш Миро се беше справил толкова блестящо и песента му ставаше за нещо нямаше да отпадне на полуфинал... Дори и да го прецакат умишлено при положение, че беше излязъл с добра песен и беше толкова безумно талантлив, просто нямаше да спечели конкурса, а не да го отрежат на полуфинал.
556
7
 
3
 
! Отговори
Ясен преди 13 години
Кви заговори пак кви пет лева не сте наред!Елица и Стунджи защо станаха 5-ти?Защото са талантливи!Миро не е талантлив само модерен!
555
5
 
3
 
! Отговори
ОООООООООО преди 13 години
ООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООООО>>>>>>>СУПЕР ХИТ
554
3
 
8
 
! Отговори
жики преди 13 години
Защо провал-просто не се класирахме на финала.Другите песни не бяха по-добри от нашата.Едни отпадат-други продължават.Както във всички състезания.
553
3
 
6
 
! Отговори
Европа преди 13 години
Ще пишат истината.Тя е ,че чалга певачиците са си едни прости тутки.
552
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си ***, роден от съешаване между плазмодий и тения. Също така си предател, пълен ***, слаб характер, злобен и безпомощен комплексар - което се подразбира от бълнуванията ти за златен ***. В Дубай си бачкал като жиголо, но не за жени, а за мъже, а златен *** си виждал в къщата на шейха - връз него са те опъвали. Отивай да си продаваш *** в Дубай мъжка проститутко че от такива като теб ми се гади.
551
5
 
2
 
! Отговори
Ееееххх... преди 13 години
А, бе песента беше ***... Но за *** конкурс, като евровизия ставаше.Едно време "Златният орфей" много повече го биваше от това жалко подобие на конкурс. Изобщо няма даже и да си направя труда да коментирам изпълнението на Миро, ще кажа само, че е доста трудно да се нарече блестящо.
550
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ти си нищожество, а живота ти няма никаква стойност, всеки *** е по-горе от теб но ти тези неща си ги знаеш нали? :)))))))))))))))
549
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пич, ти си *** и помияра. Даже не си и човек, ти си човешки ***. Ех защо не си остана в Дубай...
548
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!
547
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Са трябва да гласуваме напук за израелеца че другите и те да си умрът от яд
546
2
 
6
 
! Отговори
ispaña преди 13 години
ne govorete gluposti po adres na miro.predstavianeto mu beshe blestiashto i pesenta na fona na vsichki ostanali beshe mnogo hubava.no az iskam da popitam kolko ot nas balgarite jiveeshti izvan balgaria glasuvaha snoshti.samo znaete da kritikuvate a po edno evro ne otdelihte za bg
545
2
 
6
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
Щом оплюхме Хр.Стоичков и Д.Бербатов,как мислиш... Според мен,ние си заслужаваме СЬДБАТА да сме на опашката вьв всяко едно отношение...
544
2
 
5
 
! Отговори
петров преди 13 години
Много по-умни от мен са казали:" Уважавай се сам, за да те уважават другите."Ако аз не те уважавам най-малкото защото си българин, като мен, до никъде няма да стигнем и нищо общо не можем да направим. Да не говорим за общество. Тръгва се от това което ни събира, а не от това което ни разделя. Това ми е мисълта.