Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"

"Ангел си ти" няма да ходи на финал
27 май 2010 23:20,
701
Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"
Снимка: БГНЕС

В четвъртък вечерта на сцената на "Теленор Арена" в Берум (предградие на норвежката столица) българският поп певец Миро участва под номер 13 във втория полуфинал на "Евровизия 2010". 

В Осло той изпълни песента си "Ангел си ти". Песента не се класира на финала.

Популярният в цял свят рускоезичен сайт Лента.ру публикува следния коментар след изпълнението на Миро:

В началото на изпълнението двама младежи с разголени тела прегърнаха краката на Миро. Когато момчетата се раздвижиха, започна тъп евроденс. И в нашия офис лети огромен комар. Всеки сам да се спасява.

За голямата награда за песен на "Евровизия 2010" тази година се конкурират участници от 39 страни. 

След двата полуфинала борбата продължават по 10 държави.

Общият брой на финалистите е 25.

В четвъртък вечерта, когато и българските зрители можеха да гласуват, до финал достигнаха: Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания.

Т.нар. Голяма четворка (Франция, Германия, Испания и  Великобритания) се класира автоматично за 29 май. 

Като страна-домакин Норвегия също е сигурен финалист, припомня ИТАР-ТАСС.

Събитието е в Осло благодарение на победата на Александър Рибак през 2009 г. с песента "Fairytale" (Приказка).

Това ще е третото домакинство на Норвегия. Първите две бяха през 1986 и 1996 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


701
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
543
4
 
8
 
! Отговори
arrogance преди 13 години
Да си призная, вчера се напънах да гледам Еровизия, макар че след миналата година и глупавата песен, която спечели реших да не го правя. Но Миро си заслужаваше гледането. Поне си изпя песента както трябва, а не като този от Израел, който пя толкова фалшивво, но все пак успя да се намърда във финала. Успех на Миро въпреки всичко!
542
2
 
6
 
! Отговори
някой си преди 13 години
Интересно дали и вдугите държави, които не се класираха на финал има такива диспути и оплвки по адрес на техните представители!?
541
7
 
3
 
! Отговори
оооо преди 13 години
Ха сиктир улан и това ми било песен ооооооооооооооООООООООООООооооооооо
540
5
 
12
 
! Отговори
ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;) преди 13 години
""Миро пее *** евроденс"" >>> само не разбрах,кьде е тьпата част в парчето и испьлнението?... Видяхме че имаше с пьти в повече по-зле представяния от нашето,но... Браво на Миро и целия му екип! Това че не попаднахме на финал,то вече е друга тема,но парчето "Ангел си ти" си бе доста добро!... Бил такьв,бил онакьв...Ми кьвто ще да е,живота си е негов и личен,важното е че наистина пее хубаво и не мисля че ни е посрамил! Миналото лято цяла БГ скачаше на>>> (Миро - Губя контрол)...
539
3
 
12
 
! Отговори
ДЪБЛИН преди 13 години
Аз от 10 години живея в Ирландия по същия приятен начин ми въздейства Миро, представянето на миро беше блестящо - благодаря му. Всички негативни коментари по негов адрес са провокирани от простотия и злоба.
538
2
 
9
 
! Отговори
нона преди 13 години
хора, не се ядосвайте - наградени или не, тези песни никой не ги слуша.....никой няма да запомни нито една от тях и никой няма да си губи времето с този конкурс, блудкав и предрешен...не че миро не се справи, но просто жанра е губещ
537
2
 
10
 
! Отговори
? преди 13 години
Все още не мога да разбера за какво ходим на тъпата Евровизия.Пет песни отивали направо на финал?!Демек всички сме равни, ама някои сме по равни?За какво говорим изобщо?
536
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Дайте да изпратим следващият път да учавства Лили Иванова
535
11
 
6
 
! Отговори
КНК преди 13 години
Подкрепям всички,които се изказаха срещу представянето на България в конкурса на Евровизия.Не разбраха ли червените *** ***,че с мърморене,виене и друсане по сцената нищо не се постига.До сега една песен не са представили,която да може да се запее,затананика или танцува.Все много "специални".Факта,че все още вървят старите естрадни певци у нас заради мелодичните им песни,а младите никой не ще да слуша,колкото и да ги пробутват по медиите.Дори чалгата ги пребори.Жалко за хубавите гласове.
534
6
 
12
 
! Отговори
Ирландия преди 13 години
***,само да те попитам-къде в представянето му в Евровизия видя лигавене-ето затова ще си гниете там в блатото,за вас хубаво и угода няма-добре,че е злобата и простотията ви да ви държи живи.Бори се момчето,даде всичко от себе си-ами това е,не зависи всичко от него-айде със здраве,че имам работа и не ми се разправя със зомбита.
533
5
 
5
 
! Отговори
и така преди 13 години
аз предлагам,за да нема вече такива заглавия,като на миро пее *** денс.....до-година да изпратим- Деси Слава
532
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ми идвай си в България, пич. Що чинеш там като не ти харесва. А ирландската крава пееше пъти по- добре от нашия лигльо.
531
3
 
6
 
! Отговори
asd преди 13 години
Tova beshe pulna parodiq na sustezanie... Pesenta na Miro moje da ne beshe izkluchitelna, no beshe po dobra ot 95 % ot predstavenite. Hurvatkite napraviha strahotna pesen i si otidoha po sushtata shema. Kakuv e smisula na tova shou sled kato nai dobriq ne pecheli... ? Holandiq, Turciq, Irlandiq ??? S ruka na surceto moga da kaja che predpochitam pesenta na Krasi Avramov pred tehnite... Posle na rezumetata beshe pokazan nai bezlichniq moment ot pesenta na Miro, izglejdashe prekaleno tendenciozno
530
7
 
7
 
! Отговори
Петрова преди 13 години
В чужбина живея от много време и да ти кажа, от българи най- много съм си патила. А ти ако имаше и капка мозък щеше да разбереш каква глупост си написал.Аман от криворазбран патриотизъм.
529
4
 
0
 
! Отговори
кака ти преди 13 години
До кучемразТова с мадамите и басейнът ,може да го имаш навсякъде , почти във всяка една държава,вклучая и Бг ,дори ще ти е по-евтино помисли ,ако можеш.
528
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Хората бъркат популярността с успеха - за да имаш успех,трябва да си добър музикант, а за да бъдеш популярен, трябва само да си модерен... - Ritchie Blackmore
527
6
 
7
 
! Отговори
чужд преди 13 години
Национално самосъзнание се появява като другите те уважават, което става като се бориш за качественото и истинското, а не като крепиш на шурея си уангата... Сега по-ясно ли е?
526
9
 
26
 
! Отговори
Ирландия преди 13 години
Живея на този *** Ирландски остров вече две години, а телевизора ми плямпа само на англйски. Но вчера за първи път го чух да ми говори на Български, на Български. О нямате си на идея какво изпитах, беше супер щях да получа удар. Благодаря ти Миро, благодаря ти за мига. Между другото, какво ще кажете за Ирландската песен - една дебела крава излезе попя какво беше тва опера ли незнам но се класира защо??? Незнам.
525
8
 
25
 
! Отговори
ало преди 13 години
Господа журналяги от сайта. Много ми харсева саята ви, ама малко тъпичко ви е заглавието - "провал на Евровизия. А после глупавия цитат от някакъв Руски сайт. Не е много профисионално Българи сме трябва да се подкрепяме. Европа ни подритна да не се ритаме и ние. Миро си беше супер!
524
6
 
3
 
! Отговори
петров преди 13 години
"Браво" за езика ти! ***, вероятно, е много горда с теб.Ако имаше малко повече сивичко, щеше да разбереш, че реалноста е точно обратна на твоята теза, защото е много трудно да обясниш на *** що е то национално самосъзнание. Хората го разбират и затова живеят добре и създават добри ОБЩЕСТВА, а говедата живеят на стада.