Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"

"Ангел си ти" няма да ходи на финал
27 май 2010 23:20,
701
Провал на Евровизия. "Миро пее тъп евроденс"
Снимка: БГНЕС

В четвъртък вечерта на сцената на "Теленор Арена" в Берум (предградие на норвежката столица) българският поп певец Миро участва под номер 13 във втория полуфинал на "Евровизия 2010". 

В Осло той изпълни песента си "Ангел си ти". Песента не се класира на финала.

Популярният в цял свят рускоезичен сайт Лента.ру публикува следния коментар след изпълнението на Миро:

В началото на изпълнението двама младежи с разголени тела прегърнаха краката на Миро. Когато момчетата се раздвижиха, започна тъп евроденс. И в нашия офис лети огромен комар. Всеки сам да се спасява.

За голямата награда за песен на "Евровизия 2010" тази година се конкурират участници от 39 страни. 

След двата полуфинала борбата продължават по 10 държави.

Общият брой на финалистите е 25.

В четвъртък вечерта, когато и българските зрители можеха да гласуват, до финал достигнаха: Грузия, Украйна, Турция, Израел, Ирландия, Кипър, Азербайджан, Румъния, Армения и Дания.

Т.нар. Голяма четворка (Франция, Германия, Испания и  Великобритания) се класира автоматично за 29 май. 

Като страна-домакин Норвегия също е сигурен финалист, припомня ИТАР-ТАСС.

Събитието е в Осло благодарение на победата на Александър Рибак през 2009 г. с песента "Fairytale" (Приказка).

Това ще е третото домакинство на Норвегия. Първите две бяха през 1986 и 1996 година.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


701
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
603
6
 
4
 
! Отговори
Toni преди 13 години
I ot kakuv zor i na kakvo osnovanie be guzomiinik?! Kude vidq v tva bezglasovo vrabche na Germaniq talant i dostoinstva za purvo mqsto?!Dori myzikalen invalid ne bi dal glas za Germankata!Nikoi koito e glasyval za neq ne e glasyval s ruka na surceto zashtoto im xaresva pesenta,a samo da se podmajat na "velika Germaniq"...
602
5
 
1
 
! Отговори
сайпрус преди 13 години
Не защото Мири загуби ,но песента на Германия ми напомняше "Мърси" на Бафи.Но нека уважим мнението на Европа .
601
5
 
7
 
! Отговори
Хетфиелд преди 13 години
Тази криза нещо е изпила мозъка на Европа. Германия с тази толкова еднотипна песен да спечели конкурса - поредното доказателство че тук не се гласува за песни, ами по симпатия. Абсолютно нерално беше тази пикла която дори на моменти пя фалшиво да спечели
600
3
 
12
 
! Отговори
Глупчо преди 13 години
Искам да питам всички, които обясняват провала на българското представяне с някакъв световен заговро с/у България, Миро и/или гейовете защо се класира Албания? Тя по-обичана ли е от България, или има по-голямо лоби, или какво?Не става само с духане! Трябва и талант!
599
2
 
9
 
! Отговори
АнтиМир преди 13 години
Още по рождение (майка БНТ и баща Драго чая) това детенце си беше обречено. Създадена инвитро и без никакви чувства "Ангел си ти" нямаше как да успее.
598
2
 
11
 
! Отговори
:D преди 13 години
Поне запомнихме припева: Ооооооооооооо- о-о!Песента не беше хубава. Трябва да се залага на фолклорните мотиви,но кой ли ни пита?
597
5
 
10
 
! Отговори
iceboxer преди 13 години
Песента на Миро беше мелодична, но нищо повече. Миро пя добре - даже много добре, но той има талант и може да си пее така или иначе - добър певец е. Но оттам насетне - нямаше нищо друго. Когато някой се раздава - публиката вижда и се кефи на това и хората гласуват - когато на първо място чупиш стойки и после изпълняваш е изкуствено и НЕ привлича. България според мен не заслужи място на финала.
596
2
 
11
 
! Отговори
iceboxer преди 13 години
НЕ разбирам, защо винаги на нас другите са ни виновни - песента била хубава, но не ни оценили правилно. Това са глупости. Защо "мдарадудай" се класира като българска песен, а тази не - защото мили мои - публиката няма как да я излъжеш. Хората не гледат от коя държава си и така да оценяват. Какво като Армения например е в пъти по-малка от България - класираха си се хората - но песента име хубава и добре изпълнена с чувство, а и арменката е много красива, но това са подбробности.
595
3
 
5
 
! Отговори
до 643 преди 13 години
Ти наистина си bg rezil !!! ***. това все пак е състезание в което не всички са на първите места! Както видя домакините с много мила ирония показаха колко пъти са били на последно място. Да не би да правят трагедия от това? Само мазохисти и комплексари се взират така в живота си като тебе!
594
4
 
15
 
! Отговори
рамбо преди 13 години
Аз пък смятам, че ни оцениха правилно! Миро не заслужава финал. С типично нашенски далаверки той успя да се вреди на Евровизия по неясен начин, че даже и да се направи на композитор. С това тъпо припечве , състоящо се от "о-о-о-о-о-" с този ужасен кич около себе си /все едно гледаме турските намазани с олио борби/ нищо друго не може да се очаква. Ама бил политически вота, казва изхранващия се от Евровизия Драго Чая. Добре ама как други малки страни все пак успяват а ние все не?
593
9
 
4
 
! Отговори
джаджа преди 13 години
Еех!Пак се намират "патриоти"-обожатели на чалга,които си нямат и най-бегло понятие от Истинска музика,та дават мнение срещу хубавата песен и изпълнителя и Миро!Аз пък съм Горда ей!Нищо,че не се класирахме!Само ме е яд,че не ни оцениха правилно!Както винаги-90% от гласуващите едва ли знаят все още де е България-та кво друго да очакваме!
592
2
 
3
 
! Отговори
Абсурдистанец преди 13 години
Хей, селски :))), научи се да пишеш на родният си език! Не се пише Омряха ,а Умряха!
591
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Левак, ако ти си гласувал за тази глупост ,не значи , че всички са гласували. Като песента за теб е супер, слушай си яЧ
590
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Вижте кои страни НЕ участват, а не кои участват в този *** конкурс! От това си направете изводите! България има гласове и таланти, но няма пари за подобни жалки представления, които гълтат много средства.
589
11
 
3
 
! Отговори
bg rezil преди 13 години
balgarski *** vie ne mojete da pravite pesni 4e i na evroviziq 6te se qvqva hahaahaa
588
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ВИЕ ГЛАСОВАХТЕ ЗА ТАЗИ ПЕСЕН *** ЗНАЧИ ВИЕ СТЕ ВИНОВНИ НЕ МИРО ТОЙ СЕ ПЕЕ СУПЕР ВИЕ СТЕ МУЗИКАЛНИ ИНВАЛИДИ .И ПИСЕНТА Е СУПЕР КОЙТО СЕ ПОДИГРАВА НА ПЕСЕНТА ЗНАЧИ СЕ ПОДИГРАВА И НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД А НАЙ ХУБАВОТО БЕШЕ ОТ ЦЕЛИЯ КОНКУРС БЕШЕ КОГАТО КОСТЮМИТЕ НА БЪЛГРИТЕ И МАКЕДОНЦИТЕ БЯХА ЕДНАКВИ И СИЛНАТА ПРЕГРЪДКА НА ДВЕТЕ ДЪРЖАВИ .АНГЕЛ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ НА НАС ПРИЗНАТЕЛНОСТ НЕ НИ ТРЯБВА
587
9
 
7
 
! Отговори
nadan преди 13 години
Нашата песен беше хубава. Много по-добра от тази на превъзнасяната песен от Азърбайджан и Турция, които според прогнозите щели да спечелят. За този конкурс се дават толкова много пари, а не би трябвало. Хората там си организират конкурса, за да се забавляват, а не да показват кой колко е дал за хореография или клип. Затова на следващата Евровизия един изпълнител, един микрофон и музика.
586
6
 
11
 
! Отговори
певачка преди 13 години
Този *** конкурс гледа ли го някой наистина?Обърнете внимание ,кои страни участват.Пълна скука.Пък догодина да пратим някоя чалгарка-доволни ще останем.
585
10
 
2
 
! Отговори
bubi преди 13 години
TOVA E MNOGO GOLIAM PROVAL S PREDIZVESTIE>MIRO TRIABVA DA SE VURNE KUM STARATA SI PROFESIA - TANCUVACH SERVITIOR.TOI NE STAVA ZA NICHTO.....
584
11
 
12
 
! Отговори
nikola преди 13 години
Смятам, че песента на Миро не отстъпва на никоя друга песен, представена на тазгодишната евровизия. Даже напротив.