Depeche Mode са тук със сигурност на 12 май, мястото е под въпрос

Концертът няма да бъде отложен въпреки ремонта на стадион "Георги Аспарухов"
28 дек 2012 13:13, Петя Славова
3
Depeche Mode са тук със сигурност на 12 май, мястото е под въпрос
Снимка: Sofia Music Enterprises

Въпреки че ще се ремонтира стадион „Георги Аспарухов“, концерт на Depeche Mode догодина в София ще има, обещават организаторите от София Мюзик ентърпрайсис.

Бандата, която даде нов тласък на музикалното звучене, включи София в новото си турне през 2013 г.. Концертът им у нас е заплануван за 12 май.

Засега обаче не е ясно кога ще приключат строителните работи и дали те ще попречат за нормалното провеждане на концерта.

Ако все още не са приключили строителните и ремонтни дейности, ще има ново място за грандиозното музикално събитие, обещават от СМЕ. 

Датата за срещата с Depeche Mode си остава същата, а всички закупили си билети ще бъдат информирани навреме за точното място. Закупените досега билети ще важат, без да имат нужда от презаверяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
..човекът взе парите и каза "Ще видим!" . После защо БГ феновете не си купуват билети от рано. Аз си купувах и се оказа..Red Hot в зала..това е друг продукт! Отпред се гъчкахме като оФце и нищо не се виждаше.. Sofia Rock- 2 от най--яките банди не дойдоха.., но билетът ми остана с цена 150лв. Така, че драги ми организатори.., поне ни остава правото да си купуваме билети,когато сте наясно какво искате да ни продадете!!!
2
0
 
6
 
! Отговори
ronaldo преди 11 години
Ами за това в БГ билети за всичко се продават в последния момент. Защото нищо никога не е точно така както е обявено.
1
42
 
3
 
! Отговори
азис преди 11 години
На спалнята ми да пеят и танцуват ,пак няма да ги гледам ,само да не ме настъпват!!