Какви изненади готвят Елица и Стунджи за "Евровизия"

Млад хип-хоп талант ще изпълнява с тях "Само шампиони"
Обновена: 16 апр 2013 09:49 | 10 апр 2013 10:25,
11
Какви изненади готвят Елица и Стунджи за "Евровизия"
Снимка: БНТ

Елица Тодорова и Стоян Янкулов трескаво се готвят за участието си в тазгодишното издание на конкурса "Евровизия". 

Дните им са строго разграфени - изтощителни 6-часови тренировки, трансов барабанен ритъм, строга дисциплина и режим на репетициите на българската песен - „Само шампиони”, издадоха от БНТ. 

Двамата повдигнаха малко завесата за изненадите, които ще поднесат на зрителите в Малмьо, Швеция. В шоуто ще се включи обещаващ млад изпълнител, който тепърва ще набира скорост в хип-хоп средите. За него Елица казва: “Той е моят нов самурай!”.

Стоян пък е поканил три нови бек вокалистки от формация „Драгостин Фолк Национал” на професор Стефан Драгостинов, които да засилят традиционно българското звучене на песента. 

Елица и Стоян са с изключително натоварена програма преди полуфинала и финала на Евровизия. Докато Стоян свири в Брюксел, Елица ще отлети за Амстердам, където на 13 април ще участва в най-голямото промо събитие преди конкурса – „Евровизия на концерт”. Там тя ще се качи на сцената с участниците от още 15 държави. 

За първи път ще бъде представен и един от новите попълнения в „Само шампиони”.  Засега обаче имената на новите изпълнители се пазят в тайна.

България ще се представи на втория полуфинал на Евровизия на 16 май 2013 г. Големият финал е на 18 май.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Елицоооо, кво ти прави Самураат ***? Егати излагицииата.
11
0
 
0
 
! Отговори
111 преди 11 години
Nikavi,samo znam 4e ste se izdynqt
10
0
 
0
 
! Отговори
Краси Милев преди 11 години
Бих искал да споделя, че това, което видях в предаването на БНТ от Амстердам преди 2 седмици, бе неприлично и уронващо престижа на България! Спрете, моля ви, показването на т. н. "тайнствения самурай"! Инак, песента е енергична, дори и малко банална - остава в съзнанието. Желая ви успех!
9
0
 
2
 
! Отговори
Кенанов Иван преди 11 години
Оооо-оооотвратително! И това си беше - прабаба ни Елица си остави любовника къ'ф беше САМУРАЙ и - това си беше - да си пътуват заедно за Швеция. Четох някъде интервю с Драго Чая, че той няма пръст в тая работа. Бе Драго, ако си за нашите, за нашият отбор, де - вземи, нали си на ТИ с директорката на БНТ, кажи на директорката да го свали тоа от самолета. Не излагайте България.
8
0
 
2
 
! Отговори
Симо Кифлата преди 11 години
Егати резила!... Махнете тоя пишман-миманс от очите ми. Какъф беше - на Еличка новият "заври-самурай". *** води си го в къщи, и не го показвай на никого... Тоа - от акъла до петите е дефектен. Ле-леееее - куца медуза.
7
0
 
1
 
! Отговори
ШамФъстък ШАМПИОН преди 11 години
Става от лош по-лош този измислен конкурс. Пълна фанатичност от страна на влияние по раса, религия, политика, пари и остарели лачени чанти пълни с евро мераци! Днес света е толкова демоде, че няма на къде. Само вижте какви реклами вървят все още по телевизиите все едно сме в рая и се тресем от желание да си похарчим парите които нямаме. Смех на Евровизия.
6
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
щеше да е смешно,ако не е жалко!Да се откажат докато е време!Такава *** песен и на село няма да слушат,кой ги избра ,това с първото им участие е едно добро минало!Край !!!!!
5
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Още не е късно да се откажат!Така ще представят България най-добре.
4
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Лаене, виене, гюрултия и лумкане по тъпана. Друго какво могат да предложат тия двамата?!
3
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кой го интересува това?!БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОТ ТОЯ ПСЕВДО-КОНКУРС, където нещата вече са предопределени от измислените им правила и концепция с гласуване.
2
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
За съжаление, ще трябва да се съглася с номер 1. Песента е много зле (те и 3те бяха), каквото и да правят по сцената, нищо не вярвам да излезе.
1
1
 
23
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
С тая залухава песен, с която ще отидат, ако ще и без *** да е Елица на сцената, нямат шанс. Жалко.