Плевнелиев поздрави Поли: Горди сме, единни сме!

Президентът пожелава на певицата още успехи, които да ни радват
Обновена: 15 май 2016 16:44 | 15 май 2016 14:25,
73
Плевнелиев поздрави Поли: Горди сме, единни сме!
Снимка: БТА

Президентът Росен Плевнелиев поздрави Поли Генова за постигнатия успех на песенния конкурс "Евровизия" в Стокхолм, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

"Приемете поздравленията ми за представянето Ви на песенния конкурс "Евровизия" - най-доброто постижение до момента за страната ни", започва президентът и споделя, че с вълнение е проследил участието й в тази престижна надпревара.

Още по темата
"Вашият успех направи всички нас, милиони българи по целия свят, горди и единни. Вие показахте, че съчетанието на таланта със силния дух и позитивното послание на музиката могат да обединяват, да ни правят по-добри и да ни накарат да се борим за още по-високи постижения. Продължавайте да ни радвате с успехите си!", се казва в изпратения от държавния глава поздравителен адрес.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименДа много добре е че нямаш право да гласуваш. Ние дето имахме право гласувахме за Поли.
50
0
 
7
 
! Отговори
Патриот преди 7 години
Аз въобще не съм горд - гордостта е порок примерно като завистта. На Поли браво - наистина добра песен. Дори под гнусното облекло и грим който да съответства на тренда се вижда един приятен човек, който няма общо с извратените певици. Като се има предвид политиката парите и лъжите в конкурса може да смятате че сме победили. Браво на Поли - съхрани човека в себе си.
49
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За три минути песни какви искате да бъдат. Тук става въпрос за три минути да жегнеш със звучност зрителя и да остави диря в съзнанието на човека. Такава беше песента на България.Звучна, еуфорична, но понеже сме "България" няма как да се случи за да сме първи.
48
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ti ne si ot nas... prodajnik !
47
0
 
8
 
! Отговори
Градския преди 7 години
Коментара на Президенто е разбираем , но ....жалък !Защото Евровизия показа отново , че между хората в Европа и началниците им /в случая журито на Евровизия/ има пропаст !Такава пропаст има и между народа на България и мошеническите "избраници" за ръководители в страната!Браво на Поли и УУУУУУза Президенто!
46
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"https://youtu.be/gEzDD0dZU8U"
45
0
 
9
 
! Отговори
мая преди 7 години
До АнонименПлевненлиев е лицемер, личи му на муцуната! не ми дреме з атая така че да не се говори от името на българите, отдавна не искам да съм българка, лицемерни сте!
44
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
невиждам какво на ден по 5 пъти я възхвалявате! свършила е това което работи и толкова, от какво се гордее Плевненлиев че нещо не разбирам.........от някаква певачка,България я нямат за нищо нито на Европа й пука нито на управниците й!мизерстваме хора с образование работим за жълти стотинки вие ми я навирате цял ден та Поли в лицето и аз трябва да съм горда! е да ама не съм и не лицемерничете всички на никой не му пука за другия!
43
0
 
2
 
! Отговори
nekanen gost преди 7 години
Abe Bugari pa neli nie Makedoncite ve mrazime be a?A vi dadovme 10 poeni???E more Bugari be Bugari
42
0
 
3
 
! Отговори
i'm преди 7 години
Този човек изглежда и звучи като комсомолски секретар!
41
0
 
2
 
! Отговори
до ПрезидентНелиев преди 7 години
Много точно го каза, че ще взриви публиката в буквалния смисъл на думата.
40
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БългаринМай си руснак, ама както и да е. :)
39
2
 
1
 
! Отговори
порок-Илия преди 7 години
България ке се оправи ,но требва да си заминат едно-две поколения още. Усещам че е тръгнала вече по пътя....
38
1
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Бедни сме крадливи сме болни сме намръщени сме гладни сме злобни сме гадни сме прости сме най добрите сме !!!!!!!!! *** сте всички който крадете и лъжете хората. ДОЛУ ГЕРБ и тяхното отроче......
37
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прав е дедо ви Стефчо. Песента на тая е пълна скръб. И аз бих превъртял радиото, ако я чуя. Даже съвсем случайно я чух. Мене не ме интересува тая Евровизия, даже не съм я гледал цялата. Ама повече ме кефи как шовинизма в България се доближава до шовинизма на многомилионни държави и особено на такива, които в момента са във война. Хахахаха!
36
2
 
14
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
да си речем честно,песента на Поли не беше нищо особеннно,ако чуя такава песен по радиото веднага бих првъртял. Но и и евровизия си е една пълна халтура и простотия,така че биваше на общия фон!
35
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Плювню е получил душевен оргазъм от факта че любимата му украйна ...то не е и спечелила ,ами я пробутаха за победител...абе ако щат и на 1000 измислени конкурса за еврогейска музика да правят директно украйна победител -Крим ще го гледа през крив макарон!!!!!!!! Завинаги !!!
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За гордото - горди сме, но не сме единни... и една от причините е точно това политическо недоразумение от "Дондуков"2!
33
4
 
10
 
! Отговори
1.Поли преди 7 години
Браво нащо момиче, браво !
32
6
 
20
 
! Отговори
ПрезидентНелиев преди 7 години
На следващата еврогей визия, "бежанец" ще изпее Аллах Акбар. И ще спечели първо място.Ще изпее Аллах акбар и направо ще взриви публиката...Нашата песен отново ще е в първата 5-ца,защото защитаваме еврогейбежанските ценности