Поли след Евровизия: Начало на нов път!

"Чувствахме се на върха на щастието", каза победителката
Обновена: 16 май 2016 07:30 | 16 май 2016 07:20,
69
Поли след Евровизия: Начало на нов път!
Снимка: Нова телевизия

"Това е началото на един нов път – пътят на музикантите от България извън България". Това обяви Поли Генова на българска земя. Големият победител на "Евровизия" се завърна снощи в родината. Тя и екипът й бяха посрещнати от много фенове на летището.

"За мен това е най-добрата "Евровизия", правена досега. Шведите се представиха прекрасно, сцената и екипът бяха невероятни. Всичко беше на много високо световно ниво. Според мен това беше повратен момент, в който конкурсът от европейски стана глобален", каза Поли на специална пресконференция на летище София.

Още по темата

Тя разказа, че всички, с които се е срещнала в Стокхолм, са я карали да ги учи на българските думи в песента.

"Чувствахме се на върха на щастието и това най-вероятно се е усетило от хората пред екраните и дори от хората, гледайки онлайн. Енергията, която идва от очите, енергията, която самият артист дава, присъствието на сцената - това може да го дадеш само ако се чувстваш добре на сцената, а ние се чувствахме прекрасно", сподели Поли.

Тя разказа и за срещата си с Джъстин Тимбърлейк:Чувствах се като дете, видяло най-големия си идол. Когато на генералната репетиция той изскочи при всички изпълнители, аз започнах да крещя".

Поли коментира и победителят в конкурса.

"Песента на Джамала беше много интересна. Тя съпреживяваше всичко, което се случваше на сцената. Джамала е много добър артист, тя е популярна в страната си, постигнала е много", заяви тя.

"Не трябва да забравяме, че съединението прави силата. В такива моменти можем да сме много силни заедно и да постигаме много", каза още Поли.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
4-то място звучи като последно! Не разбирам за какво е тая фалшива еуфория на журналистите!
10
13
 
15
 
! Отговори
Поли та Поли преди 7 години
Оффффф , проглушиха ни ушите с тая Поли!!Сега цяла седмица ще ни надуват главите по сутришни блокове , предавания и лайфове!Посредствена песен , която никога не бих слушал дори в колата , но постоянното набиване в главите ни от продажните телевизии , че е хубава може едва ли не да я харесаме!
9
8
 
3
 
! Отговори
факт преди 7 години
България не спечели Евровизия ,това е ужасно ..Хиляди *** подстрекавани от шепа елит искаха тази победа ,за да оправдаят жалкото си съществуване на Балканите.Украйна успя и то зарад 1944 .Но Украйна се бори със Сталин ,а БГ не.БГ шикалкавеше и имаше мекотелото Борис трети ,затова загуби 20 ти век и стана верен сателит на психопата Сталин .Затова няма да спечели Евровизия ,но ще има червено БНТ и под прикритие.Няма да спечели Евровизия ,но Марешки и палячото ще предлагат референдуми .Нямаме футбол ,но не ни и трябва щом бащицата ни е премиер.
8
4
 
11
 
! Отговори
началото на края преди 7 години
На Евровизията бяха забравени най-малките. Нямаше песен за децата, убити в Донбасс от фашистката хунта в Куев.
7
1
 
19
 
! Отговори
прокто лог преди 7 години
Всяко едно украинско магаре, вързано до Евровизията, щеше да спечели Първо място!
6
0
 
14
 
! Отговори
ж преди 7 години
Австралия е собственост на кралицата на Англия,както и Канада.Провери . Тези страни още са под английската корона . В такъв смисъл може да участва и нова Каледония и френска Гвиана.
5
9
 
6
 
! Отговори
да преди 7 години
Европейската Мадона й викали в Америка.Травестит ли е жена ли е ? След 2 /3 г някой румънец или македонец ще изпее супер песен ,ще спечели визията и ще ни закове тотално .
4
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аре бе,писна ми от тая!!!Кво толкова е станало?
3
3
 
9
 
! Отговори
;) преди 7 години
С китайско производство на българското знаме.
2
10
 
10
 
! Отговори
Вятър ечи преди 7 години
Поредната тъпня.Сега 2 г ще се разнася по събития и студия докато втръсне на всички . А хората си гледат живота .Ние 2 г ще казваме ,ех ако бяхме спечелили и тн .
1
1
 
10
 
! Отговори
д преди 7 години
браво