Пари, лотарийни билети, орехи... Плячката на крадците

Бандити са задигнали 22 000 лева от жилище в Лясковец
28 дек 2017 16:30,
13
Пари, лотарийни билети, орехи... Плячката на крадците
Снимка: Flickr

Взломна кражба на около 22 000 лв. и златни накити от жилище в Лясковец разследват горнооряховски криминалисти, съобщи МВР.

Престъплението е извършено на 25 декември, чрез повреждане на прозорец на стая. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Взломна кражба на метална количка, фуражомелка и 2 куб. м дърва за огрев от жилище в с. Орловец пък разследват служители на РУ – Полски Тръмбеш.

Престъплението е извършено в периода 5-25 декември, чрез повреждане на заключващото устройство на вратата. 

В съседното село Раданово пък навръх Коледа са задигнати около 180 кг орехови ядки от къща в село Раданово. Бандитите се промъкнали в къща чрез взломяване на прозорец. На местопроизшествието е извършен оглед.

26-годишен мъж от Свищов е обвинен в кражба на пари и лотарийни билети от търговски обект в крайдунавския град. Престъплението е извършено на 25 декември.

Още същия ден след бърза реакция на полицията извършителят е установен. В хода на разследването е изяснено, че чрез счупване на стъклопакет на входна врата мъжът е проникнал в магазина и е извършил кражба на 30 лв. и 66 лотарийни билета.

След доклад на материалите в прокуратурата, той е привлечен като обвиняем, взета му е мярка за неотклонение "подписка", пише "24 часа".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 3 И на 10 бона примерно за цяла година ти не си съгласен да ти вземат 10 лева от банката като ти съхраняват такава сума? Ми дръж си ги у вас парите, после да не ревеш. И ква такса има, бе смнешен?...отрицателната ти лихва е таксата.
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
фр3
4
0
 
6
 
! Отговори
ахааа преди 6 години
От ДПС-то ще да са..........орехи.......за баклава!
3
0
 
5
 
! Отговори
до 3 преди 6 години
това е една от причините криптовалутата да придобива такава популярност
2
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ГУРБЕТЧИЯТАТо в банките една сигурност... До миналата година имах не малка сума пари там и когато исках да ги изтегля ми начислиха такса по-голяма от лихвите, които ми дадоха за 4години... Изобщо не се учудвам, че хората започнаха отново да си затварят спестяванията в буркани.
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия въобще не са комбина с ченгетата.