Спипаха 19-годишен врачанин, задигнал "Ауди" в София

В колата намерили регистрационни табели и телефони
2 ное 2018 20:37,
12
Спипаха 19-годишен врачанин, задигнал "Ауди" в София
Снимка: pixabay.com

Столични полицаи задържаха 19-годишен младеж от Враца, задигнал лек автомобил в София.

Сигналът за откраднато "Ауди 6", с чуждестранна регистрация, паркирано пред жилищна кооперация в "Манастирски ливади", бил подаден в полицията на 22 октомври, съобщават от МВР.

В хода на предприетите от полицаите действия, на бул. "Ботевградско шосе" била засечена кола, отговаряща по описание на откраднатата, но с различни от оригиналните регистрационни табели и разбита ключалка на предната лява врата.

Униформените последвали автомобила по шосе Е-79 и го спрели в района на село Люти дол. На място била установена самоличността на водача - 19-годишен младеж от Враца.

В колата криминалистите намерили и иззели ръкавици, мобилни телефони, три чифта регистрационни табели, включително и оригиналните на крадената кола.

След задържането му в рамките на 24 часа и доклад на събраните материали в Софийската районна прокуратура младежът е привлечен като обвиняем за извършено престъпление и му е наложена мярка за неотклонение "парична гаранция" в размер на 2 000 лева.

Работа по документиране на престъпната му дейност продължава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
1
 
13
 
! Отговори
Старшина Страшников преди 5 години
Вместо в казармата, 19- годишен краде коли от нямане какво да прави!
8
0
 
12
 
! Отговори
Действителен случай преди 5 години
Откраднаха ми колата преди няколко години. Може би до 20-тина минути (или по-малко - слязох до магазина и на връшане вече я нямаше) от кражбата вече бях в полицията. И се почна едно писане на документи, обяснения - около час. През това време говорих само с един полицай - освен да задава въпроси от рода - отключена ли беше, какъв е цвета на дамаската, друго не направи - нито звънна на някой, да завардят изходите, или знам ли... И вика - чакай да ти звъннат за откуп. На хартията - нямат равни
7
0
 
19
 
! Отговори
Нямам думи преди 5 години
Значи срещу 2,000 го пускат "младежа"... Ей затова няма да се оправим никога, ама никога. Не в Европейски, ами и в Марсиански Съюз да ни сложат.Дайте на 10-тина такива по 20 години без право на замяна, 11-тия ще се замисли, ако не той - 12-тия. При убийство - директно доживотна без право на замяна, и тежък труд. Какво толкова му е сложното или нелогичното?
6
0
 
8
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Под гаранция го пуска прокуратурата.
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АловМВР-ту.... Се подчинява на съда.
4
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пуснат под гаранция 2 000 лева. И сега какво ще чакаме следващото Ауди да изчезне. Дано не се опита да ми задигне моето ауто че вече няма да може повтори. За отваряне няма да има грижи. Нямам и аларма. Обаче какъв го чака като седне на седалката бедна му е фантазията да си го представи. Мисля да го патентовам това мое изобретение и с Айдуците е свършено. Само че от патентното че ми се опънат щото вече няма да има айдуци.
3
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казвате чуждестранна регистрация?! А как е влезнала в бойколандия? винетка нещо такси или те за гепаджийския електорат?
2
1
 
13
 
! Отговори
Алов преди 5 години
Щях да кажа браво на МВР-то как са се усетили и са хванали краадеца,но после видях,че е пуснат под гаранция
1
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ами ако е Българин кво ше пишеш тогава бе дърво