На остров Крит издирват изчезнала американка

Жената била молекулярен биолог, участвала в конференция
6 юли 2019 08:22, Анисия Иванова
6
На остров Крит издирват изчезнала американка
Снимка: Pixabay

Властите на гръцкия остров Крит издирват изчезнала американка, която участвала в научна конференция там, предаде Асошиейтед прес.

59-годишната Сюзън Ийтън - молекулярен биолог в института "Макс Планк" в германския град Дрезден, е изчезнала във вторник край пристанището Ханя.

Още по темата

Нейни колеги на конференцията съобщили на властите, че смятали, че Ийтън е отишла да бяга в района. За изчезването й е официално съобщено в цяла Гърция.

Обявена е награда от €50 000 за информация, която да доведе до откриването на учения.

Полицаи и пожарникари, заедно с местни доброволци, вчера претърсваха района около село Колимбари край Ханя.
Емили Капис - братовчедка на изчезналата, каза, че съпругът на Ийтън и двамата й сина са заминали за Крит, за да се включат в търсенето й.

Разположеният в германския град Дрезден институт "Макс Планк" е водещ научен център в света.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Минотавърът я е отвлякъл в лабиринта..
3
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно някой гръцки Северин я е докопоал.Хората, които живеят при ноемални човешки взаимоотношения, не могат да разберат примитивността на тълпата. Именно от това европейците ревяха от вноса на цветни,защото вероятността за събития ще нарастват. Това е в услуга само на богатите, които да държат в подчинение по-бедните, чрез колониален примитивизъм. "1984" в един нов вариант.
2
12
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 4 години
И защо ни интересува тази новина? Ежедневно сигурно изчезват десетки, а може би и стотици хора по света, но вие решихте, че точно тази госпожа ни интересува?!
1
15
 
6
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Пентагона създава нов Свят извън нашата слънчева система. Там взимат стотици учени. Това е.Може да не вярвате, но как 1.3 трилиона долара потъват всяка година там? Защо изчезват учени вече повече от 30 год. и никой не знае къде са? Никога не ги намират. Казвам Ви, няма извънземни, но вече има нива планета населена с хуманоиди като нас.