Мадуро: САЩ ни удариха с "електромагнитна атака"

Венецуела обвини Щатите за голямото спиране на тока в понеделник
25 юли 2019 07:21,
61
Мадуро: САЩ ни удариха с "електромагнитна атака"
Снимка: Reuters

Венецуелският президент Николас Мадуро обвини вчера САЩ, че стоят зад спирането на електричеството в цялата страна в понеделник вечерта, предаде Франс прес.

Още по темата

Половин Венецуела остана без ток, потъна отново в мрак

Давайки началото на военни маневри, които ще продължат до 30 август, държавният глава каза, че аварията е била причинена от "електромагнитна атака", пише БТА.

Виновен е "северноамериканският империализъм, отчаян от пораженията си във Венецуела", каза Мадуро в реч, излъчена по радиото и телевизията.

От своя страна, венецуелската опозиция изтъква като причини за тези аварии "немарливостта" и "корупцията" на правителството.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
10
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са им криви американците-просто това е социализъм
32
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият път като се случи каза, че игуана влязла в една ел. кутия и гръмнало подаването към половин Венецуела. Сега ЕМП ги бил ударил.Не другарю, социализъм ви удари.
31
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са ми никакви любимци, нито Америка,нитоРусия аз имам една любима страна България.Казвам страна а не държава ,защото нямаме държавници а *** и чуждопоклонници.
30
6
 
6
 
! Отговори
До 23 преди 4 години
Казваш, че във всички държави, на които САЩ налага санкции, имало проблеми. Ами тичай да се кланяш на Козяк, че ако и на България наложат санкции, както през 1995-1996 година, лошо ни се пише.
29
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя е ударен в главата по рождение.
28
4
 
5
 
! Отговори
до Богомил+ преди 4 години
И през годините са се усъвършенствали толкова много,че няма да си го позволят толкова ОЧЕВАДНО да им спрат тока за няколко месеца.Нали идеята е "нямат нищо общо",иначе спирането на тока на подобни държави е най-лесното нещо на империалистите
27
5
 
7
 
! Отговори
до Богомил преди 4 години
Пич,явно си привърженик на "велика" америка,няма лошо. Подобните действия на сащ са почнали от от края на 40-те и началото на 50-те г. на миналият век.За няма и и 20 г. избухват две световни войни,дотогава почти навсякъде и по всяко време са се водили някакви войни от по-малък мащаб.Тогава твоите любимци са съзрели как и откъде да печелят-влагат огромни средства във военната индустрия,където има неразбории палят "огъня",финансират и двете страни,продават им оръжия и после идват като "помирители"
26
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
НЯКОЙ ИМ ВЗЕЛ ЗЛАТОТО И ГИ ОСТАВИЛ ДА ЖИВЕЯТ С КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИДЕИ- МММММММММММММ НАТУРАЛНО И БЕЗ ИЗПИРАНЕ- ПАРДОН ИЗПЛАКВАНЕ.
25
10
 
7
 
! Отговори
Богомил преди 4 години
До до БогомилНе съм любител на конспирациите.Парите за Септемврийското възстание и атентата в "Св.Неделя" са дадени от Москва.Троцкизъм в действие.Без Москва, режимът на диктатора Кактро щеше да падне бързо.Без помощта на кастрокомунизма,Чавес и Мадуро нямаше да удържат властта!Днес венецуелците си скубят косите, че преди 20год.избраха Чавес.Всеки народ трябва да заплати за грешките си, докато помъдрее! Само виж нивото на коментарите и ще ти стане ясно защо сме в това положение. Не сме мъдри!
24
11
 
12
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
"електромагнитна атака" - Тоя е напълно изкукал.
23
5
 
11
 
! Отговори
до 28 преди 4 години
Искам да кажа,че в света има само алчност за власт,за пари и ресурси.Това е днешния живот илюзия на демокрация.
22
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен19Е и?Обратното също е вярно.Малките държави също искат да заграбят ресурсите на големите.На България знаеш ли колко хубаво биха и дошли петролните полета на Саудитска Арабия? Много добре би ни дошло да ги заграбим.Доколко можем е друг въпрос.Та не разбрах какво искаш да кажеш с твоя пост.
21
8
 
12
 
! Отговори
до Богомил преди 4 години
Приятел,знаеш ли, че комунизма,фашизма,демокрацията и либерализма, ако щеш и национализма са продукт на една група.От векове тия гадове си правят експерименти с човечеството и богатеят.Винаги войните са финансирали те.Дават пари и на двете страни в конфликта,продават оръжия също на двете страни, и след това дават заеми за строежи и развитие.Така те винаги са на печалба,създават проблем след това следствие и накрая решение.
20
12
 
18
 
! Отговори
Богомил преди 4 години
До АнонименЗатова в комунистическите страни, Куба, Сев.Корея, Венецуела и т.н. ядат"идеали" и умират от глад. Не може утопията да бъде идеал.Утопията не носи развитие за човека и обществото.Утопията противоречи на естествените закони и е източник на злини.Комунистическата утопия е престъпна, посяга на свободата, която е естествено състояние на човека и закономерно комунизмът умира навсякъде по света, а сега и във Венецуела. Маркс е безотговорен гуляйджия, чиито сметки плаща фабрикантът Енгелс.
19
6
 
7
 
! Отговори
123 преди 4 години
Тоя дори *** не могат да го стигнат :D
18
7
 
17
 
! Отговори
Антон преди 4 години
Мадурко ако продължава с тези темпове до края на годината едно кафе във Каракас ще струва около един милиард боливара.
17
10
 
12
 
! Отговори
Богомил преди 4 години
Нека да съберем 2+2. Приемаме, че САЩ искат да премахнат Мадуро. Приемаме, че през март и сега САЩ са виновни за спирането на тока. Тогава защо САЩ не спират тока непрекъснато, за да свалят Мадуро? Кой ще издържи 2-3 месеца без ток? Даже 1 месец е достатъчен да ги върне в 18-ти век. Защо?
16
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички, които са писали са платени ***.Явно не виждате реалността в света каква е.Големите и силни държави искат да заграбят ресурсите на другите.Русия и САЩ се надпредварват не само в интригите ,но и в използването на климатични и други модерни оръжия.Всичко в днешният свят е фалш и измама, фалшива демокрация а тя си е пълна диктатура.Фалшива храна,гмо,фалшиви патриоти,фалш и измама на върховете на ЕС,всичко е порнография.
15
6
 
6
 
! Отговори
до дртпръч преди 4 години
Една "маааалка" разлика пропускаш - едните са съюзници на сащ и израел. Другите не са.
14
5
 
7
 
! Отговори
гг преди 4 години
До ДртПрчA ембаргото какво е, ако не удар?