Моторист загинал при катастрофа със "златно момиче"

В инцидента участвала Любомира Казанова, твърди почернената майка
28 авг 2019 13:02, Александър Попов
77
Моторист загинал при катастрофа със "златно момиче"
Загиналият моторист. Снимка: Facebook

Моторист е загинал в катастрофа в Казичане, в която е участвала бившата национална състезателка в ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова. Именно Любомира замени в отбора Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство, но оцеля след скок от шестия етаж.

Трагичният инцидент е станал на 24 август, а групи на мотористи споделят поста на очернената майка във Facebook - Вили Чакърова-Палпурина.

"На 24.08.2019 животът на сина ми бе погубен в катастрога със "златното момиче" на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се споменава в нито една публикувана новинарска статия относно катастрофата и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от инцидента, мило момиче, и да изопачиш истината, но на съвестта ти ще лежи един погубен живот!

Моля се за гласност и справедливост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, кой е виновен ще реши съдът. Но искаме да се знае кой е участвал в инцидента, а не да се потули. Моят син не беше сам там!

За една майка няма по-голям ужас от това да надживее детето си!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
0
 
8
 
! Отговори
от групите 4 преди 4 години
Колеги, пазете се!!!!Не се правете на велики,все ще липсват на някого.Ще съсипете нечий друг живот и то на ваш близък!!! Моля Ви,не бъдете следващият Васко!!! Ето това всъщност е реалната истина, реалната история за която всички говорите, какви са тези неща, мислите ли, че Фейсбук е точното място за това, колкото и постове да пишете, колкото и да вървите срещу истината, няма как да направите това така, няма как да върнете своят приятел, син или мъж...
44
3
 
32
 
! Отговори
8 преди 4 години
Таз изkykyндяcaлa женица вместо да жалее сина си показва манталитет на ceлcka клюкарка. Не стига, че въпросния "състезател" не е спрял задължително на знак СТОП, но е бил без задължителната каска, с превишена скорост и в насрещното платно.Как тази опечалена майка иска да докаже, че водача на насрещно движещия се автомобил е виновен? Тя просто изнудва.
43
0
 
10
 
! Отговори
от групите 3 преди 4 години
До колкото знам от общи приятели когато е карал в група винаги е карал последен,въпреки,че моторът му бил най-мощен.Карал е последен умишлено,но в Казичене си играеше със смъртта и то постоянно.За съжаление си отиде иначе един добър човек!!! Момичето с Реното е още в шок!!!
42
0
 
15
 
! Отговори
от групите 2 преди 4 години
Казва също ,че Васко е легнал умишлено на пътя защото се е насочвал право в нея.Според думите и,той я е спасил от сигурна смърт,тъй като е карал с бясна скорост.Спирачен път-Няма!!!Само влачене !!!След удара ,челото на Васко е бил залепен за тилът му.Мозъка му е изтекъл на място.Когато неговите приятели му давали съвет поне каска да носи,отговорът му бил-Мен не ме е страх да умра!!
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
У нашто село е същото!
40
2
 
8
 
! Отговори
от групите 1 преди 4 години
Васко отскача от легналият полицай,на който често с негов приятел,който кара жълто Сузуки 1000 cc. играеха на руска ролетка и се надпреварваха кой ще направи по-голям скак.През това време докато Васко се приземява отдясно на него по път с предимство за жалост идва младо момиче с бяло Рено,което също е от Казичене.Тя спира моментално ,погледите на двамата се засичат.Тя казва,че не е виждала по-широко отворени очи от уплах през живота си.
39
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Адреналина погубва доста младоци!
38
3
 
7
 
! Отговори
от групите преди 4 години
Случаят с Васко от Казичене-Подробности!!! Колегата е тръгнал от сладкарницата посока центъра,която е на около 300м.от центъра.Мой приятел каза,че е вкарал мотора на прекъсвач на първа,от там на втора.На спирката,която е в неговата посока има спрял автобус,който Васко заобикаля,след което се разминава на косъм с автомобил на момче,което също е от Казичане.Не намалява въобще след маневрата,след което идва легналият полицай,който е и пешеходна пътека на коят има знак СТОП.
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще гласувам за кмет,който реши проблема с ауспусите и гонките в София!
36
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Елате в Младост 2 ул.Ал.Малинов привечер за да почувствате мотоциклетния ужас! Болшинството от мотористите са безмозъчни същества,държейки се на пътя като свещени крави в Индия!
35
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не казват къде е било Златното момиче - на задната седалка или в другото МПС?Какво информират?
34
2
 
21
 
! Отговори
ДДТ преди 4 години
Дано да е бил някой от среднощните терористи. След като на милиционерите не им пука,че един пълен тапир с ауспух тормози хиляди невинни хора ,то тогава се намесва Провидението и си дава присъдата.
33
1
 
8
 
! Отговори
до 34 преди 4 години
Ами като всяка майка, никоя не вярва, че детето и е виновно. Как да ти го обясня. Тя каквото и да иска, каруцата се е катурнала. Жената е в мъката си...
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е важно, какво правиш, а какъв си ...
31
1
 
16
 
! Отговори
Ето една случка от преди 4 години
миналата неделя: пътя за Петрохан, малко ремонти и рехав трафик пълен с нетърпящи кола пред себе си, и 5 волни души с мотори. Обичайните изпреварвания на завои с рязко преминаване пред колите, въпреки знаците, маркировката и насрещното. Но така и не можах да осмисля изцепката на един от тях, който на прав участък от пътя наби спирачки пред колоната от коли, докато полуобърнат ръкомахаше на последния догонващ групата и същевременно изпреварващ отляво.После винаги ще има пази, ама можеше и защо..
30
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А, ако в катастрофата бе участвала буля Кина от село Градина? И тогава ли трябваше да се споменава? какво иска тази "почернена" майка? Нали казва ,че съдът трябва да реши кой е виновен? Какво значение има дали е златно или дървено момиче?И не не защитавам "златното момиче" щото ми е писнало от такива знаменитости като нея. Просто не мога да разбера "почернената майка" какво иска сега?Фейсбук дава възможност на всеки да писка и да иска, да му се не знае!
29
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не знам, ама тия момичета с тия стъклени погледи...
28
25
 
5
 
! Отговори
пазете се преди 4 години
Това момиче сее смърт!
27
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига това герберизиране на всичко, защото ставате смешни. Нашенския манталитет си е специфичен. И след ГЕРБ ще е все така. Ако си мислите, че ще станете други, вервайте си.
26
1
 
17
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Да се качиш на такъв мотор, е като да играеш на руска ролетка.