Моторист загинал при катастрофа със "златно момиче"

В инцидента участвала Любомира Казанова, твърди почернената майка
28 авг 2019 13:02, Александър Попов
77
Моторист загинал при катастрофа със "златно момиче"
Загиналият моторист. Снимка: Facebook

Моторист е загинал в катастрофа в Казичане, в която е участвала бившата национална състезателка в ансамбъла по художествена гимнастика Любомира Казанова. Именно Любомира замени в отбора Цветелина Стоянова, която направи опит за самоубийство, но оцеля след скок от шестия етаж.

Трагичният инцидент е станал на 24 август, а групи на мотористи споделят поста на очернената майка във Facebook - Вили Чакърова-Палпурина.

"На 24.08.2019 животът на сина ми бе погубен в катастрога със "златното момиче" на България - гимнастичката Любомира Казанова. Името й не се споменава в нито една публикувана новинарска статия относно катастрофата и че е участник в нея. С връзки може да изтриеш името си от инцидента, мило момиче, и да изопачиш истината, но на съвестта ти ще лежи един погубен живот!

Моля се за гласност и справедливост! Знам, че ще изпишат какви ли не неща, кой е виновен ще реши съдът. Но искаме да се знае кой е участвал в инцидента, а не да се потули. Моят син не беше сам там!

За една майка няма по-голям ужас от това да надживее детето си!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
74
 
! Отговори
Кратун преди 4 години
Не разбрах как е катастрофирал с момичето. Били са заедно на мАтора? Момичето е стояло по средата на пътя и този с мотора се блъснал в него? Момичето е карало мотора, а загиналият се е возил? Момичето е управлявало МПС? Може ли малко инфо, все пак?
4
0
 
58
 
! Отговори
:) преди 4 години
Ама какво е станало точно?Тя е карала мотора ли? Тя го е блъснала с колата си ли? Какво?
3
0
 
68
 
! Отговори
Жоро преди 4 години
И какво става ясно от тази статия? Момичето е блъснало моториста, возило се е на мотора, возило се е в колата, която го е блъснала - ако го е блъснала кола, което също не е ясно?
2
18
 
15
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Тя, затова е с фамилията Казанова;))) Тук лично бих провидял един дългият пръст на Съдбата...Плюс това съм ви предупредил, че "Борисов 3" ще носи само Смърт, а гледам, е хората си живеят, пуснали се по течението на реката, безметежно...
1
3
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"участвал в инцидента" и "причинил инцидента" са две доста различни неща.