Кобрата нападна Тайсън Фюри: Той е клоун и плямпало

Има само една голяма уста, отсече Пулев
17 сеп 2019 12:55, Красимир Ангелов
31
Кобрата нападна Тайсън Фюри: Той е клоун и плямпало
Снимка: Reuters

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев нанесе поредица мощни словесни крошета на британския си колега при най-тежките Тайсън Фюри. Кобрата определи Циганския крал като "клоун" и "плямпало" след последния му мач срещу Ото Валин през уикенда.

Фюри се наложи по точки над неособено претенциозния швед, като дори му беше пусната кръв, но това не повлия на крайната победа. Кобрата обаче обяви, че не е бил впечатлен от изявите на непобедения досега британец и разкри, че в миналото Фюри е отказал да се бие с него.

Пулев даде интервю за американска медия от тренировъчна зала на тима си Top Rank в САЩ, на чиято стена висеше плакат именно на Фюри. Кобрата мина покрай него, скъса го и след това го заля със словесен водопад.

"Гледайте го този, прилича ми на клоун. Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун. В тази зала са се били много големи имена, тренирал е Майк Тайсън тук, така че този няма място", каза Кобрата, докато късаше плаката на Фюри, след което коментира мача му с Валин.

"Наблюдавах мача му на живо. Той не представи нищо особено, има само една голяма уста, едно плямпало е. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада", посочи българинът.

По думите му Фюри само плямпа и не уважава другите боксьори. "Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, той се би 12 рунда", заяви Пулев и разкри случай, в който е трябвало да се бие с Тайсън Фюри в миналото, но британецът е отказал.

"Какво да ви кажа за него. Преди години, докато още се биех за Зауерланд, те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше скорошен мач, но каза, че не може да се бие с мен. Какво да ви кажа повече за него", заяви Кубрат Пулев.

Още новини от света на спорта четете в Gol.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
0
 
0
 
! Отговори
123 преди 4 години
Мистър Суши добре се е изказал пак - в десятката, да се смееш ли да плачеш ли :)
28
1
 
11
 
! Отговори
Мен преди 4 години
Такива приказки подхождат на боксьор,който търси бой с Фюри, а в случая е точно обратното,Пулев не иска бой с него защото вече бил официален претендент,но в същото време ще се бие скоро с анонимник.Това прилича на куче,което лае зад теб и бяга,когато се объртеш.
27
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Уайлдър такъв тупаник изплющя на Фюри в последния 12 рунд където Фюри падна в нокдаун, какъвто Кличко изплющя на нашия при нокаута. Разликата обаче е че Фюри се изправи, а нашия остана проснат на пода.
26
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 14 Колко мача на Фюри си гледал не знам, но аз съм му ги гледал всичките и този срещу Уайлдър беше най-силният му мач за мен. Беше във възможната най-оптимална форма. По- добре подготвен беше даже от мача му с Кличко.
25
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Toзи "клоун" Фюри ще те прати на вечна почивка в Орландовци ако се срещнете, мистър Продължаваме Напред. По-скоро на теб не ти е дошъл разум в тиквата след като се срещна с Кличко, а преди това го обиждаше на "малко момиченце". Искаш да се биеш с Тайсън Фюри който без малко да победи Дионтей Уайлдър?***, скрий се бе!
24
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо Кобрата скъса плаката на Фюри? На мен ми направи лошо впечатление.*** крал си е клоун и никога не го е крил. Прави си весело човека.Много хора точно заради това го подкрепят.
23
3
 
18
 
! Отговори
Бау преди 4 години
Не знам кой е плямпалото от двамата. Кобрата отново се показва селянин. Държи се просташки с потенциалните си опоненти. Грозно много ...
22
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Той Кобрата може да го победи само в съня си.
21
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Американско шоу, за там е нормално, така подгряват мача.
20
5
 
6
 
! Отговори
В преди 4 години
професионалния бокс, да се говори така по адрес на бъдещи противници е напълно нормално. Даже препоръчително! Част от шоуто е. Даже и на ринга. Да ви припомня ли за едно отхапано ухо?
19
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не си е загубил ума. Такива обиди са си традиционни и предвидени, за да се генерират новини в медиите. Още от златните години на Холивуд е имало навик две актриси да лъжат, че са в конфликт, за да се пише за това. Така са си правели безплатна реклама.
18
2
 
10
 
! Отговори
Вихър преди 4 години
До Анонимен 14В мача Фюри-Уайлдър беше нещо страшно.Гледал съм интервюто с Дионтей след мача в което казва следното: "След удара който нанесох на Фюри и видях как си обърна очите, не мислех че е възможно да се изправи.Все пак съм нокаутирал доста хора и знам как реагират..."Кобрата е само говорене, нищо друго.Да, ще прибере една тлъста сума, но за нас феновете на бокса не оставя добри спомени.Както се спомена по-долу, той Кобрата говореше много и преди мача с Кличко.
17
1
 
22
 
! Отговори
бааа го преди 4 години
Кобъра си е изгубил акъла от шамарене!
16
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клоун :)
15
4
 
5
 
! Отговори
Умерен цесекар преди 4 години
Браво така се говори все пак този спорт е главно зрелище, панаир. Трябва да има напрежение псувни обиди закани, нали ще се бият няма да играят шах ;)
14
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вихър"2.Фюри се би с Уайлдър, когато не беше във форма и се държа много добре в този си мач."Да, беше много луб бой. Помниш ли как Фюри падна и изглеждаше, че мача е свършил, ама все едно го възкраси някой. Повечето хора, ако падната так, трябва да ги водят в спешното, а оня направо скочи. Гоялма лудница!
13
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Раликата е, че единия продължи напред ... А другия не му се налгаше, защото набили Кличко.
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така! Нека вдигнем малко рейтинга! Да има интерес! За два туката от Кличкото взе 7 млн. лева. Сега за 2 от това ще вземе 10 млн.!!!
11
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е, с какво да го нападне Кобрата ако не с уста? )))
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не бих посаветвал Кобрата да приказва. В такива случай се мълчи скромно. Не се научи с Кличко. Първо го набий а после му рекни истината. Да направят среща. Да му начупи кратуната и мило и кротко да му каже че е ***. Повече ще го боли. По смешен ще изглежда. Сага след толкова много прикаски ако имат среща и падне ще е кумично и ще го базикат всички.