Конфискуваха двата черни джипа на Божков

Все още не е започнало изнасянето на артефакти
3 фев 2020 18:00, Нели Христова
71

Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Днес трябваше да започне изнасянето на артефакти от колекцията на бизнесмена Васил Божков. До този момент обаче нито един ценен предмет не е напуснал територията на музея му в София. За това пък два от джиповете му бяха откарани от там.

Още по темата

Двете черни BMW-та бяха шофирани от служители на МВР.  Все още не се знае къде ще бъдат откарани автомобилите, нито кога ще започне изнасянето на артефактите.

Според уредниците на музея на Божков, ценните предмети са повече от 3000, а конфискуването им ще отнеме месеци.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
17
 
15
 
! Отговори
ЕЛЕНА преди 4 години
ЧАК СЕГА ЛИ СЕ СЕТИХА ДА ГО РАЗСЛЕДВАТ НИЕ ОТ НАРОДА ГО ЗНАЕМ ОТ 30 ГОДИНИ ДА СЕ НАДЯВАМЕ ЧЕ ГОСПОДИН ГЕШЕВ ЩЕ СИ ДОВЪРШИ РАБОТАТА МНОГО ОЛИГАРСИ СТАНАХА ЗА ТОЗИ ПРЕХОД ОТ 30 ГОДИНИ ДО СЕГА !
5
11
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма такава държава...то няма обвинителна присъда от съда, те му влачат картини и джипове на тоя Черепа. Държавен мутренски произвол под диктовката на Тиквата с подизпълнителя му- пудела Гешев!
4
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
джобните *
3
8
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само на тази територия може да се конфискува имущество по прокурорско обвинение, а не след влязла в сила съдебна присъда. Не че защитавам Божков, ама при положение че един олигарх е по- прав от Главния Прокурор...
2
7
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кокошкарят Гешев, се занимава с кокошкарски истории..напълно нормално. Той Божков тия 2 джипа са му джибните на ден, бе Гешев!
1
6
 
42
 
! Отговори
Гх преди 4 години
На какво основание?