Видео „позор“ - секс в парламента на Австралия

Премиерът е шокиран: Трябва да подредим тази къща
23 мар 2021 17:15, Елка Василева
54
Видео „позор“ - секс в парламента на Австралия
Снимка: архив, БГНЕС

Кризата в политическия живот на Австралия продължава да расте, след като се появиха видеа, показващи служители да правят секс в парламента и довели до уволнението на помощник на законодател, предаде Би Би Си.

В един от записите помощникът прави секс на бюрото на депутатка.

Премиерът Скот Морисън нарече видеото „позор“.

Още по темата

Случаят стана достояние на обществеността, след като бивша служителка разкри как се е страхувала да не загуби работата си след сексуално посегателство, предаде БНР.

Британи Хигинс твърди, че е била изнасилена от по-старши колега в офиса през март 2019 г., но била под натиск да не докладва станалото на полицията.

Това отприщи вълна от твърдения за сексуални посегателства, а миналата седмица десетки хиляди протестираха срещу сексуалните посегателства и тормоз на жени в Австралия.

Видеозаписите, снимани преди две години, бяха разпространени в местни медии от бивш държавен служител. Той каза още, че в стаята за молитви в парламента е правен секс, а в сградата са водени жрици на любовта.

Нарече някои от колегите си „морално банкрутирали“ и че има „култура на мъже, които мислят, че могат да правят каквото си искат“.

Премиерът Морисън заяви днес, че е „шокиран“ и добави: „Трябва да подредим тази къща. Трябва да оставим политиката настрана по тези въпроси, да признаем проблема и да го оправим“.

По-рано той бе критикуван за липса на реакция, включително за отказ да се срещне с протестиращите миналата седмица. По-късно лидери на протеста бяха поканени в парламента, но те отказаха среща при закрити врата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


54
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нищо ново, те децата си таковат.
20
12
 
14
 
! Отговори
Парцала преди 3 години
По добре разврат,отколкото корупция,като нашите тук
19
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната либерастко-феминистка постановка. Някой си изнасилил Британи, но тя си мълчала за да не я уволнят!? Типична розова измислица. Ако четеш тези глупости, ще останеш с впечатлението, че жени се изнасилват постоянно и навсякъде.
18
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В краварника няма как да се случи, там са все дъртюги.
17
3
 
18
 
! Отговори
Хичо преди 3 години
Като са обичат хората що да не съ земът..Това е да уважиш колегата депутат...И наште депутати заслужават същото-някой да ги уважи...
16
8
 
6
 
! Отговори
Пилат Понтийски преди 3 години
Видяхте ли какво става ако не регистрираме Истамбулската Конвенция? Стигна се дотам че изнасилват депутатките в парламента! Ние вървим по този път, досега имаше леки вербални закачки ("Хей, ти си кърджалийска ...") . Та в големия партиен дом има толкова много възможности, за тези 240 души ще е като Содом и Гомора. Да побързаме с Конвенцията! А може би пък при нас самите депутатки да са против приемането? Затова и се натискат да влезат вътре ...
15
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В един от записите помощникът прави секс на бюрото на депутатка.--------------Е, и???Къв е проблимъ - секса или "бюрото на депутатката"?-)))
14
0
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 3 години
ами разбра ли се кои е сниман в порното публикувано в пик или още не
13
0
 
24
 
! Отговори
РЕПТИЛ преди 3 години
Ако искаш да остраниш политик, в момента най-ефективно е да го въвлечеш в някаква афера по сексуален тормоз. Ако има обвинения по корупция, те трябва да се доказват дълго, освен това простолюдието разбира, че цялата политическа класа навсякъде е корумпирана.Най-ефективното е да намериш някое момиче работило на стаж или временно при полиитик, както губернатора Куомо сега. Едно момиче се изповяда как се чуствала принизена като Куомо погледнал към гърдите й, и тя се чуствала дълго време унизена :)
12
2
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът е, че мъж е правил секс с жена
11
2
 
20
 
! Отговори
Хичо преди 3 години
Така се борят с демографската криза
10
1
 
12
 
! Отговори
Идея! преди 3 години
Туй някакъв по-специален фетиш ли е? Щото ако е така все някой от администрацията на нашия парламент ще прочете статията, ще надуши пазарна ниша и ще започне да пуска вечер хора в сградата да се позабавляват на депутатските банки
9
1
 
20
 
! Отговори
Хичо преди 3 години
Човещинка ко да прайш?
8
2
 
21
 
! Отговори
Леля Радка преди 3 години
Не ги е срам.Мискини с мискините им.
7
1
 
11
 
! Отговори
и тия преди 3 години
Нещо ги клатят глобалистите...
6
5
 
25
 
! Отговори
Щерю преди 3 години
Държава, в която истински мъже спонтанно награбват красивите мацки непременно ще я бъде. Другото са глупости...
5
23
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е наша Рада фигурантова да си признае, че е насилена от руските си чорбаджии. Ако много я е срам - Деса поетеса ще пусне прессъобщението
4
4
 
21
 
! Отговори
АВСТРАЛИЕЦ преди 3 години
В Австралия 2/3 от белите жени живеят без мъже, въпреки че голяма част имат деца, а сега де? кой иска повече... секс, в бар в Австралия бял мъж да влезе в бар, никога почти не си тръгва сам
3
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ужас, има много такива мъже.
2
8
 
6
 
! Отговори
Гей преди 3 години
Аз бях, значи няма проблем...