Прокуратурата поиска "задържане под стража" за убиеца от Лозен

Той е обвинен за извършването на 2 убийства
38
Прокуратурата поиска "задържане под стража" за убиеца от Лозен
Кадър: БНТ

Софийската градска прокуратура внесе искане в Софийския градски съд за определяне на мярка "задържане под стража" на Чавдар Бояджиев, обвинен за двете убийства край софийското село Лозен.

В неделя стана ясно, че мъжът е направил пълни самопризнания.

Още по темата
При задържането му е открит пистолет със заличени номера, както и дебитна карта на една от жертвите, съобщава БНТ.

Убийствата на 18-годишната Яна и 27-годишния Иво са извършени по особено жесток и мъчителен за жертвите начин, като мотивът са финансови отношения между Бояджиев и жертвите.

Стана ясно и че през април миналата година задържаният е извършил друго убийство - на 22-годишна жена, но тогава е освободен с мярка подписка, защото е бил обвинен в убийство по непредпазливост.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този омастиления директно в панделата до живот без право на обжалване.
35
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Дайте му 1000лв и го пуснете под гаранция, да ги върне, като се върне в ареста, че нали бил закъсал финансово.
34
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В нормална държава този на снимката щеше да си вади хляба с мотика в ръка някъде във вътрешността на щата Небраска и в петък вечер с велосипед да пътува по два часа до най-близката кръчма, за да изпие една бира.
33
0
 
7
 
! Отговори
оф преди 9 месеца
абе пуснете го под парична гаранция от 100 ле.
32
1
 
11
 
! Отговори
до 23 преди 9 месеца
ВСичко що е татуирано,с брада,без значение от кой пол е ***.А на 18 далеч не са деца,щом си изкарват парички по налесния начин
31
0
 
6
 
! Отговори
Предположение преди 9 месеца
Подозирам, че момичето Яна е искало да получи повече пари и когато й е отказал, тя сигурно го е заплашила, че ще издаде нещо, което знае. Това нещо едва ли е било свързано с порнографските клипчета, защото ако обяви в какво е участвала, тя ще злепостави себе си много повече отколкото него. Вероятно е знаела и други неща, които сега искат да прикрият. Другият вариант е да приемем, че този мъж е психопат със склонност да убива и изглежда, че точно това се опитват да ни внушат.
30
1
 
0
 
! Отговори
Стъки преди 9 месеца
Съдия Ангел Пвлов от СРС, 18 състав ли го е пуснал с подписка?
29
0
 
7
 
! Отговори
До Сашо преди 9 месеца
В други сайтове има качени снимки на това 18-годишно момиче. Само погледът й говори достатъчно.Но каквато и да е била, никой няма право да я убива само защото й се е ядосал. Честно казано, малко неубедително ми звучи версията, която бил разказал убиецът.Дължал й 1 000 лв, а тя му поискала 2 000 иначе отказвала да правят секс. Нито 2 000 лв са кой знае колко много пари днес, нито отказът на девойчето е сериозна причина. Много лесно е било да я изнасили, а не да я убива и последици е нямало да има
28
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Държавата се разтресе от сигнали за агресия,побоища,убийства,което всички знаехме,но чак сега след случая от Стара Загора накара хората отново да сигнализират и да протестират,защото искат драстични промени,които към днешна дата не се случват.Това с и тимната връзка-ок,ами другите случаи??Не е нормално всеки втори да търси саморазправа и да напада.Това показва ,че липсва доверие в институциите -полиция,прокуратура,съд!Тотал щета сме.
27
0
 
12
 
! Отговори
КойСъобщаваИстината? преди 9 месеца
Нали в други сайтове писаха още вчера, че след задържането си този сам е признал, че миналата година е удушил 22-годишно момиче, с което имал няколкомесечна връзка, защото тя му казала, че иска да има дете от него. Той се ядосал и я удушил. После споделил това с приятели, сред които била и Яна, която уби в миналата седмица. И всички заедно решили той да каже в полицията, че момичето се е задушило по време на садо-мазо. За целта й сложил на шията кучешка каишка и после отишъл в полицията.
26
0
 
5
 
! Отговори
баба Пена преди 9 месеца
Това е абсолютно неприемливо - веднага да го почерпят една сливова, полцайте да се наредят като за дуска, да му дадът един пищофф и да играят с завърани очи. А, можа да включат и някой съдии в играта. Горе долу на това прилича нашето правосъдие
25
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това да не е незаконният син на Бойко Борисов от Мата Хари ?
24
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Типично БГ-мутре. Това беше идолът за подражание на БГ-младежите близо 2 десетилетия.
23
4
 
3
 
! Отговори
До 16 преди 9 месеца
Абе Сашко.... Ти ли си по големи гувно или мама и тате дето те родиха.... Как може да кажеш такава малоумщина.... Тук става въпрос за убийство на ДЕТЕ бе смутанякоооо.... Няма второ мнение и друга версия..... Явно и ти си татуирани патриот дето си го изкарва на жените.... *** д*Ба
22
3
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 9 месеца
За убийството на Милен Цветков, когото ГЕРБ ликвидираха посред бял ден на оживено място пред цяла България. Ама синът на Лъчо Мозъка избяга от колата. Бързо го покриха. Защото баща му е личния гинеколог на Тиквата.
21
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Този прилича на Борисов като млад.
20
0
 
4
 
! Отговори
Провалът преди 9 месеца
на контранастъплението трудно се понася от симпатизанти на Зеленски.
19
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Да си пимп е западна ценност.
18
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
До Анонимен 6 За убийството на кой Милен Петков става дума?
17
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Поредния изперкал путинофил