Поредна глоба за Грета Тунберг

Тя отново не се е подчинила на полицията
12 окт 2023 08:03, Нели Христова
65
Поредна глоба за Грета Тунберг
Снимка: БГНЕС

Грета Тунберг отново беше призната за виновна за неподчинение на полицията. Това е вторият път в рамките на три месеца, в което я съдят и глобяват за същото нарушение.

Преди няколко седмици шведската екоактивистка беше изнесена на ръце от силите на реда, след като отказа да напусне протест. Тогава тя и десетки демонстранти бяха блокирали ключов булевард в шведския град Малмьо. За второто си провинение тя трябва да плати глоба, равняваща се на около 800 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 39 - Братле - тя отиде да протестира, кгоато германците започнаха да си отварят панчески въглищните мини ... Ходи само на безопасни ротести. Що не спретне един констрапротест пред марицата?
42
0
 
4
 
! Отговори
Паци преди 6 месеца
Нищо чудно сл път да заведе контра дело, че при изнасянето и, някой от куките е докоснал неволно малките и цuцкu. Така действат новите либералчета, царе са на триковете!
41
0
 
6
 
! Отговори
??? преди 6 месеца
Няма ли психиатри, момичето се нуждае от лечение.
40
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Не ви ли омръзна това изчадие?
39
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Употребена и зарязана! Толкоз! Родителите и явно са осребрили каквото са могли , ноооооо поотрасна девойчето и ......о, бела чао
38
0
 
2
 
! Отговори
Жмичков преди 6 месеца
Черната офца никой не я харесва. Кокошките също -имахме бели кокошки, едната я нацапахме с черна боя и другите и видяха сметката. Такъв се закона на стадото.
37
0
 
17
 
! Отговори
:) преди 6 месеца
Момето е лудо, дано постъпи на лечение и се пооправи.
36
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Аз36- Само така си мислите. Задайте си моля въпроса - Къде беше това момиче заедно с "благородната си кауза", когато англичаните изпращаха снаряди с обеднен уран на укрофашистите? Или допускате, че тя незнае за колко хиляди години напред почвата ще бъде замърсена, и колко стотин хиляди хора ще измрат от вторичните ефекти на радиацията ТОЧНО КАКТО В ИРАК И ЮГОСЛАВИЯ например??? Е сега обаче нашите "умници" ще внасят ефтино зърно. Замислете се над тези въпроси, за да разберете какви лицемери с
35
1
 
0
 
! Отговори
Ливадков преди 6 месеца
А пък аз си мишкувам свободно сред мръсотията.
34
0
 
9
 
! Отговори
Надзирател преди 6 месеца
Ми да я тикнат в кауша. Рецидивистка.
33
0
 
16
 
! Отговори
анонимен преди 6 месеца
Явно в Швеция нямат лични лекари.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Що триете ИСТИНАТА бе ЖУРНОЛЯ??? Амшел Майер (родом от едно предградие на Франкфурт А.М.) е имал петима сина. Четвъртият му син (мисля беше) се е казвал Лионел. Тая Грета е пряка негова наследница. Лионел е нейн пра- прадядо. Амшел Майер е ПРИЕЛ фамилията Ротшилд заради ч червена табела на магазинчето му, но Лионел е роден с тази фамилия (след като Амшел вече я е приел). Така че, не я мислете Грета как заработва, и дали достатъчно заработва парички.
31
0
 
18
 
! Отговори
Ха ха ха преди 6 месеца
Само тия глоби и останаха на "момата" за да получи шанс да пишат за нея по медиите. Творческо безсилие е засегнало ПР агентите и ... все по-малко я канят на срещите на големите чичковци с власт... още преди няколко години започна да се повтаря в речите си и стана досадна ... Съвсем скоро ще прочетем че е започнала от отчаяние да прекалява с алкохола и че се гласи да влезе в някоя от религиозните комуни за престарели еко активисти- наркомани.
30
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До 36 Не врвам ...
29
0
 
16
 
! Отговори
ГРЕТА ДА СИ КРЕТА преди 6 месеца
Само не разбирам защо отново ни занимавате с Грета. Оставете я Грета да си крета, а ние нашата работа да си гледаме.
28
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
До Въпрос37- На тая "мома" и е "през XXL- а" дали ще я глобяват или не. Нейният пра- прадядо се е казвал Лионел Ротшилд. Тя е пряка негова наследница. Едва ли заработва нещо "нощем".
27
1
 
15
 
! Отговори
Информирай се преди 6 месеца
До 38 Въпрос Как се издържа тая мома? Цял ден не работи само протестира, явно нощно време заработва.... Тия като нея са на хранилка от нас, чрез разни организации дето взимат разни субсидии от Европейския парламент. . . . . Момичето заработи около 2,7 милиона евро от балъци като нас! Освен това родителите са и доста заможни! Най ме вбесява изказването и че сме и разбили детството на фона на децата в Африка като имам в предвид какви програми имат в Швеция за деца!
26
1
 
16
 
! Отговори
Въпрос преди 6 месеца
Как се издържа тая мома? Цял ден не работи само протестира, явно нощно време заработва.... Тия като нея са на хранилка от нас, чрез разни организации дето взимат разни субсидии от Европейския парламент... Я да почва да работи и с нейните пари да я глобяват, да я видим после колко пари и сила ще има да протестира....
25
0
 
7
 
! Отговори
Иван и Андрей преди 6 месеца
Голяма глоба 800 лева са 400 евро . Нищо пари ако взимаш 2500 евро стартово :))
24
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
"Защото трафика на една магистрала с тирове и коли не може да се побере в двулентов път между селата."Вече 7 дена пътувам нонстоп баш по тези пътищи и ... И побира се