Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

На кадрите се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти
Обновена: 21 яну 2021 08:36 | 21 яну 2021 08:36, Анисия Иванова
202

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.
"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голяма работа.
42
2
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
Отношениео към Кекса в обществата е силно противоречиво !!!От една страна той е ЖИЗНЕНО необходим !!!От друга страна е срамен и таен ?!Трябва да се намери "златната среда" в отношението към него !!!А ... и отношението към него е различно и за различните възрасти ...
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До реалнафантазияНе са всички "така" завършили. Като не може да вземе изпита със знания, опитва с други неща. А преподавателят е разстрел. Медицина само със знания трябва да се завършва, а колко рушвети се дават .....
40
5
 
19
 
! Отговори
майка на ученик преди 3 години
Не видеото, онлайн образованието е порнография.
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонеимен преди 3 години
..ем ко па толкоз, голяма работа станала
38
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 47Колега, грешиш ако си мислиш, че в другите страни нивото е по-различно...
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всичко е свързано. Какви заплати дават ABB заводите на поточните линии? Възможно най-ниските. И ти се смеят, че си учил, защото взимаш почти колкото него.
36
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И да и не за грамотността! В Монтана познавам човек, добър специалист. Шефът му беше взел хора директно от баничарницата, защото нищо не са правели, само 2 копчета са натискали и затова само до 300 лв дава. G0, G1, G54 команди. Така че, мани ги тия приказки, че сме с ниска производителност.
35
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А пък вие големите мъдреци, сексоложката си прави гаргара с тъпотията ви.
34
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
WV се отказва от България,заради абсолютната безпреспективност от към намирането на квалифициран и грамотен персонал.Не говорим за програмисти на ЦПУ,технолози и конструктори,а за хора,които да могат ,да преправят една параметрична програма и да си занулят една фрезичка.Елементарни неща!Просто последните години от техн.университети излизат абсурдно неграмотни.Не мисля,че е по-различно и в другите.Трябва повече практика в училищата.Ама вие си говорете,че онлайна е сполучлив !
33
1
 
6
 
! Отговори
да ама не преди 3 години
Само у нас социалната дистанция е на един кренвирш растояние т.е 1,5м поне в нещо сме ноблагодателствени
32
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО 56Нали? Тези дни си мисля, че ако можеха хората отпреди век някак да погледнат случващото се днес, щяха да помислят, че са полудели. Има теория, че интелектът е глобална константна величина и се разпределя сред населението. Тъй като вече сме близо 10 милиарда, доста натънко идва. И като добавим и пълната загуба на морални устои, те го те резултатът. Представям си какво ще е след още 20-тина години...
31
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
С това онлайн обучение не мога да се скарам на детето или да коментирам нещо, защото микрофонът може да е пуснат или пък камерата. Във всяка стая има компютър с камера и микрофон, родителите работят от вкъщи и децата учат от вкъщи. Да не говорим за младите. Нямат лично пространство. Човешко е да забравиш камерата включена. Тук бих застанала в подкрепата на преподавателя.
30
0
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 години
Нямам думи за нивото на репортажа. Такова дъно не съм си представял.
29
0
 
19
 
! Отговори
реалнафантазия преди 3 години
Помните ли преди години за един преподавател в Софийския, какво искаше за да пише 6 на една студентка?Кой знае какво още се върши в най-реномираните ни университети...Сега трябва да трепери и за докторите, които утре ще ни лекуват , като вземат диплома незнайно как... тъжно е. :)
28
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онлайн обучение !!
27
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Неизвестно защо в представянето на видеоматериала е изписано курса по биохимия 3ти.
26
1
 
4
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
тая като и чух гласа и ми проби главата ..... преьставям си каква мъка е да я слушап онлайн с часове - мъка
25
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Биохимията и физиологията са ключови в базовите познания на бъдещите лекари. Може да им представяла връзката между вкус и рН на течност, съдържаща простагландини.....
24
2
 
24
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
ОНЛАЙН ОБРАЗОВАНИЕТО Е ЕДНА ПАРОДИЯ!!!!ДА НЕ МИСЛИТЕ, ЧЕ ТИЯ ДЕТО СА БИЛИ ПРЕД ЕКРАНА ОТ ДРУГАТА СТРАНА ПОВЕЧЕТО НЕ СА СЕ САМОЗАДОВОЛЯВАЛИ ДОКАТО ГЛЕДАТ ТЕЯ ИЛИ ДРУГО ПОРНО ПО ВРЕМЕ НА ЛЕКЦИЯТА:D