Скандално видео: Преподавател по биохимия ''откровено'' пред студенти

На кадрите се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти
Обновена: 21 яну 2021 08:36 | 21 яну 2021 08:36, Анисия Иванова
202

Еротичен скандал с преподавател от Медицинския университет в София. На кадри, изпратени до Bulgaria ON AIR, се виждат интимни сцени по време на онлайн лекция със студенти.

Видеото ни изпращат студенти от Медицинския университет в София. Твърдят - това е онлайн лекция по биохимия от последните дни. Преподавателката е от Предклиничния университетски център, разказват студенти.  На видеото се вижда как мъж застава зад преподавателката, а тя облизва пръстите на ръката му.

До края на работния ден от Медицинския университет не коментираха темата. В телефонен разговор обаче от висшето заведение заявиха, че започва вътрешна проверка.

Според сексолога Станка Маркова сцената е недопустима.  А видеото бързо се разпространява между студенти и от други университети.

"Тя е щастлива, просто това ме накара да направя асоциация с Кобилкина, която вчера демонстрираше с един сладолед как се правят ефективни и сладострастни неща с устата", каза проф. Маркова.
"Грешка номер 1 - зъбки. Прекрасно, ако хапвате пържола там ги използвате, но когато вземете кренвирша на любимия мъж, никакви зъбки не трябвало да има изобщо", обясни Наталия Кобилкина.

От началото на пандемията жертви на видеокамерите си станаха депутати и участници в коментарни предавания по целия свят. Повечето се разделиха с работните си места. Ще има ли последствия за българската преподавателка - предстои да разберем.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
20
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
:DОДОБРЯВАМ!!!ТОВА ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ Е ПЪЛНА ИЗМИШЛЬОТИНА!
22
1
 
15
 
! Отговори
Гробокопач преди 3 години
Вижте сега, в тва нема скандал;))) Скандал е, ако беше в неква друга научна област, но в областта на науки като биологията, медицината, биохимия, това си е практически урок;))) Сега то има биология и биология, медицина и медицина, биохимия и биохимия, но в животът на студентите ще им трябват реалностите на конректиката за тия науки, а тя битийно личностно винаги се свежда до простата биология - струват, правят и дори добре да живеят, организмите требе да се намножат;)))
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами и там както във всяка друга област фирата е около 80%. Кво се чудите. Да не би като е станала преподавател, та да е поyмняла нещо... Те тия дето ги бива обикновено си работят чатно и не се занимават с глупости.
20
8
 
47
 
! Отговори
До тук стигнахме! преди 3 години
Образованието е пародия и порнография. Учат децата на простотия и наркотици.Здравеопазването е мит и легенда от миналото. Умираш на стълбите пред болницата.Съдебната власт е аукцион. Които плати повече той съди.Армията отдавна я няма. Нас Господ ни пази.Бизнеса е далавера. От дребни тарикати до мазни му..три. Измами с данъци, осигуровки,цени и др.
19
2
 
8
 
! Отговори
The*ck преди 3 години
What the*ck е тая държава
18
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хахаха горките студенти - посегнали на невинността им, скандализира ли ги
17
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен пък от целия клип най-много ми хареса Кобилкина. Хич не съм фен на мисловната й дейност, но не мога да отрека, че е топ парче.
16
0
 
43
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Тотална деградация на обществото !
15
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Таз мома копира от холивудските артистки, дето всяка си пусна секс-видеото в нета ушшш без да иска.Правете си ги тайно тия неща бре, що тоя показ, аман. И царя ви каза - чипа, чипа...
14
6
 
17
 
! Отговори
Ето това преди 3 години
са преподавателите в БГ-то! Лека му пръст на нашето образование!
13
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А бря ,ведна да се предложи за професор ,защото и той явно разбира от вируси )
12
6
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голема работа един пръст, нали не е другото....Вие па възмутени.Те студентите правят тройки и др.извръщения ся за един пръст
11
0
 
23
 
! Отговори
Кътьо преди 3 години
Кобилкина още по *** станала. С тая вързана коса...
10
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Рисковете на хоумофиса. Мен пък кучето ми редовно влиза в кадър докато съм на оперативна с колегите. Милото, не разбира, че съм "на работа", след като седя на дивана и решава, че можем да си играем.
9
6
 
7
 
! Отговори
РАДИО ЕЛТО преди 3 години
До Петя ПЕТЯ не само загоряла показва си простотията
8
15
 
42
 
! Отговори
Сотир преди 3 години
Нищо лошо не е направила жената, тези студенти от католическо училище ли са? Спорд мен преподавателката трябва да се обърне към адвокат и да осъди всички които правят асоциации с Кобилкина .
7
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Катъркина е ясна...
6
2
 
25
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 3 години
Те тия химички са си палави, та неэнам къф иле проблема
5
1
 
40
 
! Отговори
Ми добре преди 3 години
Това е резултата от ниската грамотност, включително и компютърна. Камерата, когато не е необходимо, се изключва. Има и протектори за по-непохватните.
4
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много забавно, ама що е трябвало да пуснат камерата.