Наша дипломатка показа що е еротика

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър към Външно министерство, показа сексапил в личен сайт
23 окт 2007 08:46,
334
Наша дипломатка показа що е еротика
Лила с пръстче в устицата. Не, това не е софт порно. Това е дипломация. Снимка: БГНЕС

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" във Външно министерство, е публикувала свои снимки в сайта си, достойни за корицата на мъжки списания.

„Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми“, съобщава тя пред вестник "Монитор".

Според нея това е част от личния й живот и няма значение, че фотосите са достъпни в интернет пространството.

Тя потвърди, че лично е качила снимките в сайта си www.lilaangel.com, защото "няма нито порнография, нито нищо особено". Междувременно интернет сайтът на Георгиева вече не е активен.

В интернет страницата на Лила Георгиева е публикувана и нейната автобиография, от която става ясно, че преди да постъпи на работа във Външно, е работила в българското посолство в португалската столица Лисабон в дирекция "Протокол", а от 2003 до 2004 година е секретарка на посланик Альоша Неделчев.

Също в сайта е публикувано и определение за дипломатите - ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п***а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.

Иначе младата експертка е завършила "Политология" в Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и магистратура по Политология и Международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон.

В сайта си Лила Георгиева е публикувала и впечатленията си от живота си в Португалия:

"Ще започна от манталитета на местните жители. Те не отговарят на общата представа за студен и консервативен тип западно общество. Португалците са точно обратното на това - виждат те и в този момент започват да те прегръщат, да те целуват, да ти задават интимни въпроси, да навлизат в твоя личен свят. Човек бързо се поддава на това, решава, че може да им се довери за всичко, да свали всички бариери. Точно в този момент обаче се натъкваш на изключително двойнствена природа, изпълнена с интриги и скандали", пише Георгиева.

Говорителят на Министерството на външните работи Димитър Цанчев заяви пред "Монитор", че не може да коментира снимките без да ги е видял.

След като репортер на вестника му даде адреса на сайта, Цанчев обеща днес да каже своята позиция по въпроса.

Проверка във виртуалното пространство показва, че експертката се е регистрирала и в сайтове за запознанства.

В биографията си тя посочва, че владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
272 има закон за държавния служител на Р България. Вчера на дисциплиния съвет на МВнР са разглеждали слуцая и ден трябва да се произнесат. Така, твоите познания по законодателно право ама хич никой не го интересува. Щото не си ти този който ще каже, кой кво е нарушил и дали го е нарушил. Пък ако се имаш за адвокат моля гледай да не прдставляваш гореупомената дама в съда. Щото дупе да и е яко / а пук то е яко като гледам/ във съда ако ти си и адвокат
273
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
За пореден път повтарям: не обиждайте и не обругавайте трътляка. Ако имате претенции съдете я за морална обида, за нам кво си, но не обиждайте и обругавайте. Ако ви е обидила, има си за това съд и за това всеки им право да я съди за квото си там иска. Но не падайте на нивото на простите хора, които могат само да пригласят на обидите и не знаят, как да си потърсят правата по законов път.
272
1
 
0
 
! Отговори
анонимна преди 16 години
Абе вие добре ли сте!? Знаете ли кой е фотографа на тези снимки!? Знаете ли че автора е голяма професионалистка която си разбира от работата и никога не би направила нещо пошло! Първо със пълно право могат да се наричат изкуство. Второ от сайта имат ли право да качват снимките тук. Трето научете определението за порнография и след това говорете простотии в интернет пространството. Четвърто тя освен че е политик, е и жена, личност и има право да качва в собствения си интернет сайт каквото си пожелае. Аман от разбирачи!
271
0
 
0
 
! Отговори
DiPlOmAt преди 16 години
Момичето което всички вие съжалявате,изпитва непреодолимо желание да предизвика всеобщ интерес, излагайки на показ ( не искам да коментирам, дали е хубав или грозен, кльощав или дебел)своя ***.Ако това го беше направила някоя *** , никой тук нямаше да коментира,нито да "жали",но тъй като въпросното момичесе занимава с дипломация( думата занимава може би е много правилна) в М.Вн.Р. на България , се разгоряха толкова коментари.И как иначе? Българска дипломатка с визия на прости-тутка. Ако някой апелира да не убиваме с камъни блудницата, аз апелирам да убиеме с камъни дипломатката, а блудницата да продължава да си блудства.За всичко си има хора.
270
0
 
0
 
! Отговори
Първанката преди 16 години
Първанов да си качва лични снимки на сайта, или Кондолиза да се опъне по прашки :). Аз не. Недопустимо, по този начин уронва престижа на институцията.
269
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Права си Северинче, спора с теб е безсмислен. Ти си точно от хората които много говорят но нищо не казват. Имаш си мнението твое си е, но не обиждай и не критикувай останалите от форума защото не ги познаваш а това показва и твоята собствена ниска култура /липса на ниво!/. След като на Лилчето се плаща от нашите данъци то имаме право да изискваме от нея. Това е факт. Като не и харесва да си намери друга работа.
268
0
 
0
 
! Отговори
агент на ДС преди 16 години
Аха,личния й сайт не е широкодостъпен,така ли? ЗАПОМНИ - В ИНТЕРНЕТ НЯМА НИЩО ЛИЧНО! ТОВА Е ПУБЛИЧНО ПРОСТАНСТВО! АКО НЕ ИСКАШ ДА ТЕ ЗЯПАТ-НЕ КАЧВАШ СНИМКИ В САЙТА,АКО ИСКАШ ДА ТЕ ЗЯПАТ-КАЧВАШ СНИМКИ! Още да ти обяснявам ли?!!!!? Още повече,че тя е ДЪРЖАВЕН СЛУЖИТЕЛ,ако и това нищо не ти говори,не знам как да ти изложа ФАКТИТЕ!
267
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ДА ТИ ИЗПАПАМ ДУПЕТО!!!
266
0
 
0
 
! Отговори
агент на ДС преди 16 години
ioshi,тъкмо щях да го напиша,напълно те подкрепям!
265
0
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 16 години
Всички коментари са логични - и със знак + и със знак - ! Не може да се даде еднозначно определение за това - има и чисто човешко в него, има и малко неразумно и не тактично. Просто вечния въпрос за разума и чувствата - това е. Много хора знаят 6 езика, много хора имат високопоставена работа. Ако всеки от тях залитне в някой по-розов бранш обаче това не ги накърнява - просто ги прави по подвласни на клюки - вечно са в устите на хората....като пръстчето на Лила :)Благородно е да й простим! Това е моето мнение.
264
0
 
0
 
! Отговори
Chvor преди 16 години
Тя е държавен служител, и като такъв е длъжна да спазва някакво формално благоприличие. Какво прави извън служебните и ангажименти си е нейна работа, но с тези снимки уронва името на всички нейни колеги. Наблюдава се тенденция за чалгаризация и в политиката.
263
1
 
0
 
! Отговори
Мимка преди 16 години
Важното е човек да е честен и да помага, а не да не пречи на другите. Дали снимките се харесват или не на някой няма значение, нали до скоро не са били натрапвани на никой. Важното е, че момичето никого не е излъгала, нито е направила нещо на някой. Сложила е свои снимки на личния си сайт, на който е по бельо. Това си е нейно решение и не виждам какво има да се обсъжда. Има толкова важни неща като корумпирани политици и т.н. Кой знае какви са в обществото - от примерни по-примерни. Супер лицемерие е това. А момичето какво направило - сложило си снимки по бельо на сайта и си показало ***, че и сложило един виц за дипломати. Поне е честна. Никога не съм писала коментари, ама направо ми дожаля, като прочетох статиите за нея. Много грозно ровичкане в личния и живот. Все едно е забранено да си сложи профил в сайт за запознанства. Защо хора всички трябва да са еднакви? Как всъщност е навредила тя на нас и на страната ни? Не разбирам. Тъжно е. Тя повече няма да си прави личен сайт с подобно съдържание, вероятно и може би ще крие това, че иска да се запознае с някой през нет-а, и това ще направи ли по-добри вас, мен, нея, страната ни, света? На мен изобщо не ми харесват списанията и въобще цялата индустрия, която ни е заляла с полуголи снимки на жени, но не са виновни моделите, нито фотографите. Цялото ни общество е такова. Това е външен израз на определен начин на мислене. Важното е първо онова което е отвътре и после онова което е вън. Полуголите снимки са най-малкия проблем. Те са резултат. Това което е много по-порнографско в случая е отношението към нея. Решили с камъни да убият блудницата. Не виждате ли колко по-грозни са коментарите и ровенето, от самия факт, че е публикувала снимка по розово боди? И веднага изкараха момичето каква ли не. Ами ние не я познаваме. Хора, нека да мислим повече, преди да хвърляме камъни!
262
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 16 години
ЛИЛА - В ТЕБ ИМА НЕЩО ПОРТУГАЛСКО - ПРАШКАТА В *** ТИ НАПОМНЯ КАБО ДА РОКА :о)
261
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Колко пъти да ви разправам да оставите трътляка на мира. Като искате съдете я за обида и ли там квото си искате, ама не обиждайте. циплинарният съвет на Министерството на външните работи е заседавало вчера и ще и налагат наказание, какво искате повече? Ако имате претенции съдете я, но не я клеветете и обругавайте, щото падате на нейния, който и без друго не е много акъл.
260
0
 
0
 
! Отговори
ева преди 16 години
нищо против секретарките да си правят еротични снимки и да ги показват, но ако имате дебел *** като тая, не го правете
259
0
 
0
 
! Отговори
Huko преди 16 години
добре бе, хора. защо сте толкова ограничени? представяла БГ на международно ниво, нямала право да се появява по прашки.. абе вие нормални ли сте?първото което е - това е единствената такава снимка на сайта й.. и ако това е за вас нецензурно съдържание- *** ви и задръстеняците. плюс това те не са пльоснати на някой широкодостъпен сайт, а са в ЛИЧНАТА й страница. и ако не се беше вдигнало толкова шум около това, този сайт едва ли щеше да бъде отворен от някого.. освен може би от някое скучаещо онанистче.изкарвала била пари с тялото си, нямала други качества- нима? и как го решихте това? нима я познавате? *** комплексари- искате ли най- накрая да загърбите принципа "щом не мога да стигна гроздето, значи е кисело"? щом като е сравнително секси, значи е ***, така ли? желязна логика, няма спор.лапнала била пръстче, показвала ***.. аман от простотия и завист..понякога ме е срам, че живея в толкова задръстена държава, честно!
258
0
 
0
 
! Отговори
Eва преди 16 години
Говорите за Лила, че е не знам каква си, а каква е Илияна Йотова, каква е Юлиана Дончева? Че нали с женските си чарове и разпуснатото /меко казано/ поведение направиха кариери - от журнаристка и баничарка в политички! Защо тогава жените да не го правят? Имат добър пример!
257
0
 
0
 
! Отговори
bez zna4enie преди 16 години
abe vie dobre li ste vsi4ki,ne mislite li,4e vseki si ima pravo na li4en jivot,za6to taka zapo4nahte da opluvate momi4eto,za6toto i zavijdate,ami taka e re6ila taka e napravila.Stignete vie do tam do kudeto i tq i togava mojete da kazvate kakvoto i da bilo.
256
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
ЕЙ ама хич не чувате! Колко пъти да ви разправям да оставите трътляка на мира! Кво и е направило девойчето! като имате претенции я съдете! Вески може да го оклепат. Има си закон за държавната администрация, като искате я вкарайте в съда не само да я плюете. Ако съда каже че е виновна ще си носи отговорноста. Че не и е мястото там това е горе долу сигурно, но и за това си има съд, админитрация, комисии. Ако само плюете трътляка, най-много да му направите хубаво, като искате да йа съсипете го направете по закон, а не по селския.
255
0
 
0
 
! Отговори
ioshi преди 16 години
Северина, не знам речникът ти колко е "богат и колоротен" и за какъв "конгоански х*й" говориш, но виждам, че мненията ти дотук съдържат само високопарни фрази и клишета.И не ми говори за Бойко, Бинев и т.н. - една простотия не оправдава друга - демек не ме интересува, че примерно Гъзис си е снимал *** и го е сложил на билборд, тази простотия ни най-малко не оправдава простотията на Лилата, която все пак е държавен служител. Що се отнася до CV-то на въпросната госпожица Лила, моля не ми го цитирай като толкова успешно, защото освен че е била сексретарка няколко години и че сега е "експерт" в Министерството на Външните работи, Лила не е била нищо повече. Много по-млади от нея хора имат къде-къде по-внушителни CV-та. 6-те езика, които владее, са също много спорен въпрос - всеки знае, че човек справя ли се добре с един от трите: испански, португалски или италиански език, ще се справя съвсем прилично и с останалите два езика. Със същия успех Лила може да добави към списъка си и 7-ми език - Македонски: "Писмено и говоримо, добре".Виж, за едно нещо признавам, че си права - "има хора които нямат база за сравнение - недостижи ми са, защотото нямат лимит!". И наистина за пореден път се убеждавам, че простотията няма лимит и е безгранична.