Наша дипломатка показа що е еротика

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър към Външно министерство, показа сексапил в личен сайт
23 окт 2007 08:46,
334
Наша дипломатка показа що е еротика
Лила с пръстче в устицата. Не, това не е софт порно. Това е дипломация. Снимка: БГНЕС

Лила Георгиева, референт за Гърция и Кипър в Дирекция "Двустранни консулски отношения и консулска защита" във Външно министерство, е публикувала свои снимки в сайта си, достойни за корицата на мъжки списания.

„Това са арт фотографии и не смятам, че са в разрез с длъжността ми“, съобщава тя пред вестник "Монитор".

Според нея това е част от личния й живот и няма значение, че фотосите са достъпни в интернет пространството.

Тя потвърди, че лично е качила снимките в сайта си www.lilaangel.com, защото "няма нито порнография, нито нищо особено". Междувременно интернет сайтът на Георгиева вече не е активен.

В интернет страницата на Лила Георгиева е публикувана и нейната автобиография, от която става ясно, че преди да постъпи на работа във Външно, е работила в българското посолство в португалската столица Лисабон в дирекция "Протокол", а от 2003 до 2004 година е секретарка на посланик Альоша Неделчев.

Също в сайта е публикувано и определение за дипломатите - ДИПЛОМАТ: това е този, който ти казва да идеш на п***а си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.

Иначе младата експертка е завършила "Политология" в Софийския университет "Св. Климент Охридски", както и магистратура по Политология и Международни отношения в Univercidade Catolica в Лисабон.

В сайта си Лила Георгиева е публикувала и впечатленията си от живота си в Португалия:

"Ще започна от манталитета на местните жители. Те не отговарят на общата представа за студен и консервативен тип западно общество. Португалците са точно обратното на това - виждат те и в този момент започват да те прегръщат, да те целуват, да ти задават интимни въпроси, да навлизат в твоя личен свят. Човек бързо се поддава на това, решава, че може да им се довери за всичко, да свали всички бариери. Точно в този момент обаче се натъкваш на изключително двойнствена природа, изпълнена с интриги и скандали", пише Георгиева.

Говорителят на Министерството на външните работи Димитър Цанчев заяви пред "Монитор", че не може да коментира снимките без да ги е видял.

След като репортер на вестника му даде адреса на сайта, Цанчев обеща днес да каже своята позиция по въпроса.

Проверка във виртуалното пространство показва, че експертката се е регистрирала и в сайтове за запознанства.

В биографията си тя посочва, че владее шест езика - английски, руски, френски, португалски, испански и италиански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


334
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
254
0
 
0
 
! Отговори
Министър на външните преди 16 години
Абе *** си е *** - кво я защитавате
253
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
Абе хора, тя показва нагледно до къде е докаран българският народ. След като дипломатка е по голо дупе всеки може сам да направи заключение за останалите.:) Мизерия
252
0
 
0
 
! Отговори
niama znachenie преди 16 години
e edinstvenata koiato poluchava dividenti ot cialata taia istoria.
251
0
 
0
 
! Отговори
Ива преди 16 години
Валя (#210), толкова точно и добре написано, трудно е да се добави нещо след това !!
250
0
 
0
 
! Отговори
Северина Марковa преди 16 години
Както вие, така и аз имам собствено мнение, което изразявам и защитавам. Не карам никои, да пляска нито да подскача и имам достатъчно какво да кажа с лични изразни средства... Казвате, че прашката на "***" е проблем, небивал при това, казвате го с трепет и вълнение , нека да попитам личните изяви на Бойко пожарникаря след 00,00 акт на какво са? Нека да попитам Слави Бинев - лицето на България пред Европа - едър танцувален кокаинов кукловод какво е?Ооо как не се сетих, тя Лила нали е "***" добре че се появи момичето, та да ни се смее Европа, без нея, нали бяхме едни лидери и първенци!Това е Демокрация - ха-ха-ха! изсмя се Графа на развален испански! Чудесно, значи ако беше с фередже щеше да е *** забулена "***" - поне крака да беше показала! То както казва Сточиков, загубен народ, злобен и завислив......Неспособен да погледне себе си и вечно някои му е крив. Даже не го разбирате. На един БМВ то му голямо, на друг носа му крив, на трети *** му много, на четвътри *** дебел...Винаги е така, било е ще бъде, факт! Вие критикуващите сте класици и перфекционисти! Пожелавам на повечето от вас да имате 1/3 от успехите и SV - то на това момиче. Що се отнася до мен, речника ми е толкова богат и колоротен, че клишетата могат тържествено да ми помахат с конгоанско "хай"..#252 - С тази маймуница нямаш база да ми правиш забележка, научи кирилицата най - напред, ще ти е от полза. Можеш да критикуваш единствено , когато си повече от някои друг, тъй като тогава го разбираш, деликатно си замълчаваш, има хора които нямат база за сравнение - недостижи ми са, защотото нямат лимит! Пожелавам от сърце да надминете ограничените си възгледи, да гледате само напред и да виждате цветовете и аромата на света..Дерзайте
249
0
 
0
 
! Отговори
buba преди 16 години
mnogo jalko-li4i si,4e vse o6te malko sa horata,koito ne ZLOBEQT.Interesno mi e vsi4ki,koito nedovolstvat za osramvaneto NI kakvo vsu6nost sa napravili li4no za BULGARIA?Sigurna sum,4e i mnozinstvoto ot vuzmu6tavu6tite se imat goli snimki na saitove,no sus skriti lica i fal6ivi imena.nagli i ograni4eni kompleksari-opredelenie,koeto smqtam za to4no.
248
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
i ti kakvo suzdade, Severino, koiato si nad nivoto im? Ima niakakva murla, koiato se e nabutala s naglasen konkurs za neznaino kakvi zaslugi(kato vsichki drugi), tvurdeiki che govori 6 ezika. Okay, nishto novo. Sushtata murla obache si pokazva debelia zadnik s vizitkata "Az sum Lila ot vunshno," koiato posle hodi po razni TV predavania da si kaja bolkata. Nie kakvo tochno da napravim; da plesnem s ruce i da kajem ah bravo na momicheto li? Severina....
247
0
 
0
 
! Отговори
ioshi преди 16 години
Нещо друго освен клишета ще можеш ли да напишеш? Да ти имам и проблемите: "За мен проблем на обществото е : "човек лишен от ясна представа за света с ампутирана душа"!Да критикуваш е лесно, да създаваш - трудно!"...А не ти ли е проблем: Да си предлагаш *** е лесно, да работиш - трудно! Или коментирането на това е "под нивото" ти?Аман от ***! Лилката е поредната ***, която си навира *** в лицата ни и после като в оня виц се опитва да ни убеди - "Първо - не съм ***, а общителна! Второ - не съм рижава, а светъл махагон!"
246
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
#245, толкова ти е ампутиран мозъка че чак не можеш да се сетиш за какво става въпрос. Претендираш за ниво ... щом мислиш че го имаш ... и за какъв спор става въпрос?! Няма спор всичко си ясно и 200 човека са си казали ясно какво мислят по въпроса. Едни по-вулгарно други по-малко но всичките на едно мнение ... за какво да спорим :-) и аз това казвам .. да разваляме имиджа на България е лесно да го изградим е трудно! И това няма да стане с 'изкуството' което ни бива предлагано от 'дипломатката'. Това е официална държавна институция и служителите и носят отговорност. От нашите данъци се плаща на палавата госпожица и докато това е така И АЗ /както и другите/ ИМАМ ПРАВОТО ДА НАЛОЖА ТАБУ НА ФРИВОЛНИТЕ И ИЗПЪЛНЕНИЯ. Когато тя завърти частен бизнес и си печели сама парите да се съблече по пръстче в устата ако иска и да прави 'изкуство' до насита. Това тогава ще си е неин проблем.
245
0
 
0
 
! Отговори
Отново аз преди 16 години
Наша дипломатка публикувала (полу)голи снимки на сайта си Уважаемата госпожица Георгиева не я познавам, но струва ми се е сбъркалa бранша. Да представляваш и защитаваш интересите, реномето на една нация както и да участваш в административния живот на държавата изисква ЕТИКЕТ и достоен модел за поведение и подражание съобразен с традиции нрави, обичай. С медиината си изява тази служителка е достойна за мениджър на публичен дом или за страниците на порнографските списания над които бих си направил една ч.и.к.и.я, но в никакъв случай не смятам, че местото и е в държавната администрация. Това е поредното доказателство за порнографията и безхаберието на управляващите *** и шуробаджанащината. Лично бих я поздравил с едно дебело парче от този сайт ако още не се е намерил кой да и *** майката у г.ъ.з.а на т.ъ.п.а.т.а ***! Ако плаче за ч.е.п да пише на личния ми Е-мейл batboiko***abv.bg
244
0
 
0
 
! Отговори
Свилен Иванов преди 16 години
Уважаемата госпожица Георгиева не я познавам, но струва ми се е сбъркали бранша. Да представляваш и защитаваш интересите, реномето на една нация както и да участваш в административния живот на държавата изисква ЕТИКЕТ и достоен модел за поведение и подражание съобразен с традиции нрави, обичай. С медиината си изява тази служителка е достойна за мениджър на публичен дом или за страниците на порнографските списания над които бих си направил една ***, но в никакъв случай не смятам, че местото и е в държавната администрация. Това е поредното доказателство за порнографията и безхаберието на управляващите *** и шуробаджанащината. Лично бих я поздравил с едно дебело парче от този сайт ако още не се е намерил кой да и *** майката у *** на тъпата ***! Ако плаче за *** да пише на личния ми Е-мейл batboiko***abv.bg
243
0
 
0
 
! Отговори
Северина Марковa преди 16 години
#244 Не мисля да влизам, в елементарен и безсмислен словесен спор. Под нивото ми е! Каквото имах да кажа, аз го казах. След като глобалния проблем на днешното общество, е едно момиче с двете си снимки, във личния си сайт!Мисля, че няма какво повече да се каже. За мен проблем на обществото е : "човек лишен от ясна представа за света с ампутирана душа"!Да критикуваш е лесно, да създаваш - трудно!
242
0
 
0
 
! Отговори
преди 16 години
#237, какво се правиш на образована и цивилизована и плюеш по хората ***? В една цивилизована държава 'дипломатката' със се повелителя си щяха да са уволнени на момента + обяснение от външно министерство че това няма да се повтори. В една нормална държава това би бил скандал! В нашия *** обаче нищо няма да последва. Доказателство за липса на цивилизованост и правосъдие. Утре ако СтанишеФ цъфне по прашки и това ли ще е изкуство? Ай да ви се и в жените. Само гледате да си покажете циците по медиите и после това било изкуство. А порнографията какво е? Българите и без това вече са известни с евтината си плът ....
241
0
 
0
 
! Отговори
yfon преди 16 години
V sravnenie s vsi4ki ujasni snimki na li4nia i sait, tezi dvete sa napravo super, zashtoto imashe dosta po-gnusni. Fotografkata si e svurshila briliantno rabotata, zahtoto tazi jena edva li shte se vidi niakoga tolkova hubava, kolkoto na tiah, da ne govorim, che fotoshiopa i e svalil dosta kila..ha-haA kolko e "umna" dosta hora znaiat, puk i mnogo rabotliva - po cial den raboti po forumite i si izliva dushicata. no puk ima samo4uvstvie, che raboti vav vanshno - dobre, che tati i e spretnal slujbi4kata.
240
0
 
0
 
! Отговори
mike преди 16 години
KOMUNISTI4ESKA *** - KURVENSKA 4ERVENA DIPLOMACIA-IZLAGACIA
239
0
 
0
 
! Отговори
pepi преди 16 години
и кви фарове то тфа не са очи.Грозно си батьовото!
238
0
 
0
 
! Отговори
val преди 16 години
Харесвам го, майка му стара !Представяте ли си едно такова с визия за дипломат да Ви каже да отидете на па си майчина по такъв начин, че нямаш търпение пътуването да започне.И като Ви качи при себе си на това пътуване, какво клатене ще падне, какво чукане по дупките, какво пъшкане и какви звуци ще се чуват накрая ! Защото е важно пътуването ! А като стигнете до крайната целхмнякой ще е прен. Но кой ли ?
237
0
 
0
 
! Отговори
агент на ДС преди 16 години
И за 20-ти път "подвайствам" - тя е държавен служител,закон си има за тези неща! Ако беше папарашка снимка,аз пръв щях да заклеймя наглеца,обаче работата е друга,нали?!?
236
0
 
0
 
! Отговори
агент на ДС преди 16 години
Личен живот,казваш...Това не е личен живот,това е INTERNET!!! Тя сама си е сложила снимките в личния сайт. Защо се нарича личен,сама си отговори. Личния живот не е в Internet. Никой не печата плакати вече. А и е скъпо.
235
0
 
0
 
! Отговори
Северина Марковa преди 16 години
"дипломатката" - ***" и онези красиви епитети , които ползвате вие: "интилигентните" и "образовани хора" пример за съвременно общество на градация и успех. Безпримерна, красива ескалация на изразни средства. Съжалявам за пошлите и неграмотни коментари, които прочетох. Съжалявам за елементарното мислене. Съжалявам за завистта. Съжалявам за евтиния начин да се манипулира мисленето. Аз немога да коментирам " дипломацията" - не я познавам, не се и осмелявам. На всякъде по света - в онзи цивилизования, подредения хората имат личен живот и тук е момента да попитам, кои сте вие да осъждате и да оценявате нечий такъв! Познавам фотографията - тази е от най - добрите, разбира се, оценена от хора компетентни по темата.Мисля си, че много по- жалко за България е манталитета, мирогледа и възгледа за живот, а не личния живот на някои от нас..И само да попитам , ако възможно вас компетентните и моралните строители на съвременна България, владеещи шестте жергона на речта, кога ще погледнем най - напред себе си, а после около нас? Кога ще съдим себе си, кога ще се надминем ? Някога преди....Останалото е мълчание У. Шекспир