Доган завзе и Отманлий

Строители стягат сарая за лятото, общината пък щяла да проверява законността му
26 май 2008 10:41,
64
Доган завзе и Отманлий
Снимка: БГНЕС

Бургаският депутат Светослав Малинов обяви, че ДСБ настоява комисията за борба с корупцията да започне парламентарно разследване за притежаваните от Ахмед Доган имоти.

Заедно с обекта в Отманлий край Бургас, бяха посочени и имоти в Бояна, в с. Дръндър, община Суворово, SPA хотел „Орфей“ в Девин и хотел „Каза Домини“ в Рибарица.

По думите му, Ахмед Доган строи от няколко месеца луксозен палат в местността Отманлий край Бургас.

Обектът е преобразената бивша база на „Елкабел“, който преди това бе приватизиран от „Мултигруп“.

"Десетки работници стягат „Сарая на Доган“ за предстоящия летен сезон", каза тъмносиният депутат.

Обектът се пази денонощно от охранители от фирма „Саламандър“.

„Ще направим проверка на плажа в „Росенец“ и ако има нещо нередно – ще сигнализираме община Бургас за премахването на проблема и осигуряването на достъп“, заяви зам.-областният управител Георги Николчев.

Плажът в Отманлий не е отдаден на концесия, тъй като през последните години никой не е изявил желание да го стопанисва.

Частните плажове вече не са прецедент по Южното Черноморие и става все по-труден достъпът на хората до морето.

Парцелирането на брега и масовото строителство на тузарски вили и хотели включва и незаконно заграждане на ивицата. Глобата за това нарушение е от 2 до 24 хиляди лева.

По данни на областна управа в Бургаска област има 8 незаконни частни плажа, където хората или не се допускат от частни охранители, или им се събират пари за вход.

Такива ивици има във вилно селище „Елените“, морето е недостъпно и в района до комплекс „Етъра“ до Свети Влас, на „Дюни“, в къмпингите „Градина“, Златна рибка“, „Арапя“, „Китен“ и Крайморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
0
 
! Отговори
Сашо преди 15 години
СМЪРТ ЗА ДОАГАН!!!!!! ГАД ***,ДОЛНА
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
*** гад е тоя *** доган. Гнус ме е даже да му пиша името с главна буква. Няма ли поне един куражлия-българин да го гръмне тоя бе?
21
0
 
0
 
! Отговори
razsipnik преди 15 години
Костов е най-добрия вариант за България. Единственият, коойто разката фамилията на комунистите и ни откъсна от орбитата с Русия. Приватизира смешните и жалки комунистически заводи, с техника от времето на Флинстоун и неговата каменна ера. Докато Запада правеше телевизори с дистанционно, нашите бяха по 200кг. и за нищо не ги биваше. За разлика от анонимните комунисти, Костов не разруши а стабилизира рухналата икономика, запази печелившите предриятия и създаде модерна икономика от нов тип. Но най-голямата му победа беше, че накара тъпите и мързеливи комунисти с по 20 год. стаж, отново да заработят и да разчитат на себе си а не на държавата.
20
0
 
0
 
! Отговори
ligla преди 15 години
" Не е луд този , който яде зелника - луд е този дето му го дава "
19
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
18 гръмни се ! ***!
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хаха, че той Костов е 3-ри пъти по-лош вариант и от Доган. Да сменим Турчина с ***. Единия граби и застроява а другия разпродава държавата на безценица и прибира дивиденти.
17
0
 
0
 
! Отговори
доню донев преди 15 години
Доган е антикомунист и е лежал по затворите заради борбата си срещу Живков за да се радваме на демокрациа сега. Вие знаете ли какво е да лежите в затвор или лагер .Аз знам защото също съм лежал Пишете срещу Станишев и останалите юдеикомунисти.
16
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
които чистят мутрите? Няма ли кой да плати на един професионалист, че да думне Доган и някои негови хора и да спрат да грабят простата ни държавица. Ама хора, ние сме си виновни бе, какво чакаме още..... защо не излизаме на гражданска война бе, му..... заминаваме си ей, заминава си българския народ... РАЗБЕРЕТЕ ГО БЕ ХОРА.....!!!
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе да го оставим Доган значи, отдалеч си личи че и ти си от ДПС /ДС/ ,какво ти обеща Доган че така си го захвалил. Да прав си и в Европа го знаят вече как краде, изглежда ти живееш на Марс та заради това невиждаш....
14
0
 
0
 
! Отговори
Do 10... преди 15 години
...i da si kupish nqkakvi duvki... ;)
13
0
 
0
 
! Отговори
venci преди 15 години
Така е, като не гласуваме за Костов, комунистите и турците не само ще ни грабят, но и ще ни е-ат в г-за. Навремето Костов махна мутрите, сега ще трябва да маха и плажната мафия и Доган.В Костов е спасението.
12
0
 
0
 
! Отговори
krokodila gena преди 15 години
Оставете го да си строи човека. Нали ние му дадохме власт, сега сме ревнали. Ще заревем още по-силно не е далечен момента.Абе българи докога ще го траем този апаш, до кога ще се любуваме на грозната му мазна мутра? Дайте да се съберем читавите българи и да им строшим главите на управляващите. Ножа опира вече до кокъл.
11
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
от Анадола на долу - инек!
10
0
 
0
 
! Отговори
aaaaaaaaaaaaaaaaaa преди 15 години
Строи! Не събаря, и от вас не взима.Какво сте се замислили за Доган. На България му трябват 5 депутата като него не 50 и всичко ще се оправи. Не ви ли стига че той е единствения който пази суверинитета на страната и затова е уважаван вцелия свят.
9
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ОТМАНЛИИ, че то си е тяхно, беее! Какви са тези турски наименования, не мога да разбера!? Около Бургас все такива? Кога държавата ше промени това? А Доган си прави и строи каквото си иска - никой не го спира, той е превзел половината държава! Хак да ни е!
8
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Да печеля пари докато съм в него, или докато ми е в него - за дупе ли говорим?
7
0
 
0
 
! Отговори
бургазлия преди 15 години
Проверете и базата палат в парк Росенец . Същата пазвантите за същата казват че е на миньора .Дрън дрън че пляс.На брега на морето срещу ВМБ Атия пазванти от към морето и по суша идвал 2-3пъти годишно. До кога ще търпим да заграбват всичко чрез приватизационни сделки и прочие.Не е луд който изял зелника а който му го дал т.е. продажните управници -мекерета и дупедавци ***.....
6
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
да се игнорира тая *** и подобните нему калъфи!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Лакомията е психическо заболяване!!! Ината да седиш във властта - също! Напук да политикантстваш, да си правиш каквото искаш, без да се съпбразяваш нито със закони, нито с това колко жалък и нищожен изглеждаш отстрани, си е клиничен случай на поведение! Ноооо, всичко е до време! Всичко един ден си идва на мястото!e5g6
4
0
 
0
 
! Отговори
Kolega... преди 15 години
Da be ...vzemi i KAKAO BEACH da ti....posadq bor v posolstvoto....