Доган завзе и Отманлий

Строители стягат сарая за лятото, общината пък щяла да проверява законността му
26 май 2008 10:41,
64
Доган завзе и Отманлий
Снимка: БГНЕС

Бургаският депутат Светослав Малинов обяви, че ДСБ настоява комисията за борба с корупцията да започне парламентарно разследване за притежаваните от Ахмед Доган имоти.

Заедно с обекта в Отманлий край Бургас, бяха посочени и имоти в Бояна, в с. Дръндър, община Суворово, SPA хотел „Орфей“ в Девин и хотел „Каза Домини“ в Рибарица.

По думите му, Ахмед Доган строи от няколко месеца луксозен палат в местността Отманлий край Бургас.

Обектът е преобразената бивша база на „Елкабел“, който преди това бе приватизиран от „Мултигруп“.

"Десетки работници стягат „Сарая на Доган“ за предстоящия летен сезон", каза тъмносиният депутат.

Обектът се пази денонощно от охранители от фирма „Саламандър“.

„Ще направим проверка на плажа в „Росенец“ и ако има нещо нередно – ще сигнализираме община Бургас за премахването на проблема и осигуряването на достъп“, заяви зам.-областният управител Георги Николчев.

Плажът в Отманлий не е отдаден на концесия, тъй като през последните години никой не е изявил желание да го стопанисва.

Частните плажове вече не са прецедент по Южното Черноморие и става все по-труден достъпът на хората до морето.

Парцелирането на брега и масовото строителство на тузарски вили и хотели включва и незаконно заграждане на ивицата. Глобата за това нарушение е от 2 до 24 хиляди лева.

По данни на областна управа в Бургаска област има 8 незаконни частни плажа, където хората или не се допускат от частни охранители, или им се събират пари за вход.

Такива ивици има във вилно селище „Елените“, морето е недостъпно и в района до комплекс „Етъра“ до Свети Влас, на „Дюни“, в къмпингите „Градина“, Златна рибка“, „Арапя“, „Китен“ и Крайморие.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
stroi i hotel do Govedarci
62
0
 
1
 
! Отговори
Доброжелател преди 15 години
Няма нужда от обиди и квалификаций.Ако този сайт помага на органите и се съобразяват с мнението на хората,предлагам:да зе започне "Чисти ръце" ,първо от големците-еднакво,а не само когато се мразят еден друг или по поръчка.Желая здраве.
61
0
 
0
 
! Отговори
HArd Rock преди 15 години
Съграждани, не изпадайте в някои заблуждения- не само Доган краде - цялата така наречена политическа класа граби като за последно. Разбира се - съгласен съм, че бившите комунисти и настоящи "социалисти" и всички техни производни в това число и ДПС са на предната линия по разграбването на държавата. За да спре тоя хайдутлук е необходима партия на "твърдата ръка", която всички ние трябва да издигнем на следващите избори. Мисля, че има един проблем, който стои на по преден план от крадливите мераци на Доганчо - а именно разпада на националната идентичност и агресивната пропаганда на ДПС в смесените райони, която води до тотална дезинтеграция на определени слоеве от българското общество. Официален език в страната ни все още е българският, но това масово се погазва от така наречените български турци. ДПС следва неотлъчно заветите на Анкара за прокарването на първоначално културна, а след това и фактическа териториална автономия на някои области в страната ни. Наследница на една терористична организация, отнела невинни човешки животи, партията ДПС е основния проблем , с който гражданското общество трябва да се справи- а това ще стане след като се засили контролът при гласуването на избори, да се въведе задължително гласуване, премахване на двойното гражданство, насърчаване емиграциятa в Родината ни на бесарабските българи и разбира се - обявяване за противоконституционна (каквато си е) партията ДПС закриване на структурите й, съдебно преследване за всички, незаконно присвоили държавно имущество. Мерките са сурови, но крайно необходими за здравето на националния дух. Крайно време е да спрем да напорите за защита правата на измислени малцинства и да издигнем на пиедестал правата на отделния човек, живеещ в България, без оглед на етническото му самосъзнание. Време е всички ние да кажем стига на "либералния" модел на управление довел страната ни до трета национална катастрофа. Време е !!!
60
0
 
0
 
! Отговори
x преди 15 години
Tolkova li e trudno da se spre tozi tsiganin,Dogan.Na sledvashtite izbori nqma da go ima,no toi si oplete koshnitsata.Malko e trudno preselnitsite da glasuvat za nego
59
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Mluk ma 4elma,ia begai v Anadola i ne se obajdai nepodgotven
58
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
със стари к.-ви !Има филтър за такива думи във форума :-)
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе kole - костовисте - Няма да е Костов! - Ако още не си го разбрал!Нали знаеш приказката - "НОВ БАРДАК СЪС СТАРИ НЕ СЕ ПРАВИ"!
56
0
 
0
 
! Отговори
kole преди 15 години
И аз това се питам, докога комунистите ще ни бавят естественото развитие. Вече 16год./ изключваме управлението на Костов/ бившите комунисти и ченгета дърпат конците. И за да намразят хората демокрацията и пазарната икономика създадоха силовите групировки и източиха печелившите предприятия. Пуснаха слуха, че всички седесари са бивши комунисти и, че депутатите само се карат вместо да решават техните проблеми. Всичко това даде своя резултат. Но през 1997г. най-големия Костов дойде преобърна на 360 град. страната, напъха в миши дупки мутрите, но не ги довърши, защото това не е в нрава на демократите. Само за 4 год. България излезе и се превърна в регионален лидер. Благодарение на него пазарната икономика ликвидира зрелия социализъм и даде път на новите технологии и нови заводи. Старата и мършава комунистическа икономика беше реформирана чрез премахване на туморите в нея. През 1999г. само заради съмнения бяха уволнени 9 министри. Европа започна да ни отпуска средства по Сапард и ФАР. При тъпите комунисти Европа започна да ни спира тези пари заради огромната корупция и покровителстването на мафията от страна на вътрения министър и агент Гоце. Три години вместо да реформират те крадат, увеличиха 50но инфлацията и оставиха сумати хора без работа, изгонвайки чуждестранни инвеститори ит Добрич. Това са новите комунисти-социалисти. Прости та светят, като анонимния комунист. Те са като старите българи, които спират прогреса. Костов не само донесе прогреса, но и обнови България.
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Интересно, театърът сини комунисти срещу червени комунисти все още си има публика. Направо не е за вярване. Костов щял да разгони ченгетата и комунистите. Виц ли е това? Като, че ли нямаше цял мандат на разположение да го направи. Или му попречиха - ще кажат някои. Комунистите (червените комунисти за да няма объркване) сами спретнаха гадния номер на собствения си комсомолски кадър Виденов. Далеч съм от мисълта да му адвокатствам или симпатизирам (пази Боже) но от страх ли или нещо друго (ако някой си спомня) бавеше приватизацията? Явно е знаел какво следва. По някаква известна само нему причина я бавеше. Тогава беше модерен израза "налива пари в губещи предприятия". Не се замислихме толкова ли са губещи тия предприятия що толкова бързо ги разграбиха. И понятие си нямахме че икономиката служи и на нас - не само на собствениците на предприятията и е гарант за стабилността и развитието на държавата. Същата тази "приватизация" т.е разграбване (и за това ли някой ще спори) която видяхме и продължавахме да виждаме до днес. Отдавна е ясен сценария одобрен лично от Луканов за смяната на властта тогава. За театър разиграха и комедийната сценка масова приватизация преди това. Спомняте си нали - барикади стачки, сини ленти, командира, Надето, валяка, мими, бисеров, данчо ментата, м-р 10%, данчо китката соколов и хилядите знайни и незнайни лапачи от долния ешелон с тежко комунистическо минало. Сега вече отдавна са ни известни кои са и какви са. И аз скачах и аз вярвах разбира се признавам си. Но човек еволюира, нищо лошо няма. Допуснахме да ни увлече играта на кукловоди, служби и т.н. Кръгът възраждане, борци-шофьори-милиардери, генералски зетьове, фъфляка Беров. жената-мъж Инджова правителства на Мултигруп (те самите се наричаха така). Стефчо усмивката с многото дела (не за да го осъдят разбира се, а да го оправдаят ако случайно някой ден някой реши да го съди). Защо са по интересни Костовци за коментар? Ами ние червените комунисти си ги знаем. От тях друго не сме и очаквали.. Но от сините - от тях наистина очаквахме много. Декомунизация, лустрация, досиета, икономически растеж, национално обединение. Единственото което направиха (някой тук спомена за увеличаване на заплати) е да докарат тук МВФ който здраво ни стъпи на врата. Това е прочутата Костова финансова стабилност. За местна икономика, за съдебни реформи? Нищо. Каква е тази организация - който желае да се ограмотява, аз само ще кажа че никой нищо добро не е видял от тях. Това е причината днес (формалната) за ниските пенсии, заплати. Не решаваме ние а някой друг. Същия този Костов на който някои още се надяват, мълча като бит п. ст 4 години докато кукловодите изливаха тонове кал върху управлението му. Нито веднъж не защити себе си и съшартийците си. Защо ли? Просто такъв е бил сценария. Да оглави СДС а после да я докара до - ясно е до къде. Има ли лява партия? Няма - БСП е партия на олигарси. Има ли дясна партия? Няма. И какво има тогава. Има комунизъм драги. Еднопартийно управлен
54
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако българина се съгласи да взима мизерна заплата като на китаец или индиец от изнесените производства на тези компании, те ще направят и в България заводи за компютри, телевизори и джиесеми.
53
0
 
0
 
! Отговори
umen i razumen преди 15 години
Да га ев/Б/а, много *** и гнусни хора има по света. Питам и аз - защо пък нещо в Русия не се произведе, защо отиват големите компании все в Китай,Индия и Корея. Защо инвестииците отиват в Китай а не в Русия. Ако мога да попитам и аз -Защо гнилия капитализъм победи зрелия социализъм, защо при комунизма магазините са празни, а при гнилия капитализъм пълни. Е това не мога да разбера. Това явно само Костов го разбира.
52
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
И къде е произведен твоя телевизор, след като 99% от това което се продава в България е произведено главно в Китай (даже голяма част от GSM-ите се внасят от там - нищо че са от известни марки), след това слагам Корея, а сега вече има и изнесени производства за LCD телевизори и монитори на Samsung i LG - в Словения, Полша, Унгария....Или ако имаш някое - Sony - да не мислиш че е произведено в Япония? :-)Да не говорим за останалите компютърни части и лаптопи - които нашите фирми купуват на безценица от Китай - а тука ги продават на доста по-високи цени......
51
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Кой го роди и откърми Доган ?БСП/БКП и ДС.Погледнете цялото ръководство на ДПС - всички до един ченгета,доносници и комсомолски слагачи,деца на активни борци/крадци/.Затова се пазете - бутат ви срещу Доган,а системата да остане непокътната. Наливане на злоба срещу Костов - единствениия възможен разрушител на тази система.Това са стари ченгеджийски похвати и очакват да се хванете и да отклонят вниманието ви от истинските проблеми на страната, истинските престъпления и истинските престъпници.Много важно,че се делите на червени,сини,зелени и т.н.,всички страдате еднакво от беззаконието и разпада на държавата.По-важно е да посочите за себе си престъпниците ,които вече 64 години бутат България към пропастта и независимо от пристрастията си и преживяните огорчения от предателството на тези ,на които симпатизирате,направете единствено възможния избор - гласувайте за Иван Костов,доказалия се политик и управленец.Оказа се ,че той за 4 години изгради съвсем нова държава и вече 7 години следващите само говорят за неговите грешки и "престъпления",но нищо не променят и нищо ново не правят.Това значи,че не могат,не знаят и не искат да направят нещо добро за народа.Тогава нямат място в управлението на страната и във всякаква власт.Това трябва да го направим ние,ако искаме да заживеем като нормални хора в нормална държава. Само за пример - когат Иван Костов увеличи пенсиите и заплатите 10 /ДЕСЕТ/ пъти,то ги увеличи на сини ,червени,зелени и т.н.
50
0
 
0
 
! Отговори
prost преди 15 години
Абе тоя анонимен комунист много задръстен бил.Как за всички по-големи страни е изгодно да произвеждат GSM и TV, само за Русия не е изгодно. Ама то е така- тъпите безпартийни комунисти *** дават, шамар не дават. Но се нядявам, че лекцията която му изнесе Прогледналия ще го направи малко по-*** и ще отиде да гласува за Костов/ верно най-големия/.
49
0
 
0
 
! Отговори
Осман преди 15 години
Сус бре маскари!!!Гледайте си рахат-гяурлика и не се кахърете за сараите на Доган-ага!!!Не гледайте в канчето на султана!!!
48
0
 
0
 
! Отговори
kostovist преди 15 години
На изборите ДСБ и Костов ще вземат 10%. Дупе да ви е яко комунисти и ченгета, аман от безпартийни комунисти и развит социализъм. Абе анонимен къде е развития социализъм. Къде отиваш ти, може би при гнилия капитализъм и Костов.Който вярва печели. ДСБ е от тях
47
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Да Спиро - надявай се - тя надеждата посвледна умира....
46
0
 
0
 
! Отговори
Spiro преди 15 години
"Абе стига с тоя Костов! Ти сигурно си единствения човек в България който още не е разбрал че Костов е бита карта и ДСБ няма да влезе в парламента на следващите избори"Аааа, чакай, чакай, не бързай приятел. Нищо не се знае за изборите ...
45
0
 
0
 
! Отговори
КНК преди 15 години
Защо не си поръчваха през 1996г.Защото ги нямаше и въобще ги беше страх да помислят да дойдат у нас.Прав е ПРОГЛЕДНАЛ.замисли се върху това което ти казват.
44
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Абе стига с тоя Костов! Ти сигурно си единствения човек в България който още не е разбрал че Костов е бита карта и ДСБ няма да влезе в парламента на следващите избори!