"Не може да се самоубие с лявата ръка"

Емин Хюсеинов не вярва, че някога истината за смъртта на сина му ще излезе наяве, защото "те ще я замажат"
20 окт 2008 22:04,
62
"Не може да се самоубие с лявата ръка"
Емин Хюсеинов, баща на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Не може да се самоубие, и то с лявата ръка”, изрече през сълзи ден след погребението Емин Хюсеинов, баща на Ахмед Емин.

Той обясни, че синът му борави с дясната ръка и не може да се простреля с лявата.

Хюсеинов обясни, че за това съди по раната на главата на сина си.

"Куршумът отдето е влязъл и излязъл, оттам знам”, каза Хасанов.

Старецът каза, че никой от присъстващите на погребението лица не му споменал нищо за причината за трагедията.

"Питах, питах и те казваха, че нищо не знаят”, лаконично отговори бай Емин.

За предсмъртното писмо също не знаел нищо. Но като чул, се зачудил как три дни след това са го намерили.

Емин Хюсеинов не вярва и че някога истината за смъртта на сина му ще излезе наяве:

"Не вярвам! Те ще го покрият! Те ще го замажат!", отсече възрастният човек.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на този етап не могат да кажат дали Емин се е самоубил.

"Това ще стане известно, след като получим резултата от аутопсията и всички лица, които са били на мястото на инцидента, са разпитани", обяви говорителят на Софийската районна прокуратура Руси Алексиев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
0
 
0
 
! Отговори
kiko преди 15 години
Trebva da viknat KORISHO ot mestoprestaplenieto da nameri koi go e ubil.Nashite sledovateli nestavat za nishto ili se pravat na utrepani,a znaiat,no ne iskat da kajat.
40
0
 
0
 
! Отговори
Mimoza преди 15 години
Изобщо не вярвам във версията "самоубийство"! Изобщо! А и поведението на Доган е меко казано странно! Не странно, а стряскащо! Ако и това убийство не се разкрие - тежко ни - няма оправия и светлина в тунела. Мафията е окопирала всичко и всички. Жалко за нашия изгубен в мизерия и простотия живот и жалко за децата ни. Надежда няма...
39
0
 
0
 
! Отговори
Jeki преди 15 години
Има логика в това което казваш.
38
0
 
0
 
! Отговори
sokrat преди 15 години
Golemi *** ste we!!! Vseki misli versia za slu4aq ahhahaah tova e jiva prosta6tina! Nikoga nqma da razberete kakvo e stanalo i ot qd da umrete! Apak Dogan go boli dolnata glava za tova kakvo si mislite! Toi si jivee krotko jivoteca a vie si blaskaite prostite glavi s gluposti!
37
0
 
0
 
! Отговори
MenDOzZa- преди 15 години
Хммм ще напиша книга!
36
0
 
0
 
! Отговори
rumen221 преди 15 години
Битката на тиранозаврите Станишев и Първанов, за господство в държавата - продължава нормално... (това значи БЕЗ ПРАВИЛА!!!)След порадния удар на Станишев - разкриването на "къртицата" в ДАНС, последва удар на Първанов - разкрита бе "къртицата" в ДПС..., която от срам взе, че се "самоуби"...С какво обаче компроментираха тази "къртица" и какво бие на очи??? 1.Може би е случайно но, "самоубийството" на дясната ръка на Ахмед Доганов, дойде веднага след среща на мин. Миков с началника на *** - (службата за борба с наркатиците в САЩ)..., (само предполагам, че информацията за главните организатори на нарко-търговията и нарко-трафика през България - отдела за мръсни операции на ДПС, идва от САЩ, а не обратно, защото това би значело че "самоубийството" е работа на ЦРУ или Турските служби...!!!)2."Самоубийството е извършено в сграда, където оръжие има само "сейбията" А. Доганов!!!3. Странна информация извира от Полицията - първо нямаше свидетели, а после били разпитани... - нямаше предсмъртно писма, а след 24ч се "самонаписа"...и се появи в джоба на "самоубития"... - нямаше значение къде е станало "самоубийството", а и пеленаче в България знае, че мястото се "изолира" и докато трае разследването, никой не се допуска там... 4.Полицията трябваше да разпита собственика на имота , работодателя и прекия ръководител на "самоубилия" се - но това е едно и също лице - А. Доганов!!! ИЗВОДИ; 1.Явно, територията на Ахмед Догановите сараи, са неподвластни на българските власти и закони!!!2. НАЛИ ТОЙ Е МАНДАТОНОСИТЕЛЯ НА ВЛАСТТА В БЪЛГАРИЯ!!!- ТОЧНО ЗАТОВА СЪДЕБНАТА ВЛАСТ (СЪД, СЛЕДСТВИЕ, ПРОКУРАТУРА), ТРЯБВА ДА Е НЕЗАВИСИМА ОТ ИЗПЪЛНИТЕЛНАТА !!! Е ДА АМА НЕ Е!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Nima MVR se strahuva ot istinata?
34
0
 
0
 
! Отговори
Сребрин Жеков преди 15 години
и според мен коментар 17 е най-смисленият, със сигурност единственият човек който може да обикаля из сараите с оръжие е единственият той т.е. Доган. Наистина той според мен го е "очистил" собственоръчно, защото той единствен знае за тъмните му сделки и монополът който е създал. Колкото повече знаеш толкова по зле...
33
0
 
0
 
! Отговори
Сребрин Жеков преди 15 години
Според мен стареца е прав, че сина му не е възможно да се е самоубил с лявата ръка, но ще видите че до няколко дена ще излезе на яве доказателство ,че емин е бил "Левичар" дори и да не е...
32
0
 
0
 
! Отговори
розата преди 15 години
На всякъде в пресата пише, че огнестрелната рана е била в дясното слепоочие, а пък бащата казва, че е в лявото!Ха сега познайте кой лъже и кой маже!?!Чудно ми е още защо до сега не е потърсен за разпит лидера на ДПС, в чийто сараи е станало всичко това?Защо се крие или гузен негонен бяга!?!Мисля, че е логично да бъде потърсен веднага след инцидента и като лидер на партията, и като собственик на сградата и въобще!Какво прави МВР защо спи или работят по поръчка само и сега така им е наредено да са пас!?!Тази работа смърди от далече и това го знае всяко хлапе!Само-Убийството със сигурност не е планирано според мен, а е извършено в момент на импулсивност.Иначе нещата щяха да бъдат изпипани, каквито в момента не са!Всичко води към един човек и с поведението си той потвърждава съмненията!Мисля, че всеки лидер би излезнал с изявление и съболезнования за случилото се, но тук нямаме такова нещо има мълчание и тишина, никой нито е видял, нито е чул нещо!Пълна мистерия!
31
0
 
0
 
! Отговори
men преди 15 години
все пак Доган не е чак такъв ***, че да си убива хората в собствената къща, все до толкова има мозък, че да измисли нещо автентично, ако е той. кой знае кой бизнесмен е бил настъпен по мазола от Емин или прецакан в разпределението на баницата
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От всички коментари само версията на номер 17 ми се вижда истинска.Много бързо е станало убийството и не е обмислено за това говори писмото.Направете психопортрет на убиеца- така по лесно ще бъде разпознат!Има свидетели- ама смее ли някой да говори!Мафията не прощава!Дано всичко излезе на светло иначе това ще бъде поредното доказателство че България е държава на мафията и нищо няма смисъл,щеспрат и чуждите инвестиции и проекти/ще стане като евр.фондове/.
29
0
 
0
 
! Отговори
петър преди 15 години
Едва ли е самообийство. Това прилича на :" На съда всичко е ясно , да влезе убития!"
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма да узнаем!
27
0
 
0
 
! Отговори
BG преди 15 години
"След като заинтересовани лица явно самообесиха видният експерт по съдебна медицина проф. Стойчо Раданов, доказал най-правдоподобната и неудобна за властите и за един бивш вътрешен министър версия около зверското убийство на сестрите Белнейски, падна прострелян и Ахмед Емин - шефът на кабинета на Ахмед Доган. При това - в Боянските му сараи. "цитат от в. АТАКА
26
0
 
0
 
! Отговори
X преди 15 години
Ако е вярно, значи е убийство, ама не политическо. В мафията често някой дава фира... Дали е за добро - не знам обикновено оцелява по-наглия мафиот при такива схватки.
25
0
 
0
 
! Отговори
........... преди 15 години
imam 4uvstvoto 4e sedim i gledame latino serial i komentirame i mai ne osaznavame 4e tova e na6ata darjava i na6iq jivot i do kato ostavqme 6epa psihari da ni rakovoidqt 6te sme zle vaob6te ne me interesuvat ako 6te da se izbiqt vsi4ki o6te po dobre no lo6oto e 4e nie spim........
24
0
 
0
 
! Отговори
GB преди 15 години
Не само с лявата ръка ами и с крак може да се застреляш! Достатъчно е някой да ти го държи и помага! По този начин може и с няколко куршума да се застреляш, че и от различни посоки за по-сигурно!
23
0
 
0
 
! Отговори
007 преди 15 години
Има и такива,които се самоубиват с 3-4 изстрела в главата...Какво има да се чудят ляво или дясно-така му е било удобно!
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
винаги попада сам в капана.Та и доган - не е трудно да се разчетат престъпленията по лицето му. Не му е за първи път - ами вагона за майки и деца?