"Не може да се самоубие с лявата ръка"

Емин Хюсеинов не вярва, че някога истината за смъртта на сина му ще излезе наяве, защото "те ще я замажат"
20 окт 2008 22:04,
62
"Не може да се самоубие с лявата ръка"
Емин Хюсеинов, баща на Ахмед Емин. Снимка: БГНЕС

"Не може да се самоубие, и то с лявата ръка”, изрече през сълзи ден след погребението Емин Хюсеинов, баща на Ахмед Емин.

Той обясни, че синът му борави с дясната ръка и не може да се простреля с лявата.

Хюсеинов обясни, че за това съди по раната на главата на сина си.

"Куршумът отдето е влязъл и излязъл, оттам знам”, каза Хасанов.

Старецът каза, че никой от присъстващите на погребението лица не му споменал нищо за причината за трагедията.

"Питах, питах и те казваха, че нищо не знаят”, лаконично отговори бай Емин.

За предсмъртното писмо също не знаел нищо. Но като чул, се зачудил как три дни след това са го намерили.

Емин Хюсеинов не вярва и че някога истината за смъртта на сина му ще излезе наяве:

"Не вярвам! Те ще го покрият! Те ще го замажат!", отсече възрастният човек.

По-рано днес от прокуратурата обявиха, че на този етап не могат да кажат дали Емин се е самоубил.

"Това ще стане известно, след като получим резултата от аутопсията и всички лица, които са били на мястото на инцидента, са разпитани", обяви говорителят на Софийската районна прокуратура Руси Алексиев. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


62
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
nyama oficeri,generali...vsichki sa boici i UBIVAT
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
bravo 12 i 13
19
0
 
0
 
! Отговори
Kolega.. преди 15 години
Leka mu prust... na choveka Vupreki, che e MAVAR a te ne sa mi mnogo simpatichni... Moqt komentar za sluchkata s pismoto i "golemite muje" s boltove na ramenata e: TUPIS COUNTRIES... Obiknovenno tova e stila na "mujete v uniformi"... PANIKA, i gurmene na POSOKI... net cheloveka - net problema... DA ama NE... toq put shte stane i net GAZOPROVOD... i net CASH... i net BG.... a princeskite ot MINI Cooperi otnovo v karuchkite i tramvajchetata... BRVO, EVALATA, AFERIM .. G-da GENERALI, OIFICERI, POLICAJ i Vojnici.... - V PAGONI... male lee, V PAGONI male lee.. te sa s dve kracheta, male lee...i edno rezervno OLE LEE.... ;)))
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
В началото на септември неформалният лидер на ГЕРБ Бойко Борисов се весели два часа на сватбата на племеницата на Ахмед Емин - Мелис Джини. На сватбата кумувал шефът на "ЛУКОЙЛ България" Валентин Златев, който от няколко години стопанисвал елитното ловно стопанство в горите на община Венец. Оказа се, че покойният началник-кабинет на ДПС е чичо на булката Мелис Джини. Младоженецът пък бил син на най-верния човек на Валентин Златев в региона - Бейзат Яхя. Според информациите, столичният кмет долетял на събитите на борда на частния самолет на шефа на "ЛУКОЙЛ". Столичният кмет се весели на празненството на сина на ДПС активиста в Шумен Бейзат Яхя на 5 септември. Сватбата на депесарския син - лесничея от дивечовъдната станция "Паламара" Илтер Бейзат и финансистката от шуменската разплащателна агенция Мелис Джини, се превърна в цяло събитие - толкова голямо, че даже столичният кмет отиде да поздрави младоженците.Според Борисов, той бил поканен да присъства на сватбата лично от младоженеца, баща му и от кума Валентин Златев."Може би Бойко Борисов е мислел, че Ахмед Доган ще бъде там. Сигурно е търсел повод да се срещне с него - за какво иначе да ходи", така депутатът от ДПС Рамадан Аталай коментира Борисовия воаяж до Шумен.На празненството 400 ВИП сватбари купонясвали в ресторант "Пети километър" край Шумен. Кристина Димитрова, Орлин Горанов, Ивана, Берковската духова музика, Богдан Томов и Краси Радков веселили до зори политици, мастити бизнесмени, съдии и шефове на ведомства от цяла България.
17
0
 
0
 
! Отговори
az преди 15 години
Убийство или самоубийство. По скоро първото. При самоубийството не пасват няколко неща.Първо този е достатъчно умен и интелегентен човек със семейство и три деца. Със сигурност би си дал сметка, че ако се гръмне имено в там ще натопи партията си и партона си, същевременно няма да може да ръзчита помощ за семейството. Така че ако толкова е искал да се гърми и то предумишлено (защото си е подготвил както твърдят писъмце) значи си е дал сметка за всичко и щеше да се гръмне някъде другаде.Обикновено убийство? Едва ли. Ако е трябвало да го гърмят по поръчка щяха да го гръмнат някъде другаде или да загине при катастрофа или друг нещастен случай.Най-вероятната версия поне според мен е, че го е гръмнал лично Доган в пристъп на гняв. Просто нещата така се връзват най-добре. Няма подготовка, налице е стихийност и убийството е на най-неподходящото място. А едва ли в сарайте на Сокола някой друг освен него може да се разхожда свободно с оръжие.
16
0
 
0
 
! Отговори
hmmm преди 15 години
prosti,tarpelivi...kakvi sme
15
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
нищо няма да стане и никой няма да намерят защото господарите на Света САЩ имат нужна от национални предатели като ДПС. Имат интерес европа да се ислямизира, да се създават конфликти. *** на тях им все едно важното е да са във власта. Всичко е разработено от турската МИТ и ЦРУ. С помоща на български еничари.
14
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
ni6to nema zna4enie ve4e,koi,kogo,no do koga be horaa
13
0
 
0
 
! Отговори
haho преди 15 години
niama li koi da go toia *** dogan,i sled tova da go obesiat na 6ipka s po4esti
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето сега сокола я загази яко....
11
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ESTESTVENNO CHE DA GO UBILI, I UBIEZA E DOGANKA.
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
дали се е самоубил или са го гръмнали?!? все тая не е ли? нито ще намерят някой отговорен нито ще го търсят.
9
1
 
0
 
! Отговори
муспи преди 15 години
Защо Соломон Паси не го лови куршум, Итцак също, Ахмет, Филип, Симеон и цялата ложа - странно природно явление? Да не би всички убийства у нас да са заказани?
8
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Браво бе, цели 2 дена му съчиняваха предсмъртното писмо....
7
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Na dolniqt red sa publikuwani 4asti4ni snimki na trimata glupaci ot Бъл-Груз-Hес, ha ha ha
6
0
 
0
 
! Отговори
an преди 15 години
a ako te streliat
5
0
 
0
 
! Отговори
дед поп преди 15 години
Щом е левак значи е с лява резба и станишката е такъв значи всичко е планувано!!!ЖАЛКО ЗА ЧОВЕКА
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ако ти боравиш с дясната ръка, хвани един пистолет -играчка с лявата, и ще видиш че не е същото.Навика си е навик, даже и пред смъртта.Според мен трябва по-скоро да разпитат Доган, и то на голо, докато не са изчезнали синините по него, не са зараснали раните...Но бас ловя, че той ще е разпитан чак след месец, до когато даже и пластичен хирург може да му извикат.
3
0
 
0
 
! Отговори
nomer 1 e prav-amati преди 15 години
ba6tata e prav,ama onia nali sa si levazi,ta ...pak se obarkaha
2
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Кат шсе стреляш дали с ляво или с дясно - нема значка