Депутатите отново опасани от кордон

Днес е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози
16 яну 2009 08:39,
92
Депутатите отново опасани от кордон
Снимка: БГНЕС

Цяла нощ и в ранната сутрин сградата на парламента е плътно предпазена от метални ограждения.

Огражденията пресичат средата на градинката между Народното събрание (НС) и Софийския университет "Свети Климент Охридски".

От страна на бул. "Цар Освободител" е до пътното платно, което затруднява гражданите, които в ранния час отиват на работа или на училище.

Те трябва плътно да вървят до огражденията, застрашени от минаващите автомобили, или да пресекат не на определените за това места.

Днес  е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози.

В Народното събрание ще се проведе парламентарният контрол, по времето на който първи ще отговаря на депутатски въпроси премиерът Сергей Станишев. 




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
perekly преди 15 години
...,та в тоя ред на мисли , едни се опитват да 4яхнат народното недоволство , а други да "застанат " зад народа , като демонстративно напускат парламента!Хора , МИСЛЕТЕ , този протест не е политически!Искаме тези които управляват и които ние избираме да работят , да не крадат и да уважават реда и закона. Без значение от коя партия са. Сидеров като е толкова принципен защо не напусна преди година , а сега , когато има протести и изборите "чукат" на вратата? МИСЛЕТЕ! Иначе същите некадърници пак ще се върнат там!Не допускайте номера от селска вечеринка да ни замазват очите!Протестът е ПРОТИВ всички намиращи се в управлението , а не за смяна на партия или личност!
10
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
сега на тези избори, хора, гласувайте!!! ТО НЯМА ЗА КОГО, но ГЛАСУВАЙТЕ - недействителни, за да не преразпределят гласовете и да отидат в полза на комунитсите, турците и другите подобни кръвопийци!
9
0
 
0
 
! Отговори
М.Н. преди 15 години
Че то останаха ли депутати...
8
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Не ,комунистите направиха най голямата грешка ,като биха 16 годишни деца ,и целият български народ видя това ,тепърва целият политически елит ще носи последствията ,защото това е държава на злото и депутатите го доказаха
7
0
 
0
 
! Отговори
тръпнем,значи преди 15 години
Отпред протестират,вътре-"парламентарен контрол"!Егати сбърканата история...
6
0
 
0
 
! Отговори
българка преди 15 години
БЛАГОДАРЯ ОТ СЪРЦЕ! Слава Богу, че не всички български интелектуалци са млъкнали завинаги, потънали в депресии, обезверени или в другата крайност - безкрайно заети в търговията си и с обикаляне из страната. Искам да съм в София, за да бъда на площада пред Народното събрание, а не в службата си. Щом не бях там вчера и онзи ден, значи нямам право да съдя нито едните, нито другите. Моля се младите хора на България да не се поддадат на повсеместната кампания за обезсмисляне на протеста, моля се да не бъдат обезверени, както много искат сега нашите управляващи, за да си запазят пак удобните кресла. НАПЪЛНО ПОДКРЕПЯМ ПРОТЕСТА, ЗНАМ, ЧЕ ТОЙ Е И ЗАРАДИ МЕН И ВЪПРЕКИ ЧЕ СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО НИКЪДЕ ДА НЕ СЕ ПРОЧЕТЕ И ВИДИ ЗА КАКВО Е ТОЙ!
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
с полицейската агресия, "бомбата", арестите и последвалите ги "декларации" :( постреснаха хората. Гадовете не се предават лесно! АТАКА и Сидеров ме изкефиха - напуснаха парламента, защо всички от опзицията не го направят пък да видим???
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 15 години
"Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози." Че вчера кои протестираха???Егати тъпотията.
3
0
 
0
 
! Отговори
Добро утро преди 15 години
Абе нещо не се надъхах - звучи ми изтъркано вече. Се нароиха един куп подобни творения напоследък - и от едната, и от другата страна
2
0
 
0
 
! Отговори
Добро утро преди 15 години
Добро утро. Айде пийте по едно кафе и да почваме да се храниме :)))))))
1
0
 
0
 
! Отговори
Айнщайн преди 15 години
Аз искам да питам нещо, че се присетих.Нали имаше едни *** дето одеха с камъни и дърве по едно време и казваха"ще и трепем сите българи".Тогава еничарите на тройната коалиция ги гледаха и се пулеха.Ако оня ден се викаше "ще ги трепем сите депутати", колко още щяха да са арестуваните.Информирам се просто.Айде няма ли да проверите ушевите отде пиша?Пардон нали вирус ви гътна которите.