Депутатите отново опасани от кордон

Днес е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози
16 яну 2009 08:39,
92
Депутатите отново опасани от кордон
Снимка: БГНЕС

Цяла нощ и в ранната сутрин сградата на парламента е плътно предпазена от метални ограждения.

Огражденията пресичат средата на градинката между Народното събрание (НС) и Софийския университет "Свети Климент Охридски".

От страна на бул. "Цар Освободител" е до пътното платно, което затруднява гражданите, които в ранния час отиват на работа или на училище.

Те трябва плътно да вървят до огражденията, застрашени от минаващите автомобили, или да пресекат не на определените за това места.

Днес  е третият ден на протестите. Очаква се да се включат студенти, млекопроизводители и еколози.

В Народното събрание ще се проведе парламентарният контрол, по времето на който първи ще отговаря на депутатски въпроси премиерът Сергей Станишев. 




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


92
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
Българка преди 15 години
http:// .dnevnik.bg/show/?storyid=615519
30
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Рапорт даден--Рапорт приет,,,,,,,,,,Приет си в комсомола
29
0
 
0
 
! Отговори
ние преди 15 години
ОЛАФ пак уличи България в масови нарушения по САПАРД16.01.2009 07:32
28
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Трябва да бъдат представени списъци с участниците в протеста в централата на БСП.Участниците садължително трябва да носят със себе си лична карта,кръщелно св. и членска карта за членство в Партията.Приятен ден.
27
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Според мен народе вече не е мънкащ и слаб ,,,достатъчно е всеки ден да има протест и депутатите да четат лозунгите в които е написана народната любов,,,,,и рано или късно ще се изнервят и ще направят нова грешка.Важно е Европа да види какво се случва в страната наречена мафия или клозет
26
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
К'во ги пазите толко тея калъфи ?
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Хора не се косете,няма да има протест,а една разходка до прозорците на депутатите,все пак и те имат нужда от народна серенада от патриотични песни,които им втръснаха до-гуша,ами то и спряха да го излъчвчт директно-защо...губене на време и пари аз казвам,че Страхът ни докара до просешка тояга никой не ни е виновен-страхлив и мънкащ народ,слаба и фуклива държава...
24
0
 
0
 
! Отговори
Садам преди 15 години
Предлагам заседанията на парламента да се провеждат в някоя казарма където ще са пазени от воените които и без това дават наряд ! Вместо в центъра на СОФИЯ да ангажират толкова много полиция която да бие жени и деца !Тия ПОЛИЦАй около парламента ми приличат шпиц командите от СС които съм гледал по филмите нека някои пусне филм от онова време да си спомнин защото другарите са забравили откъде тръгнаха как застрелвха жандармери преди 9.9.1944гАма това време отдавна мина те са на власт и не си спомнят!
23
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Верно брат, иначе трябва да го снимат от разстояние понеже от близо няма да влезе целия в кадър...
22
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вчера станахме свидетели на масови побои срещу невинни граждани. Полицаите бяха повече от протестиращите и с голяма смелост налагаха деца и възрастни хора. Защо не са толкова смели с престъпниците?! Най-вероятно защото играят в един отбор. Лошо е да се бият протестиращи, а още по-лошо е да се бият деца! Самите полицаи наскоро протестираха, защото бяха недоволни от управниците ни. Нормално бе вчера да заловят само агресивните протестиращи, а всички останали да бъдат оставени на площада пред парламента. Беше редно полицията да се присъедини към протеста на народа, като част от него, а не да служи като средство за борба на управляващите над народното недоволство, протест и желание за тотална промяна! Срамно е подобни хора да отговарят за нашата сигурност! Още по-срамно е, че Миков се гордее с тях и не го досрамя в национален ефир да поздрави своите момчета за добре свършената работа. Вчерашният ден беше позорен за българската полиция, а родните депутати заслужават похвала с риск за живота си останаха да пазят Парламента! Защо полицията не арестува групата провокатори, които хвърляха срещу тях железа и лед - страх ли ги беше или и те бяха с тях! Май полицаите се идентифицират с провокаторите! Затова Миков разправя навред, че полицията е постъпила правилно! Срамота! Всеки може да посегне на дете или възрастен човек, още повече ако си въоръжен до зъби. Но да поощряваш подобни постъпки и да се гордееш с това, че си набил по-слабия на нищо не прилича. Вчера бе поредната подигравка с българите полицията би невинни деца и възрастни хора, а депутатите, кацнали на прозорците, залагаха кой ще победи!
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Другарчетата много ги е страх от "народната любов"
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
ББ /наричайте го както искате, биг брадър, бойко борисов и т.н./ беше в заговор с червената *** за да разпръснат протеста. Видяхте ли го сега колко струва този мушмурок. Гласувайте за ГЕРБ и ще гледата на живо екранизацията на книгата на Оруел "1984"
19
0
 
0
 
! Отговори
rekushet преди 15 години
на фургони край пътя и в бунгалца на колела за да бачкат и да правят нови пътища широки и хубави ..... дължат ни го :) :) :)
18
0
 
0
 
! Отговори
Един луд преди 15 години
Ами като се замислим България върви на автопилот ,така че и да няма политици е едно и също,, има 240 депутата които гласуват закони и мислят как по бързо да си напълнят джобовете ,,прокуратура която осъжда само кокошкари ,,полиция която не разкрива престъпления а работи за мутрите и главната и задача е да бие майки с деца и млади хора под 18 и т.н.
17
0
 
0
 
! Отговори
Хаус преди 15 години
На тебе пак ще ти снимат личната карта, не се притеснявай :))))))))))
16
0
 
0
 
! Отговори
protest преди 15 години
В НИКОЙ СЛУЧАЙ КОМУНИСТИТЕ И ТИЯ ОТ ДПС НЕ БИВА ДА БЪДАТ ПРАЩАНИ ПО ЗАТВОРИТЕ .... ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ КРАДЦИ НА ЗА ДА СТРОЯТ ДОЖИВОТНО ПЪТИЩАТА НА РОДИНАТА.... ЗА ДА СИ ГИ ГЛЕДАМЕ ВСЕКИ ПЪТ КОГАТО МИНАВАМЕ ПОКРАЙ ТЯХ А И ТЕ ДА ВИЖДАТ КОГО СА СЕ ОПИТВАЛИ ДА ОГРАБВАТ
15
0
 
0
 
! Отговори
2 и 3 преди 15 години
Абе, Днес.бг, защо триете мненията на хората ????????Между двете мои мнения имаше линк към един материал.
14
0
 
0
 
! Отговори
Снежка преди 15 години
Стига сте протестирали за глупости, ами си измислете някакви реални искания, а не предсрочни избори. За какво са ви, след като така или иначе след 3-4 месеца ще има редовни. Май на протест да се намирате. Искайте например мажоритарен избор, поне нещо полезно. Останали 3-4 месеца и се сетихме да протестираме и да искаме промяна в съдебна система, здравеопазване и т.н. Просто при нас важи лафа - Сетила се Мара, га да се побара!
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Снощи казаха, че вчера снимали личните ни карти, а днес ушевите ще ни мерят п.ишките :)
12
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Умората е най-добрият съюзник на тези в парламента, упорството на протестиращите е най-големият им страх. Кой и кое ще надделее?