ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново

Арестуваха кмета и учител, проповядвал и заставял деца да ходат забрадени на училище
16 мар 2009 09:14,
170
ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново
Забрадени ученички в Рибново. Снимка: БГНЕС

Антимафиоти от ДАНС са арестували кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя по радикален ислямизъм в селото Мурат Бошнак.

Срещу двамата има образувана прокурорска преписка за изповядване на религия и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

Името на кмета Ахмед Башев беше изнесено от Комисията по досиетата при публикуването на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.

Башев е роден на 22 януари 1964 г. и е вербуван от ст. лейтенант Владимир Трендафилов на 26 май 1988г. (в разгара на възродителния процес - бел. ред.) за секретен агент с псевдоним Манол.

Съществуват документи за донесения с неговия подпис.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани.

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него, вместо с господин, с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пълни глупости пишете, те ДАНС ако можеха нещо да направят нямаше да дремят до сега и да чакат появяването на тези двамата по телевизията. Никъде в нормалния свят службите не работят така.
50
0
 
0
 
! Отговори
Jordan_13 преди 15 години
Просто ги приемете като част от нашето мултиетническо общество.Ще свикнем с тях и но проблем.:)-------------------------------------- ---------------------------------------Боже, Боже, какви и промити еврейски мозъци, пишат тук. Щял да свикне. Но ние нема да свикнем. БЪлгария на Българите. Който е турчин у Анадола. Пример - тъмръшлии.
49
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не че съм симпатизант на АТАКАНо, те първи започнаха да говорят за това.Още по изборите за Евро депутати те бяха пуснали един филм "Планът "Баязид" и там говореха точно за това , но никой не му обърна вниманиеБил съм в това село Сърница и да ви кажа , ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЕРИОЗНО.Там църква няма , всички ходят облечени все едно е 16ти век в Османската империя , навсякъде има плакати на ДПС....Да не стане нашата работа в Родопите като работата на Сърбите в Косово...
48
0
 
0
 
! Отговори
14. преди 15 години
КОМЕНТАРА Е ЗА 34.
47
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
напингвинитеичалматитемаймуни!
46
0
 
0
 
! Отговори
от 14 преди 15 години
Абе няма такова нещо,ислямизация.Мюсюлманите се молят на аллах,а ний християните на нашия господ.И между другото бог е един,но го наричаме с различни имена.Кво ви дразни,че те са набожни,а вий хич не сте.И с години не влизате в църква,нито у дома се молите.Хората имат право да изповядват религията си както им предписва Корана и другите им религиозни книги.Джамиите са много,щото са много и вярващите мюсюлмани.Защо са ни много църкви като няма хора в тях?Има вярващи-има молитвени домове.Няма вярващи-не се строят религиозни сгради.Да не искате да заковем вратите на църкви и джамии като по живково време? А забулването е въпрос на мода,някога са режели панталоните с тесни крачоли и късите поли.А сега се приемат.Същото е с фереджетата.Просто ги приемете като част от нашето мултиетническо общество.Ще свикнем с тях и но проблем.:)
45
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
...ей *** не ми пиши тука от партийния кабинет, ще ти кажа аз на кого да вярваме или не! Нали видяхме колко струват това карабащисано правитеслтво!
44
0
 
0
 
! Отговори
Карина преди 15 години
кажи на началството, че не проявява никакво въображение, много плоско, да се понапънат малко.До кога по поръчка бре, за това ли ви плащаме високите заплати.
43
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
Атака идва!
42
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
36-тия, Сидеров насажда страх и ужас сред такива като тебе, за да се докопа до властта. Не вярвай на всичко, което Сидеров казва и не се страхувай чак толкова много.
41
0
 
0
 
! Отговори
Карина преди 15 години
ДАНС няма данни за да започне действия. Явява се Явето отправя публични обвинения, размахва листи с някакви доказателства, дава му се нужното медейно присъствие и ето ти го законния повод да действат. Така срещу всеки неудобен могат *** после доказвай, че нямаш сестра.Защо ДАНС не действа така бързо, когато друг изнесе данни и не само това не се случва, ами почва оплюване и медийно затъмнение.
40
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
37-мия, Сидеров насажда страх и ужас сред такива като тебе, за да се докопа до властта. Не вярвай на всичко, което Сидеров казва и не се страхувай чак толкова много.
39
0
 
0
 
! Отговори
;-) преди 15 години
Най после се появи някой който като Волен Сидеров а именно Яне Янев да направи опит да спре корупционните схеми да спре ислямизирането на българия и Сидеров и Янев ги плюят всички медии. Докато ги плюят ще е ясно че борбата за България продължава! Дано направят съвместно управление защото тея от герб са поредните царисти. Ще измамят народа а той и без това яката го е закъсал. Това правителство отново го ограби. Винаги когато БСП са на власт народа обеднява. А оня Иван Костов пак се готви за властта дано не събере и 2 процента на изборите защото е американска пионка. герб са същата работа. Айде най после политиката на България се обърне към Русия. Там е сигурния пазар. Може да се изнася много. Селскостопанската продукция на цяла България нама да стигне да захрани пазара на Москва. Дано се вразумят нашите политици че почна да му писва на народа.
38
0
 
0
 
! Отговори
finbel.blog.bg преди 15 години
мдаа, дано има някакви действия в правилната посока.
37
0
 
0
 
! Отговори
Карина преди 15 години
ДАНС погна неудобните на ДПС управници.Кметът печели на първия тур с 55% срещу кандидата на ДПС, действията срещу него за и предупреждения за всички останали. Такива пробиви ДПС трудно преглъща.Освен това помаците се опитват да надигнат глас и да не се подчиняват на активистите на ДПС, които ги мачкат безугледно.да сте видели действия срещу хора на ДПС и БСП
36
0
 
0
 
! Отговори
viovioi.blog.bg преди 15 години
В целите Родопи т.н.ловни дружинки се въоръжават не само с ловно оръжие, а и с бойно???!!! Идеята на тези проповедници е да създадат добри и верни войници на радикалния ислям за деня в който с помощ от вън(визира се Турция и други ислямски държави) ще създадат Турско-ислямски Протектурат и ще го отцепят от територията на България. Деня в който 70 милионна Турция влезе в ЕС ще е края на нашата държава. Защото и без друго сега турски фирми работят почти всички важни държавни поръчки(даже и новия участук от метрото) , а представяте ли си каква масова инвазия на турски капитал, религия и *** ще залее държавата ни. И без друго вчера Премиера гордо обяви Созопол и полуострова на бившото военно училище за Турска територия. Ще бъде общинска собственост - така ли? А от общинска на "търг" и в ръцете на Доган. И Созопол ще се превърне в турски бунар, а училището в луксозен спа-център в който да си правят срещи турските мафиоти-милионери. Стани,стани юнак балкански ОТ СЪН ДЪЛБОК СЕ СЪБУДИ!!!!!
35
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Естествено, че всичко е за пари ... от арабските държави идват пари от ислямистки групировки, които целят точно това - да разделят европеиските народи. Тук пък има едни ходжи, за които исляма е бизнес. Лошото е че обикновените хора падат жертва на тези неща.
34
0
 
0
 
! Отговори
Симето-Хасанчо преди 15 години
Няма ислямизация в България, няма забулване, няма потискане - такава чиста искреност звучи от двамцата. А минаретата на построените през последните десетина години над 2000 (ДВЕ ХИЛЯДИ) ДЖАМИИ в една само малка част от християнска България са просто КОСМИЧЕСКИ АНТЕНИ на конгресни, учебни и научно-изследователски центрове за общуване с извънземното. ВЕРВАЙТЕ МИ, ВЕРВАЙТЕ МИ, ВЕРВАЙТЕ МИ!
33
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Ето до къде се стигна с ВАШИЯ Етничски толеранс... Видяхте ли... Да им дадем права, да не ги делим, да сме присъщи с проблемите им. Само не ми зяпайте че не всички са такива. Турчина си е турчин. Най-хубавия турчин е мъртвия! Писна ни на всички да им търпим наглото поведение. Вече ако има кажеш нещо, почват да се перчат че ги обиждаш на верска основа. Прекалиха и то много. Който се чуства турчин да си ходи в Турция. Тук е България, достатъчен жест е, че сме ги оставили да живеят в милата ни Родина. Всичк иса българи тук. Който не е, да се маха. Границите са отворени. Но да наглеят тук и да прдприемат такива действия... О не, това е НЕТЪРПИМО!!!
32
0
 
0
 
! Отговори
ХАЙДУТИН преди 15 години
ДАЙТЕ МИ ТИЯ ДВАМАТА АЗ ЩЕ ГИ СЛОЖА НА ДРЪВНИКА И ПОСЛЕ В ТЯХНА ПАМЕТ НЕКА ИМ ПОСТРОЯТ ЧЕШМА