ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново

Арестуваха кмета и учител, проповядвал и заставял деца да ходат забрадени на училище
16 мар 2009 09:14,
170
ДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново
Забрадени ученички в Рибново. Снимка: БГНЕС

Антимафиоти от ДАНС са арестували кмета на община Рибново Ахмед Башев и учителя по радикален ислямизъм в селото Мурат Бошнак.

Срещу двамата има образувана прокурорска преписка за изповядване на религия и подбуждане на национална вражда и религиозна омраза.

Името на кмета Ахмед Башев беше изнесено от Комисията по досиетата при публикуването на сътрудниците на службите, кандидати за кметове и общински съветници.

Башев е роден на 22 януари 1964 г. и е вербуван от ст. лейтенант Владимир Трендафилов на 26 май 1988г. (в разгара на възродителния процес - бел. ред.) за секретен агент с псевдоним Манол.

Съществуват документи за донесения с неговия подпис.

В началото на март Dnes.bg ви съобщи за потресаващи случки в благоевградски селища, където живеят българомохамедани.

Рибново, Община Гърмен

Директорът на училището Феим Иса е установил пълен диктат над учителския колектив и насилствено заставя учителите да ходят с облекло, което да не е светско.

Настоява учителите да насърчават ученичките да ходят със забрадки и арабски носии.

Директорът подкрепя действията на Мурат Бошнак, представен и назначен от него като учител по религия, който задължава родителите насилствено да подписват заявления, че искат техните деца да изучават задължително избираем предмет (ЗИП) – ислям.

Бошнак настоява децата да се обръщат към него, вместо с господин, с ага.

Родителите, които не приемат ислямските порядки на Мурат, ги наричат гяури и по време на службите в местната джамия ги проклинат.

Сатовча, област Благоеврад

Директорката на местното училище Айша Ушева редовно ходи на обучение по радикален ислям в незаконно фундаменталистко училище в село Сърница, Велинградско.

Ушева в момента е в отпуск по майчинство и за да държи под контрол "описаните порядки", е назначила съпруга си на длъжност и.д. директор на училището – Исмет Ушев, който е учител по религия.

И в двете селища живеят само българомохамедани, говорещи единствено български език.

Двата скандални случая, подкрепени от видеоматериал и снимки, бяха оповестени от Димитър Абаджиев и лидера на „Ред, законност и справедливост” Яне Янев, които се зарекоха да сигнализират ДАНС за порядките в тези региони.

По този начин в България се взривяват европейските ценности и се проправя път за фундаментализма в Европа, категорични са и двамата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Пействам статистиката от двете водещи новини публикувани приблизително по едно и също време. Е калпав народ сме и такива ще си останем. Сега отивам да прочета за мискатаДАНС погна радикалния ислямизъм, плъзнал из Рибново16.03.2009 09:14 Коментирай 65Перхидролена силиконка от Перник новата Мис България16.03.2009 09:00 Коментирай 209
70
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
обработват помаците пак!Та те, кога са били със собствено мислене де...
69
0
 
0
 
! Отговори
Илия преди 15 години
Снощи гледахте ли БТВ , как ислямистите искат да затрият България и нас християните да ни изколят ! Единия *** искаще само велика турция , но Бен Ладен му сложил 20 кила и го изпратил при 40 девици ! а сега Бен ладен иска целия свят да Ислямизира ! Спомнете си Турското Робство - това ни чака от тия *** мюсулманчета ---ини ние или те ! Затова мир няма да има и 1000 години и шехй Насрала ви го каза ! РЕШЕНИЕТО Е ИЛИ НИЕ ИЛИ ТЕ !
68
0
 
0
 
! Отговори
Питам преди 15 години
Кой от кого преписва? Дарик от Днес или обратното? Новината е като от калъп.
67
0
 
0
 
! Отговори
сема преди 15 години
внимание.дръжте децата си и себе си също далеч от крайно религиозни групировки,без значение религията.всичко се прави за власт и пари за лидерите,останалите са овце.
66
0
 
0
 
! Отговори
fyut преди 15 години
Вън радикалните мюсюлмани, подстрекатели на псевдо косовски събития от България. Съд за национално предателство на всички проислямски настроени индивиди, ислямизиращи населението. Тотална забрана за заемане на отговорни длъжности на лица подтикващи и проповяадващи мюсюлмански порядки в светска България. За всичко са виновни тъпите американци, изповядващи религията "разделяй и владей". Време е за нов възродителен процес. Не за смяна на имената на обикновените хора, а за изхвърляне от институциите на всички национални предатели.
65
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какъв ДАНС бе, дами и господа? Ами че ДАНС са пълни некадърници, те нямат нищо общо с националната сигурност, занимават се с подслешване на любовници и съпруги и чат-пат забиват гаджета по кафенетата! Кой в ДАНС има ресурс и мозък да се справя с радикалния излямизъМ? Там такива хора няма, щото ДАНС се създаде само за да се пречи на Румен Петков преди време и сега той като не е министър няма нужда от тях. Освен това дори и да подхванат нещо, стига Доган ще скръцне със зъби на шефа на ДАНС и дотам с разследванията и прочие!
64
0
 
0
 
! Отговори
зъбатия преди 15 години
четириного с ***!
63
0
 
0
 
! Отговори
Карина преди 15 години
в Сърница няма църква, защото има 2-*** християни, ходят облечени така старите, а сърничани са отворени към света, вярно държат повече на традициите си, но нямаш проблеми в общуванията си с тях. Ходил веднъж видял не довидял и вече компетентен да дава крани оценки.
62
0
 
0
 
! Отговори
Caleb преди 15 години
Да арестуват и Феим Иса, умопомрачения фанатик!Време беше ДАНС да се заемат. Ислям = тероризъм.
61
0
 
0
 
! Отговори
tazz преди 15 години
Тоя 46 вярно е тъпичък, личи си, че халхабер си няма от история!Относно статията, браво на Яне Янев изкефи ме в Сеизмограф! САМО АТАКА!
60
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Няма нужда от фанатици тук в тази малка държава,не искам дори да си помисля какво може да се случи ако промиват мозъците на децата коя вярата и какво следва...Ужасен сценарий!!!Службите да си влязат в ролята и да си свършат работата,а страната и хората ще ви подкрепят и ще са ви благодарни!!!
59
0
 
0
 
! Отговори
старселянин преди 15 години
Не си предсавям, ДАНС де предприемат това ,без да е одобрено политически.Играта е за изборите.Точно заради политиката ,ислямът настъпва толкова бързо и даже се радикализира.Дано
58
0
 
0
 
! Отговори
diakon преди 15 години
AKO NE ISKATE VTORO KOSOVO V BOLGARIA,GLASUVAITE ZA ATAKA.
57
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
46...МНого, амам много си ***!!! Различната религия не те прави различен етнос, бе кретино. Искаш да кажеш, че немците католици и немците протестанти образуват мултиетническа държава? Или ирландците католици и протестанти? Или иракчаните сунити и шиити? Докога ще има такава свещена просто.та?
56
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вече съм твърдо за Атака!
55
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
по-добре късно отколкот никога. Сетиха се. Ще ги вкараме в пътя тия обр*язани маймуни.
54
0
 
0
 
! Отговори
christian преди 15 години
Слепи водачи ни водят към погибел. Ислямът е унищожителен!!
53
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Който иска да се турчее да си отива в Турция, Браво на ДАНС, най-накрая на тези продажни политици да им стане ясно, че разпродадоха България и с тези си действия са на път да я превърнат в ислкямска република. В нашата родина трябва да се говори на български език навсякъде, а особенно в училищата иначе защо се наричат Български училища, като ще се говори на турски. Всеки който иска да си изповядва каквито си ще ,но отвътре портите на дома си, на улицата, в обществото, в училище, в болниците, в магазините официялният език е БЪЛГАРСКИЯТ, а официалната религия ХРИСТИЯНСТВОТО и точка, всеки несъгласен да спазва конституцията на републиката да си ходи, ако не иска доброволно да се изгони. На какво заприлича тази страна, на където се обърнеш все чуваш някакъв развален я турски я *** няма ли да има най-накрая свестни политици БЪЛГАРИ - християни, които да се заемат с това не им ли е ясно, че това е много важен ход за благополучието на БЪЛГАРИЯ.НЕ на исляма в БЪЛГАРИЯ !!!
52
0
 
0
 
! Отговори
mim преди 15 години
Тъжното е, че докато разни радикалисти и сектанти дават на хората вяра ( която в тези дни ни е много нужна) нашата църква спи. Поповете се карат и бият за земя и пари и нямат време ни за проповеди, ни за просвещение. Безверници ни направиха.......