Виж се какъв си недоносеник, бе, ша те смажа!

Полицай от Долни Дъбник бие и заплашва 22-годишно момче
9 ное 2009 14:37,
881

Полицай от Долни Дъбник бие и заплаша 22-годишно момче.

“Виж се какъв си недоносеник, бе, ша те смажа, ша те смажа, ша ти побъркам живота, ти познаваш ли ме кой съм аз бе, недоносеник!...”, нарежда униформеният в клипчето, снимано с GSM и качено днес в Youtube.

Полицаят крещи на задържания, че "главата му е празна" и "да са види майка ти какъв боклук е родила". "Ша те убия, бе!", продължава той.

Блюстителят на реда бие и рита момчето, седнало на пейка в полицейското управление.

По първоначални данни грозната сцена е заснета в събота.

"Знаем, че има такъв клип, проверяваме", съобщиха за Dnes.bg от пресцентъра на МВР.

На въпрос кога е станал инцидентът, от вътрешното министерство съобщиха, че назначената проверка ще трябва да изясни кога и как е станало това, кое е задържаното лице и за какво е арестувано.

От полицията обясниха, че тепърва ще изясняват и дали случилото с в клипа е истина.

Засега от Районното управление в Долни Дъбник отказват коментар.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


881
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
841
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Един скромен и чувстващ се виновен човек, когато сгафи пред закона ще наведе глава и няма да се отговаря пред полицая. Защитавам Полицая. През последните години на младите им липсва твърдата ръка и огромен процент са като това момче... Изразявам гражданска позиция.
840
3
 
2
 
! Отговори
жител на България преди 14 години
Не защитавам полицая, ама ти тая *** "жител" ли я наричаш???!!! Друг е въпросът, че в нормална държава т.нар. "жител" отдавна щеше да е на топло, а не да се прави на велик и да къса нервите и на съгражданите си, и на полицаите...
839
1
 
0
 
! Отговори
7 преди 14 години
Който не работи с Х О Р А да не пише коментари !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
838
2
 
1
 
! Отговори
Варна преди 14 години
г-н Филатов, FBI биха Ви завидяли на методите за борба с организираната престъпност.Не зная дали майката на Калоян дали ще "види какъв *** е родила", но много майки включително и Вашата видяхме Вие какъв *** сте.Казват, че майчините клетви "хващат".Като майка Ви проклинам!и некаГоспод да Ви е на помощ.
837
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Вие явно не сте имали работа с тази ***......
836
1
 
1
 
! Отговори
Петър преди 14 години
Това което прави този полицай е отвратително. Жалко ще е, ако не го уволнят и осъдят. Жалко е, и че има хора, които оправдават постъпката му. Това, дали момчето е виновно или не, няма значение. Един полицай няма право да се държи като съдия и да раздава наказания.Тези, които оправдават насилието над ***, да се замислят дали с нещо са заслужили да се родят с цвета на кожата, с който са се родили.
835
2
 
0
 
! Отговори
14/88 преди 14 години
Малко му е на надрусания черен събрат от малцинството.... Малко му е !!
834
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Само за малко си представи гадния вмирисан пиян ***,как ти стъклата на колата-ей така,за кеф и пак ще говорим.Не виждам да му удря юмруци(а би трябвало),плясна го 2-3 пъти и го настъпа-голяма драма.Лично аз,ако хвана такъв до колата си,няма да се прибере на собствен ход.п.с. един от кои-потърпевши,полицаи?:)
833
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Да бе! Ти един от тях ли си.
832
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Единствения проблем е,че не го бие качествено.
831
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Битото момче може и да е виновно, но може и да не е.А дори и да е виновно едва ли заслужава такова отношение и тези господа полицай дали така се отнасят с всеки които е задържан за разпит...везирам министри, премиери, мутри и всякакви с някакво име в обществото, е всички знаем че не е така те просто избиват комплексите си на обикновени хора като това момче
830
1
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 14 години
Първо младежа които е изял пет шест шамара от полицая е криминално проявен, и постоянно прави престъпления изразяващи се в чупене на коли с бохалка, пребиване на хора, но това го прави тъй като зад гърба му има хора началници в ОД-Плевен и затова е ненаказан. А сега като съму ударени няколко шамара полицая е веднага виновен.и затова трябва да бъде уволнен несправедливо заради такива бандити като тоя и като оня дето го даваха в снощните новини на ПРО.БГ то ва са най големите *** на Д.Дъбник
829
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
togava shte razbere toi samiq koi e
828
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
golqm myj ei trypki me pobivAt chak, zashto ne se pravi na nqkoi po taka .. da ne mogat da go namerqt poveche XAXA da *** svinete besni
827
1
 
0
 
! Отговори
бени преди 14 години
за съжаление това е истината. В мвр останаха ***, а подрастващите са пияници. Съдебната система е корумпирана. А ние още чакаме да се оправим. ЗАЩО
826
1
 
0
 
! Отговори
Police преди 14 години
зарвор за *** ченге и как тръгва към телефона като разбра че го снимат технологията те съсипа ***'' полицай''
825
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Tozi klip e mnogo silen :D :D ot men ima 6!!!
824
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 14 години
Сега вече ще убива някоя нива с мотиката тоя нагъл полицай!Че няма право да го пипва,така е,но и днешните лапетии станаха страшно пропаднали.Незнам къде ще му излезе края.И едната страна е виновна и другата.Полицая че го бие е виновен,ама и тия пияни *** нямат право да чупят на хората стъклата на колите и да безчинстват.Така е защото няма закони.
823
1
 
0
 
! Отговори
zhikan преди 14 години
трябва да му увеличат заплатата на *** ченге че да си плати вересиите!не знам дали някой е изненадан от това което видяхме,бъдете сигурни че е ежедневие в полицейските участъци да се бият и унижават хора!Ченгетата се имат за нещо повече от другите хора,нищо че им плащаме заплатите!
822
1
 
0
 
! Отговори
Bro преди 14 години
"От полицията обясниха, че тепърва ще изясняват и дали случилото с в клипа е истина."От полицията бавноразвиващи ли са искам да изясня пък аз?!Не бе, вафла - сценична постановка е случилото се в клипа, не е истина!Как може да задават ченгетата такива *** въпроси? Дали било истина. Много ясно, че е истина! Кво искат сега да го изкарат, че тва е заблуда, зрителна измама? Че не е истина? Това е подигравка!