Евроляв депутат на гей парада в София

Мотото: Обичай равенството, прегърни многообразието!
21 юни 2010 14:03,
542
Евроляв депутат на гей парада в София
Снимка: Булфото

На 26 юни в София ще се проведе третият гей парад под мотото Love equality, embrace diversity! (Обичай равенството, прегърни многообразието!).

Тази година шествието, което ще премине по столичните улици, ще е предвождано от платформа с DJ и танцьори.

Очакванията на организаторите са в него да се включат 700 души от цялата страна.

Още по темата
28 юни 2008 18:04
411

В проявата ще участва и евродепутатът от ПЕС Майкъл Кешман, ще се включат гости от Гърция, Франция, Румъния.

Преди две години първото шествие "Аз и моето семейство" премина под засилена полицейска охрана и провокации от крайни националисти и православни организации.

Тогава повече от 80 души бяха арестувани. Сред задържаните бе и лидерът на Българския национален съюз Боян Расате.

По целия си път хомосексуалистите бяха обстрелвани с камъни, бутилки, бяха хвърляни бомбички и коктейли "Молотов".

Днес, в декларация до медиите, гей организации предлагат промени в Наказателния кодекс, с които да отпаднат признаците при престъпленията от омраза.

В момента съществуват престъпления от омраза, но те са по признаците – етнос, религия, политически убеждения и националност.

Според Аксиния Генчева, представител на организаторите на третия гей прайд, е необходимо да се увеличи наказанието за престъпленията, извършени от омраза.

Тя изрази надежда, че до края на годината това ще се случи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
406
5
 
4
 
! Отговори
стг преди 13 години
истината е че гейовете, след като никой за нищо не ги закача станаха агресивни и всячески се стремят да предизвикат недоволство срещу себе си, от което ще го отнесат обикновените хора гейове а тия от върхушката на гей движението ще спечелят много, но то простотията и по тях ходи
405
4
 
4
 
! Отговори
мъдрец преди 13 години
еми по умният човек ще прочете литература от хилядолетия преди идването на христа по света е нямало гей или нещо подобно това е било нещо редно и нормално даже колкото по богат и влиятелен бил човека за да имаш интимно приятелство с мъж значи си зрял за по висшата връзка цитати от древните великиосманли- правим секс с жените за продължение на рода а с мъж за удоволстшиегърците- секса с жена е за тези на земята с мъж е за богопомазаните египтените- секса с мъж е само за
404
4
 
2
 
! Отговори
Анета преди 13 години
По принцип може, но станахте по-агресивни и от нас хетеросескуалните и доста натрапчиви, което дразни и събужда недоволство. Да не говорим, че по принцип аз съм твърдо против хомосексуалните и въпреки всичко смятам, че ако нямаше паради и постоянна показност, може би щеше да има и повече толерантност към вас. Иначе аз съм от Пазарджик и много се радвам за закона, който прие общината там.
403
3
 
2
 
! Отговори
Анета преди 13 години
Има, но дали е най-доброто за едно дете? В крайна сметка възпитанието и средата оказват огромно влияние в една ранна детска възраст.
402
4
 
3
 
! Отговори
серГЕЙ Станишев преди 13 години
Не може ли малко повече толерантност към нас обратните?
401
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе Анета, знаеш ли че има милиони геиове по света които имат по няколко деца в резултат на репресивни режими и объркани представи.
400
3
 
2
 
! Отговори
Анета преди 13 години
Нещо като ***.....
399
3
 
2
 
! Отговори
стг преди 13 години
тъй като няма нито един закон , който да ограничава гейовете у нас, следователно това което те искат е да имат повече права от останалата част от населението
398
3
 
2
 
! Отговори
Анета преди 13 години
Само дето ако твоите родители бяха обратни, тебе нямше да те има !
397
4
 
2
 
! Отговори
умен преди 13 години
е много са личностите който си правят секс еднополов но ако никой казва че , е болест то е болест наумните богатите и ителектуалните лиюности колко е по беден народ по малко почти ниама колкото по умна нация богата и велика толкова повече гей да си ни живи и здави геовете те са ни наши сънародници братя сестри приятели познати комшии и дори майки и бащи
396
5
 
3
 
! Отговори
Аре у лево,че... преди 13 години
Струва ми се,че много често започнаха да се демонстрират и парадират.Всъщност кой има интерес от това?Сещате ли се?Да,ама не.Не и тук!!!
395
5
 
2
 
! Отговори
умен преди 13 години
е да така е спор няма то е много добре но не всички са хетеро така че, кое е нормалното и друго стадото винаги е по голямата част на нещата но си остава стадо въпреки всичко и никога няма да разберат глутницата от вълци които са по малко тук хетерото са в случката стадо овце а геовете са вълци защото могат да са заедно могат и да са по еденично но много имело могат да нападнат и стадото е сега по по цивилизован начин
394
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Той ще прочете обръщение към нашите *** - от името на европейските.........обръщението ще е адресирано и до родната мафия, където се знае че за черните очила и мускулите се крият майстори на флейтата ........... да не се почустват министри, депутати с лява ориентация засегнати ще има кьор софра и за тях
393
7
 
5
 
! Отговори
Привет от Лондон преди 13 години
Ето затова най голямата грешка на Европа беше да приемат тази жалка, ориенталска и промита страничка България. Тази огромна глутница от дебелогъзи шкембеджии с малки к***** които претендират да са някакви мъже и плюят геиовете го доказаха за сетен път.
392
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Море, и Левски, и Ботев са били обратни, барабар с хайдутите - защо иначе ще си зарежат жените и ще тръгнат да се гонят из шубраците с други мъжаги? Ботев най-вероятно дори е застрелян от ревнивото си гадже, `чщото не му е обръщал достатъчно внимание.
391
5
 
10
 
! Отговори
ти си жалък преди 13 години
НЕ намесвай Левски и Ботев във мръсните си долни мисли!!!!! ТЕ СА ИМАЛИ ЦЕЛ - ДА ОСВОБОДЯТ БЪЛГАРИЯ!!!! Какава е твоята цел некадърнико!!!!! Не са ти те виновни, че няма да имаш поколение!!!! ТИ ЗА КАКВА ДЪРЖАВА СЕ БОРИШ - за либерална помия, пълна с комунисти и либерна ***, такива като теб.... Емигрирай вече ти е време...
390
2
 
3
 
! Отговори
пет преди 13 години
Тия са луди? Трябват ми евтини работници, да си направя къщата, понеже съм бедничък е не мога да си наема бригада! Елате да бачкате, ще ви храня и докато бъркате бетона и носите материали, ще се целувате на воля! Има и река наблизо, та в почивката на обе ди вечерта ще се топите и ще се галите по зърната и бедрата! Я стига сте вряскали, ами идвайте, да бачкате, че ми трябва нова къща - кооперацията, строена от пишманн-майстори протече и мазилката се срива. Чакам ви, а заплащането по договаряне.
389
0
 
4
 
! Отговори
пещера преди 13 години
Какво те прихваща, бе човек? няма ли какво да ядеш? няма ли растения,у луканки, та хукна и на канибализъм? Я си направи един боб, с червен пипер и подправки и ще си оближш пръстите! ти откачи ли? Природата е създала живвотните да регулират броя си, чрез храненето. но не е създала човека като тях - той не е животно, а по-висше същество. защо винаги се отъждествявате с животните? Ами дай да те впрегнем, като магаре и да теглиш каруца?!
388
7
 
7
 
! Отговори
aha преди 13 години
В Берлин спряха гей-парадите, забраниха ги, и сега къде?-хоп - в София, града на *** и на кучкарите с ротвайлерите и на природозащитниците с ***.Заповядайте в страната на Мима, Карамелка, Вигенин, Сережа Станишев, Веждито, Р.Овч., и Белене
387
6
 
7
 
! Отговори
натиск преди 13 години
Огромен натиск за развращаване на децата-ценност!

Спонсорирани публикации