Евроляв депутат на гей парада в София

Мотото: Обичай равенството, прегърни многообразието!
21 юни 2010 14:03,
542
Евроляв депутат на гей парада в София
Снимка: Булфото

На 26 юни в София ще се проведе третият гей парад под мотото Love equality, embrace diversity! (Обичай равенството, прегърни многообразието!).

Тази година шествието, което ще премине по столичните улици, ще е предвождано от платформа с DJ и танцьори.

Очакванията на организаторите са в него да се включат 700 души от цялата страна.

Още по темата
28 юни 2008 18:04
411

В проявата ще участва и евродепутатът от ПЕС Майкъл Кешман, ще се включат гости от Гърция, Франция, Румъния.

Преди две години първото шествие "Аз и моето семейство" премина под засилена полицейска охрана и провокации от крайни националисти и православни организации.

Тогава повече от 80 души бяха арестувани. Сред задържаните бе и лидерът на Българския национален съюз Боян Расате.

По целия си път хомосексуалистите бяха обстрелвани с камъни, бутилки, бяха хвърляни бомбички и коктейли "Молотов".

Днес, в декларация до медиите, гей организации предлагат промени в Наказателния кодекс, с които да отпаднат признаците при престъпленията от омраза.

В момента съществуват престъпления от омраза, но те са по признаците – етнос, религия, политически убеждения и националност.

Според Аксиния Генчева, представител на организаторите на третия гей прайд, е необходимо да се увеличи наказанието за престъпленията, извършени от омраза.

Тя изрази надежда, че до края на годината това ще се случи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
386
2
 
2
 
! Отговори
geleto преди 13 години
Майкъл Кешман - само в кеш взима
385
7
 
12
 
! Отговори
... преди 13 години
Не знам за порното с лесбийки, сигурно на някои им допада..но аз никога няма да приема за нормално двама космати индивиди с бради и едно детенце между тях, което казва на единия "Мамо"!!!
384
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно така! Радвам се, че има и други като мен, които не търпят порното с лесбийки и то им изважда очите! Това са жени с отклонения, които нямат място в съвременното общество!
383
5
 
8
 
! Отговори
... преди 13 години
За кавко да обичам равенството? То е инструмент в лъжливите усти на онези, които искат да ме експлоатират! Лъжи и манипулации! Хората с различни отклонения "многообразие" ли са? Не знаех! Колкото са хитри някои хора, толкова са прости други! На простите мога да кажа: сега всичко започва невинно с парадчета и DJ..дъгата..цветята и т.н. Малко по малко те ще поискат още! - ще осиновяват деца, ще си смучат устите по заведенията и парковете и ще ви дават под съд за това че сте ги нарекли обратни!
382
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе кво ви стана бе млади момчета ... кви са тия канибали , от *** на канибали кога скочихте бе юнаци , на 26ти излезте да целите извратените с камъни , следващите са канибалите , тях можем да ги целим с крайниците им :)
381
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И пак се ***, мойто момче (за радост на скат-фена по-долу) - медицинско-одобрените аборти са до третия месец - преди проявата на мозъчна дейност; понятието "непълнолетен" хич и не влиза в обръщение.И на канибализма ще му дойде времето... когато не представлява медицински проблем. Да те видим тогава колко ще се отваряш. Както се казва, "не викай Мецо, да не се обади."
380
3
 
3
 
! Отговори
banme преди 13 години
Хех, самопровъзгласената ти "желязна" логика се рони като калпава мазилка след дъжд, след като посочим очевидните проблеми, които са:1. Че примерите ти за канибализъм по взаимно съгласие са... един-единствен.2. Легализирането на канибализъм по взаимно съгласие много лесно може да доведе до узаконена престъпност, където хора са убивани, но после се представят фалшифи документи, че всъщност са искали да бъдат изядени.
379
2
 
1
 
! Отговори
Умен канибал преди 13 години
Като изключим обидните ти квалификации се радвам, че агитацията ми за канибализма постига прогрес! На пук на всички националисти/расисти/хомофоби/фашисти, канибализмът най-вероятно ще бъде ЛЕГАЛИЗИРАН.Мен ме притеснява абортите - реално погледнато това е убийство на НЕПЪЛНОЛЕТЕН. Т.е. в законът има пролука, която позволява подобно нещо? Това е убийствено(буквално)! Следователно може някак си да извием закона, че канибализмът да важи и за непълнолетни... просто има доста желаещи..
378
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Чудно ми е, между другото, след като хомосексуализмът е нещо толкова неморално, неестествено и пр. , защо порното с лесбийки и шведски тройки се гледа наравно с нормалното, без никой да протестира? Имате ли някакво "нормално" обяснение, а?
377
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Истината е... че си прав. Какво прави пълнолетен човек с тялото си, си е негова работа. Както е истина, обаче, и че ти самият си едно пълно ***, дето не схваща кога вицовете му са се изтъркали. Бас ловя, че нито си опитвал човешко месо (нищо, че е възможно, поне кръв лесно можеш да вкусиш) , нито изобщо знаеш за какво по дяволите плямпаш.Като си толкова навит, яж ми кривия и си затваряй плювалника.
376
5
 
6
 
! Отговори
парад на некрофилите преди 13 години
Някои хора тука пусаха ,че каквото било извратено за едни било нормално за други. да така е , ама с тая разлика ,че не е нормално да си показваш извращенията на тези , които не ги намират за нормални. Това е все едно любителите на скат-порно (онова с ла*ната) , да тръгнат по улиците да ми правят фекален парад , щот ги кефи и е напълно нормално . Е кажене другите хора трябва ли да гледат подобни гадости ? Не , нали , същото е и с гей парада.
375
3
 
2
 
! Отговори
Прекрасен канибал преди 13 години
431, говорим за канибализъм между ЖЕЛАЕЩИ възрастни! Ако ти желаеш да бъдеш изяден защо да не те изям? Не виждам къде е *** притиворечие! Ако желаеш да ти го турят отзад, отиваш при ***! Ако желаеш да те изядат, отиваш при канибал! А повярвай ми, има хора, които наистина искрено го желаят, но не го споделят, за да не ги помислят за луди! Едно време е било така и с хомосексуализма - гейовете са се криели, ама сега вече парадират.
374
2
 
3
 
! Отговори
Канибалченце преди 13 години
banme, а какво мислиш за канибализъм при двама ЖЕЛАЕЩИ го възрастни? М? Аргументацията ми е желязна и не можеш да ми противоречиш по никакъв начин с псевдотеориите си за това как хомосексуализмът е добър, но канибализмът не е.Истината е, че канибализмът е ТОЧНО ТОЛКОВА ДОБЪР колкото и хомосексуализмът. Затова трябва и той да е легализиран ! Очаквайте първите КАНИБАЛ ПРЕЙД ПАРАДИ в България и цяла Европа съвсем скоро! ЩЕ си проличи кои народи са най-освободени!
373
2
 
2
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Айде остани си със здраве! :)...Едно си баба знае - едно си баба бае! Имаш глава, сигурно и мозък - мисли!
372
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Само на мен ли ми се струва, или канибалската организация започва да звучи плашещо логична?Другари канибали, пак ви казва - когато медицината напредне дотолкова, че човешката плът ще се възстановява бързо и лесно, тогава канибалските ресторанти ще плъзнат като МакДоналдс. И тогава ще видим дали наистина си вярвате или само се правите на интересни.
371
6
 
4
 
! Отговори
banme преди 13 години
Човешките права са базирани на логика и рационализъм, за разлика от християнството, което е базирано върху 2000-годишни морално остарели книжки. Ако желаеш да вървиш против логичните аргументи и рационализъм, върху които са базирани фундаментите на човешките права, си свободен да избягаш в гората и да се изяждаш взаимно с когото пожелаеш... но също така нямаш никакво място в аргумента тук.
370
1
 
4
 
! Отговори
до Канибал-нещоси преди 13 години
Пич почваш да се изтъркваш.Иронията си е ирония, но вече нещо къде 5ти клас го докарвашИ двамата сме наясно какво правиш, но на средностатистическия "форум герой" тук, толкоз му е акъла и без друго нито те схващат иронията нито ти успяваш да докажеш каквото и да е. Стига толкоз - пич спамиш.
369
3
 
2
 
! Отговори
Анета преди 13 години
Не е болест заради криворазбраната ни демокрация - преди 30тина години се е смятало за болест (каквато всъщност е хомосексуалната ориентация) Всичко, което върви срещу природата е малко или много извратено и не е нормално, още повече, когато една цяла нация губи от "тези екстравагантности". И не - определено не съм комунистка и не съм пенсионерка, напротив- един млад човек с принципи!
368
3
 
1
 
! Отговори
Канибал-философ преди 13 години
Освен това, banme, така наречените "човешки права" са човешка, а не природна конструкция! Според Християнството, хомосексуализмът е забранен. Според "човешките права", канибализмът е забранен.Ако хомосексуалистите следват принципи, противоположни на християнските закони, така и канибалите може да следват принципи, противоположни на "човешките права". И двете неща са изкуствена човешка конструкция. В природата няма "човешки права", нито "Християнство". В природата има канибализъм и хомосекс.
367
2
 
1
 
! Отговори
Канибал-марксист преди 13 години
banme, говорим за канибализъм между двама(или повече) отговорни пълнолетни, които желаят да го направят!Сега в момента канибализма е НЕЛЕГАЛЕН. Можете ли да си представите? Дори съвсем наскоро арестуваха един колега в Германия, затова че изял човек, който е ЖЕЛАЛ да бъде изяден. Вие можете ли да си представите колко са назад в Германия? А вече е 21ви век! Канибализмът трябва да е ЛЕГАЛЕН!!!Елате на нашият КАНИБАЛ ПРЕЙД ПАРАД в петък! Ще има брошури за децата от детските градини с информация!

Спонсорирани публикации