Евроляв депутат на гей парада в София

Мотото: Обичай равенството, прегърни многообразието!
21 юни 2010 14:03,
542
Евроляв депутат на гей парада в София
Снимка: Булфото

На 26 юни в София ще се проведе третият гей парад под мотото Love equality, embrace diversity! (Обичай равенството, прегърни многообразието!).

Тази година шествието, което ще премине по столичните улици, ще е предвождано от платформа с DJ и танцьори.

Очакванията на организаторите са в него да се включат 700 души от цялата страна.

Още по темата
28 юни 2008 18:04
411

В проявата ще участва и евродепутатът от ПЕС Майкъл Кешман, ще се включат гости от Гърция, Франция, Румъния.

Преди две години първото шествие "Аз и моето семейство" премина под засилена полицейска охрана и провокации от крайни националисти и православни организации.

Тогава повече от 80 души бяха арестувани. Сред задържаните бе и лидерът на Българския национален съюз Боян Расате.

По целия си път хомосексуалистите бяха обстрелвани с камъни, бутилки, бяха хвърляни бомбички и коктейли "Молотов".

Днес, в декларация до медиите, гей организации предлагат промени в Наказателния кодекс, с които да отпаднат признаците при престъпленията от омраза.

В момента съществуват престъпления от омраза, но те са по признаците – етнос, религия, политически убеждения и националност.

Според Аксиния Генчева, представител на организаторите на третия гей прайд, е необходимо да се увеличи наказанието за престъпленията, извършени от омраза.

Тя изрази надежда, че до края на годината това ще се случи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


542
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
366
6
 
3
 
! Отговори
banme преди 13 години
Хомосексуализма, за разлика от канибализма, не нарушава изконни човешки права, като например правото на живот (канибализмът не го уважава, поради очевидни причини), така че глупавата ти логика отива по дяволите още с презумпциите, с които влизаш в спора за/против гейовете!
365
1
 
6
 
! Отговори
Аре стига преди 13 години
Канибал, приветствам напредничавата човекоядна мисъл в твое лице! За да обединим идейните си течения, и същевременно да намерим на педерастите място под слънцето и цел в съществуването, предлагам канибалите да изяждат педерастите, а размножаването на същите да се извършва контролирано в угоителни ферми! Още повече, че болшинството от тях са и мазохисти и ще се кефят, като ги печеш! И така - всички са доволни!
364
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Естесвено, че хомосексуализма не е болест, а си е просто сексуална ориантация. И все пак най-малкото не е културно да се парадира с нея (защото нежни момчета с оскъдно облекло си е баш парадиране), г-н Хетерос!
363
3
 
2
 
! Отговори
Канибал-марксист преди 13 години
420, ти си един расист/нацист/хомофоб/канибалофоб/националист/фашист/християнин/десен екстремист!!!Не може такива приказки да остават безнаказани! То утре така ще кажеш и за канибалите! Искам само да споделя, че канибализма, точно както и хомосексуализма, е наплъно естествено природно явление, което се наблюдава при много животински видове! Обществото не се е освободило достатъчно, за да приеме тези две концепции, но и това ще стане с времето! Бъдете освободени и прегърнете многообразието!
362
3
 
7
 
! Отговори
задръстен балканец преди 13 години
Педерунгелите,въпреки страховитата си интелигентност, не разбират нещо много елементарно!Тях никой не ги мрази!Тях просто ги презират!Но трябва много,много да внимават да не предизвикат омраза!Защото заигравките с обществото не са шега работа!И съществува съвсем реална опасност играта да загрубее!
361
2
 
6
 
! Отговори
Аре стига преди 13 години
Бе, как може да обсъждате болестни отклонения със сериозен вид! Педерастлъка не е и за доктори, защото е опасен не само за един индивид, а разпространението му директно вреди на съхранението на целия вид homo sapiens! И вие водите дискусии с болните извратеняци! До стената - и бум, това е решението.
360
3
 
4
 
! Отговори
Интелигентен канибал преди 13 години
415, абсолютно си прав Хетерос. Аз мисля, че всички трябва да се самоубием и да оставим само представителите на гей общноста да допринасят за човешкия род.И освен тях трябва да оставим и канибалската общност, защото и те са допринесли много!АЙНЩАЙН е бил канибал, ако не знаете!
359
2
 
6
 
! Отговори
розов комсомолец преди 13 години
Точно така,***,добре че сте вие,че иначе нямаше да има прогрес!Особено парадите са върха на прогреса!:))))))))))))))
358
6
 
6
 
! Отговори
Хетерос преди 13 години
Боби, С какво точно хомосексуалните се опитват да се качат конкретно на твоята глава?! Да са проявили политически амбиции?! Не са! Да са поискали повече права от теб?! Не съм чувал! Да са потърсили някакви други привилегии?! НЕ! Колкото до правото на демострации и събирания, това е нещо, което е гарантирано от Конституцията за всички нас! Така че, не разбирам с какво ти пречат?! А дали са допринесли с нещо за човешкият вид, като тръгнеш от най дълбока древност, та чак до наши дни, до Елтън Джон и Фреди Мъркюри, само един от тези техни представители толкова много е допринесъл за човешкия род, колкото ние всички пишещи тук никога няма да успеем!
357
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
И все пак, ето те и теб.
356
3
 
4
 
! Отговори
sas до 407 преди 13 години
Не се е чуло дте от г.з да се роди.
355
6
 
6
 
! Отговори
Як канибал преди 13 години
Хомосексуализмът е нещо нормално, точно както и канибализмът! И двете неща се срещат доста често в природата, а с извинение, ние хората сме именно животни!Вие българите сте много задръстени тесногръди хора! Кога ли ще стигнем европейците, които приемат хомосексуализма и сега ще приемат канибализма? Вече сме 21ви век и е крайно време всички ограничения да отпаднат и да приемем канибализма за нещо нормално, защото Е!
354
4
 
2
 
! Отговори
406 преди 13 години
Ако черната коса беше нещо нормално и хубаво, всички щяхме да сме чернокоси. Но не сме.
353
2
 
8
 
! Отговори
sas преди 13 години
Природата се самопочиства като оставя тези клетници без поколение. И десет парада на месец да правят - тая си е. Природата си знае работата.
352
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Фактът си е факт, хомофобчета - колкото и да злобеете, в крайна сметка сте изчезващ вид. Прогрес - кофти тръпка, а?
351
3
 
8
 
! Отговори
Боби преди 13 години
Абе приятелю, написал си един куп глупости! :) Педерастлъка е болест! Тези докато не се качат на главите на нормалните хора няма да се спрат, това не ти ли е ясно?? Всъщност истината е една и тя е, че това са едни наистина безполезни, пренасящи всякакви болести и с нищо недопринасящи за човешкия вид ***, които живеят на наш груб и си плащат охраната за парадчетата от нашия джоб!!
350
3
 
6
 
! Отговори
Аналитик преди 13 години
Тук не става дума за нарушаване на права, а за пропаганда, даване на гластност и видимост на личен живот! Тези нефелни същества съществуват, както инвалидите, но това не значи, че трябва да ПАРАДират с това!
349
7
 
4
 
! Отговори
Хетерос преди 13 години
Аз пък не виждам нито един гей да се опитва да влиза в моят живот! Напротив! На всяка крачка забелязвам хетеросексуални, които се опитват да влизат в живота на гейовете. С какво ви пречи това, че ще си правят някакъв си парад?! Нали не ви интерсуват?! Ами оставете ги, не ги забелязвайте! Нека си живеят както намерят за добре! С какво провеждането на гей парад нарушава вашите права, повече от един партиен митинг, примерно?!
348
1
 
3
 
! Отговори
sas преди 13 години
На 26-ти значи списващите днес.бг ще парадират. :))))
347
0
 
2
 
! Отговори
Хубав канибал преди 13 години
Имах впредвид "хората сме животни"(макар и обратното да е валидно, но не като дедукция)! Елате в петък на нашия КАНИБАЛ ПРЕЙД ПАРАД! Да бъдем горди, че сме канибали и да се борим срещу тесногръдието на българина, който не приема различните! Канибализмът е естествено природно явление, точно както и хомосексуализма!

Спонсорирани публикации