"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер

Депутатът има 23 имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн
30 сеп 2010 12:53,
128
"Кушлев" запорира имущество за 2 млн. лв. на Гюнай Сефер
Гюнай Сефер. Снимка: БГНЕС

Комисията "Кушлев" е запорирала имущество на депутата от ДПС Гюнай Сефер в размер на 2 284 230 лв.

Кушлев уточни още, че тепърва комисията ще внася искове за запориране на друго имущество, за което Сефер не може да докаже как е придобил.

По думите му Сефер притежава два апартамента на атрактивни места в София, 23 недвижими имота, 23 автомобила, 6 склада за тютюн и др.

Само преди ден бившият началник на НАП-Силистра Милена Цочовска обяви, че е била заплашвана с уволнение от Гюнай Сефер.

Това стана ясно по време на заседанието на съда по делото срещу бившата директорка на НАП Мария Мургина.

Цочовска, която е граждански ищец по делото, уточни, че заплахата била заради започнати ревизии на фирми, близки до депутата.

Тя призна, че се е чувствала застрашена за сигурността на семейството си, още повече че била наясно, че Сефер, с когото се е срещала два пъти, е лежал в затвора.

В СГС се води дело и срещу Сефер и колегата му от НС Митхат Табаков, срещу които са повдигнати обвинения за документна измама.

Още по темата

Според прокуратурата те са получили неправомерно над 370 хил. лв. от "Публични инвестиционни проекти" ЕАД чрез деклариране на неверни обстоятелства относно извършени строително-монтажни работи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ti koy si da ne na iskash be *** ti she se mahnesh taya zemya si e turska
95
2
 
2
 
! Отговори
попа преди 13 години
"Свестните у нас считат за луди,глупецът вредом всеки почита:"Богат е", казва, пък го не питаколко е души изгорил живи,сироти колко той е ограбили пред олтарят бога изамамилс молитви, с клетви, с думи лъжливи.И на обществен тоя мъчители поп, и черква с вяра слугуват;нему се кланя дивак учител,и с вестникарин зайдно мъдруват" Хр. Ботев - "Борба"
94
1
 
3
 
! Отговори
попа преди 13 години
Яд ме е на аго Доган че ме е бе без вазелин-ще му го върна....
93
2
 
1
 
! Отговори
попа преди 13 години
Всеки измамен от ДПС и кликата около тях с обещания за европари и принуден да спре тютюнопроизводството дядо Хасан и баба Айше стават наши избиратели, на българска политическа партия..ха...ха. Особено като четат тия новини за богатствата на тея които са ги увещавали да гласуват за тях..ха..ха. Писна ми *** в моята държава да си вее капата, и работя за промяна в това. В турски заведения за бързо хранене, или в турски магазини не влизам - аз ДПС косвено НЕ спонсорирам. Да умрат от глад.
92
1
 
2
 
! Отговори
47 преди 13 години
аз съм с душевно разстойство. прощавайте, че говоря глупости. заради болестта е. сега съм добре, но след малко пак ще получа криза. о, не, почва се......
91
2
 
3
 
! Отговори
попа преди 13 години
Заради кликата около Доган, включваща такива оядени миризливи тупани, държавата ни е източена до шушка...1000 миризлива тупана по 2 милиона лв. богатство, и ей ти го дефицита...Ама вече се будим от тая 20г. кома, и ще ги изнесем от България с тояги по гърбината. Кушлев да му влива запорираното в държавния бюджет веднага, че ще го последва.
90
2
 
3
 
! Отговори
47 преди 13 години
Всяко бутнато гето стават наши избиратели-не са нужни вече кебапчета....ха.....ха
89
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Много сте горди колко сте. Направо се си вирнали носовете до небесата. Само че от тези гласоподаватели повече от половината са ***, гласували за ДПС заради кебапчетата, и турци оттатък границата. И най-смешното е *** се мразите повече отколкото нас, ама сега ги броите, нали :). Ами като ги изчистим тези мръсотии от изборите? Тогава Доган ще има гласове колкото да назначи някой мияч на общинска тоалетна, *** - там му е мястото, в мръсния канал.
88
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
гюнайчо, вазелинът е от мен. макар да не ти е нужен - твоя везир доган отдавна ти е продухал ***. ти и твоите приятелки от дпс ще ядете голям х. продажни алчни ченгета.
87
3
 
2
 
! Отговори
1492 преди 13 години
На тебе каква ти е файдата от този крадец че ще гласуваш за него? Или така ти е казал ходжата
86
0
 
3
 
! Отговори
до глас преди 13 години
Малко си скромен-73милиона ,след две години........
85
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тя призна, че била наясно, че Сефер, с когото се е срещала два пъти, е лежал в затвора И като как е депутат тогава?
84
5
 
0
 
! Отговори
Глас преди 13 години
И 30 милиона да станете все същите ще си останете. И моля без коментари от сорта на: 'ако не са турците да копат по полето и да ви хранят...'. Копането си е копане. Българите си изкарваме много повече от IT и т.н.
83
1
 
4
 
! Отговори
ВР преди 13 години
Обезпечения много за милиони , отнемания малко за хиляди. Какъв ли ще е крайния резултат? Но да чакаме новия закон .
82
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
АМА СИ *** .РАЗЛИКА ЛИ ? НИКАКВА!
81
6
 
14
 
! Отговори
Българин преди 13 години
Да не са си ходили в 'родината'. Между другото и там не ви искат. Няма никаква далавера с имотите на изселниците. Далаверата е че те искат паспорти, пенсии, аванти и т.н. Това са хора които са се отказали от гражданството си, а сега с помощта на ДПС се опитват да ни се качат на главите. Стига толкова авантажи. Ходете си в Турция. Не ви искаме мазните мутри тук. Само врътки и измами правите. Най-вече по изборите.
80
13
 
5
 
! Отговори
47 съм преди 13 години
Мерси за +.Вече сме един милион и полувина гласопадаватели за ДПС-догодина да станем три милиона,на там вървят работите-ха-ха
79
1
 
11
 
! Отговори
не съм турчин преди 13 години
Абе хубаво идеално че са го хванали тоя с 1000 имота ама да ми кажат какво става с Масларова , с бившия военен министър , с Ахмед Доган какво стана със СерГей как е положението само говорят хващат а после няма доказателства , човека болен .... айде не вярвайте на обещания
78
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя е на доган ***. като се изака доган и гюнай тича с каната да му умие ***. доган няма лесно да го даде. кой ще му умива *** от *** като се изсере след това?
77
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не е лесно ли? Той да не е нещо над държавата или закона? Не е лесно когато държавниците имат общ бизнес с този т.нар. "силен" човек. Тогава хич не им е лесно - интереса ли си да гледат или да си пазят реномето че работят, уж, за народа. Точно от такава държава се борим да се отървем. Ако държавата е наред този ще полети към затвора със скоростта на мюсюлманин към мека. И съдиите и прокурорите ще се карат кой да води неговото дело.